آپ بازی!

آبان ۳, ۱۳۹۵

خبر

آپ بازی!

تحلیل خًبر

بتا سهم – ۶:۰۵  امروز احتمالاً آپ  متعادل می شود . دو  دیدگاه  وجود دارد از نظر بازاری  به نظر آپ  می تواند جالب باشد و اگر متعادل شود  برای خرید  بد نیست  البته  اگر سهامدار عمده  همچنان  فروشنده  باشد کار کمی سخت می شود درست  شبیه  دیروز که  فروشنده  محدود بود  . اما از نظر تحلیلی ارزش بازار شرکت  به  ۱۵۰۰  میلیارد رسیده  در صورتی که  جمع  رکیش  و رتاپ  اینقدر است  بسیاری در ارزش گذاری آپ  تردید  دارند   ولی به هر حال  شرکت دانش بنیانی است .

در مجموع  برای بازی نوسانیو حتی میانمدت  امروز خرید  آپ  حتی در مثبت ها نیز می تواند جالب باشد در فروش هم  عجله  نکنید . البته در سهم  خیلی سریع  باید  تصمیم  بگیرید  .

 

گروه تحلیل گری بتا سهم

۳ آبان ۹۵

روش‌های جایگزین پرداخت

درصورتی‌که امکان استفاده از درگاه پرداخت آنلاین برای شما وجود ندارد، می‌توانید مبلغ مورد نظر را به مشخصات بانکی زیر واریز کرده و اطلاعات پرداخت را برای ما ارسال کنید.

کارت بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۶۲۷۴-۱۲۱۱-۶۵۳۰-۵۱۱۱

شماره حساب بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۳۰۰۱-۸۰۰-۱۶۸۲۳۰-۲

اطلاعات پرداخت را از طریق تماس تلفنی و یا پیام تلگرامی به شماره ۰۹۳۳۳۶۷۹۱۹۰ ارسال کنید.

تلگرام پشتیبانی بتاسهم