اخبار بازار امروز …(بخش اول)

مهر ۲۶, ۱۳۹۵

 

 

۱۱:۰۲:۳۹ پایان  بخش اول ادامه در بخش دوم

۱۱:۰۲:۰۳  یک  خبر جالب  : علیرغم رکود حاکم بر اقتصاد ایران ، درآمدهای مالیاتی دولت در ۵ماهه سال جاری با رشد ۲۵.۶ درصدی به ۳۵۶ هزار میلیارد ریال رسید.

آمارهای بانک مرکزی حکایت از آن دارد که دولت در ۵ ماهه ابتدایی سال جاری ۴۷۱.۸ هزار میلیارد ریال درآمد داشته است ؛ در حالی مصوبات دولتی درآمد ۶۶۸.۳ هزار میلیارد ریالی را پیش‌بینی کرده بود ، به همین دلیل به نظر می‌رسد که دولت در برنامه وصول درآمدهای خود اندکی عقب است ؛ اما همین میزان عقب‌ماندگی ، رشد ۲۱.۹ درصدی در سال ۹۵ را نشان می‌دهد .

۱۰:۵۹:۵۱ ایا  خودرو  راهش را از خساپا  جدا کرد  ؟!

۱۰:۵۸:۲۱  حریل را  عجیب می خرند

۱۰:۵۴:۴۵نخست‌وزیر عراق می‌گوید عملیات برای بازپس‌گیری شهر موصل از گروه‌ موسوم به «حکومت اسلامی» (داعش) از بامداد روز دوشنبه، ۲۶ مهر ماه، آغاز شده‌است.

حیدر عبادی در سخنانی تلویزیونی گفته است «زمان پیروزی فرا رسید و عملیات آزادسازی موصل آغاز شد».

او، در حالی‌که در میان شماری از افسران بلندپایه عراق در برابر دوربین تلویزیون قرار گرفته بود، گفت «دستور شروع این عملیات پیروزمندانه را داده‌ام تا شما را از بند خشونت و تروریسم رها کنیم».

۱۰:۵۴:۳۰  آزادسازی ۷ روستا در عملیات موصل تاکنون/حضور ۴ هزار نیروی کُرد در عملیات
فرمانده کل نیروهای مسلح کردستان عراق با صدور بیانیه‌ای از مشارکت ۴ هزار نیروی پیشمرگه

۱۰:۵۲:۰۲ گروه خودرو در آستانه مثبت شدن

۱۰:۵۱:۵۱ نیمه دوم  بازار خوبی را  داشتیم و این  نوید  فردایی بهتر است

۱۰:۴۰:۳۸  خساپا  را هم  بالا  اوردند  تا  بازار نگران نباشد

۱۰:۴۰:۲۹ وسپه  را خوب می خرند

۱۰:۳۹:۰۷ شاخص با  کمک  پالایشی ها  مثبت  شد

۱۰:۳۹:۰۱ کارگزاران محترم پیرو اطلاعیه شماره ۱۸۱/۱۳۵۸۰مورخ ۱۳۹۵/۰۷/۱۸مدیریت بازار ، امروز دوشنبه مورخ ۱۳۹۵/۰۷/۲۶تعداد ۹۳۳ر۱۱۱ر۳۳۶ر۲ سهم معادل ۶۴ر۴ درصد از سهام شرکت بانک پاسارگاد متعلق به شرکت سرمایه گذاری سامان مجد به صورت یکجاونقدویا شرایطی ( طبق شرایط اعلامی) به قیمت پایه هر سهم ۰۲۰ر۱ ریال در نماد وپاسار۴”عرضه خواهد شد.کارگزاران خریدار درصورتی مجاز به ورود سفارش خرید به سامانه معاملاتی هستند که ۳درصد ارزش سهام مورد معامله براساس قیمت پایه را نقدا یا به صورت ضمانت نامه بانکی بدون قیدوشرط از مشتری دریافت کرده و حسب مورد به حساب شرکت سپرده گذاری مرکزی اوراق بهادارو تسویه وجوه واریز یا به این شرکت ارائه نمایند. همچنین خریدار یا خریداران لازم است نسبت به تکمیل و ارائه فرم پیوست آگهی معامله عمده شرکت مذکور منتشره در سایت بورس اوراق بهادار تهران جهت بررسی و رعایت ضوابط مربوط به شرایط متقاضیان خرید معاملات عمده سهام در بورس اوراق بهادار تهران قبل ز ورود سفارش در سامانه به معاونت بازار اقدام نمایند. مدیریت عملیات بازار

۱۰:۳۸:۵۲ پورش از تاخیر به  وجود  امده

۰۹:۴۱:۲۵ کگل نیز با  شایعه  تعدیل مثبت  سود  مواجه  شده

۰۹:۳۹:۵۲  تمایل ایران خودرو  سایپا  به  برگشت  زیاد است

۰۹:۳۶:۱۸ شپارس خبراز مشارکت  با  یک  شرکت  بازرگانی را  داده است

۰۹:۳۳:۵۹ زاگرس  و خارک می توانند  گزینه های جالبی باشند

۰۹:۲۴:۰۰ سیمان فعلا نامبر وان بازار شده است

۰۹:۲۳:۵۱ کهمدا  ۷۵۰۰ ۷۶۰۰  ریال  بد نیست

۰۹:۲۲:۵۶ ومعادن در منفی ها  بد نیست

۰۹:۲۲:۴۵ با گذشت چند ساعت از آغاز عملیات گسترده زمینی در عراق برای بازپس گیری شهر موصل و مناطق اطراف آن، خطوط دفاعی اولیه تروریست‌ها در اطراف موصل به ویژه در مناطق شمالی در هم شکسته و نیروهای عراقی توانسته‌اند به پیشروی‌های چشمگیر دست یابند

۰۹:۲۰:۲۹ کچاد  و کگل را نیز به واسطه  گزارشها و تعدیل هایی که دارند خوب می خرند

۰۹:۱۹:۴۴ شپنا  را  زیر نظر داشته  باشید

۰۹:۱۹:۳۴ طبق معمول شبریز را خوب می خرند

۰۹:۱۶:۴۸  تا  به این  لحظه  سیمانشرایط بهتری را  در گروه  دارد  به نظر بازی خوبی را داشته باشند

۰۹:۱۶:۳۳ گوهران  را هم  کامل دادند  . سهامدار عمده  عجله  داشت  گویا

۰۹:۱۳:۵۹ سیمانی ها  ممکن است  تحولات خوبی را در این مدت  تجربه کنند  ولی گزارش های ۶ ماهه  اکثر انها  چنگی به دل نمی زند

۰۹:۱۳:۱۰ خودروییها  را در فروش عجله  نکنید  به نظر

۰۹:۱۲:۳۴  به نظر بازار از منفی اغاز کرده و رفته  رفته  بهتر می شود

۰۹:۱۲:۲۰ نوع خرید ها  می گوید  شاوان  ممکن است  صف شود  عجیب سهم  را می خرند

۰۹:۱۰:۲۲ زمزمه های تعدیل در کپرور

۰۹:۱۰:۱۶ سفارس ۴ میلیون صف خرید شد .

۰۹:۰۷:۳۳ خساپا  را رنج می کشند

۰۹:۰۷:۱۰ به اطلاع می رساند، نماد معاملاتی شرکت شیشه همدان با توجه به عدم کشف قیمت در روز معاملاتی قبل بدون محدودیت نوسان قیمت آماده انجام معامله می باشد.مدیریت عملیات بازار

۰۹:۰۷:۰۳ نیوزویک:
نامه محرمانه سرکردگان داعش به فرماندهان: هرکس در جنگ موصل عقب کشید، مرتد است؛ همه ی آنها را بکشید

۰۹:۰۶:۲۶ کپرور  و کطبس هر دو مثبت  بودند

۰۹:۰۶:۱۹ شاوان هم  مثبت  است

۰۹:۰۴:۴۴ سایپا و ایران خودرو  خیلی جالب نیستند ولی منفی سنگین  نیستند

۰۹:۰۴:۳۳رکرازی را  برخی سعهامداران  شرکت عرضه می کنند

۰۹:۰۳:۵۸ حریل زیر ۱۴۰۰  بد نیست  خرید

۰۹:۰۳:۵۰ گوهران  صف دارد

۰۹:۰۳:۱۴  گروه اریانه  کمی مثبت

۰۹:۰۳:۰۸ کری: هیچ راه حل نظامی برای حل و فصل بحران سوریه وجود ندارد

۰۸:۵۷:۴۸ پوتین: در غیاب تهدید هسته‌ای ایران، آمریکا برای توجیه شکست‌هایش نیاز به یک دشمن جدید دارد و تلاش می کند روسیه را به عنوان دشمن معرفی کند

۰۸:۳۶:۵۳ گروه  سیمان  :   تحولات  عراق  و پس گرفتن  کشور از داعش  و بهبود  تبادل در چشم  انداز آتی یکی از مواردی است  که در این  گروه مورد  توجه است  ولی افت  قیمت  عجیب و  خنده دار شدن  ارزش بازار این  شرکت ها در مقایسه  با  سایر شرکتهای بازار  و همچنین  تحرکات  اخیر برخی سهامداران  به نظر این  گروه  را  کمی در کانون توجه  قرار داده است  . به نظر این  گروه  را  بیشتر زیر نظر داشته  باشید

۰۸:۳۲:۵۷ کرازی بنیرو  بسوئیچ  صف خرید در بازار

۰۸:۳۲:۴۷ کطبس کپرور مورد  توجه

۰۸:۳۲:۳۹  خکاوه  صف فروش

۰۸:۲۶:۴۵ گزارش ۶ ماهه  ثاباد هم  که هیچ چیز نه  فروش  و نه درامد  فقط هزینه  شده

۰۸:۰۹:۳۲  به نظر منفی خودرویی ها  را  امروز خوب بخرند

۰۸:۰۹:۲۰مجموع کاتد مس تولید شده در ۶ ماه نخست امسال در واحدهای سرچشمه و میدوک (کرمان) ۹۵ هزار و ۴۷۲ تن شد که در همسنجی با دوره مشابه پارسال رشد ۷/ ۱ درصدی را نشان می‌دهد.به گزارش «ایرنا» مجموع کاتد مس تولید شده در این واحدها در نیمه نخست پارسال ۹۳ هزار و ۸۷۲ تن بود.بر پایه داده‌های موجود، سهم پالایشگاه سرچشمه (کرمان) از میزان کاتد تولیدی در نیمه نخست امسال ۱/ ۶۷ درصد (به میزان ۶۴ هزار و ۱۱۱ تن) شد. پس از آن پالایشگاه میدوک (کرمان) با ۲۴ هزار و ۱۹۰ تن سهم ۳/ ۲۵ درصدی را به خود اختصاص داد.

افزون بر این میزان، کاتد مس تولید شده در واحد لیچینگ سرچشمه و لیچینگ میدوک به ترتیب چهار هزار و ۱۲۱ و سه هزار و ۵۰ تن در نیمه نخست امسال ثبت شد.همچنین میزان‌ آند مس تولید شده در این مدت ۱۱۶ هزار و ۵۸۱ تن شد که در مقایسه با مدت مشابه پارسال افت کمتر از یک درصد را ثبت کرد. در ۶ ماه نخست پارسال ۱۱۷ هزار و ۲۹۸ تن‌ آند مس تولید شده بود.در نیمه نخست امسال سهم واحد ذوب سرچشمه از آند مس تولیدی ۶۸ هزار و ۶۵۸ تن بود و واحد ذوب خاتون‌آباد (کرمان) ۴۷ هزار و ۹۲۳ تن تولید داشت.همچنین میزان کنسانتره مس تولیدی در این مدت به ۵۲۸ هزار و ۷۶۸ تن رسید که در مقایسه با ۴۴۷ هزار و ۴۰۹ تن نیمه اول پارسال رشد ۱/ ۱۸ درصدی را نشان می‌دهد.

سهم واحد سرچشمه از کنسانتره مس تولید‌شده ۳۰۶ هزار و ۶۸۴ تن بود. سهم سونگون (آذربایجان شرقی) ۱۴۸ هزار و ۱۹۴ تن و میدوک ۷۳ هزار و ۸۹۰ تن ثبت شد.میزان استخراج مس از معدن در نیمه نخست امسال ۷۸ میلیون و ۵۷۲ هزار و ۴۴۳ تن بود که نسبت به ۸۱ میلیون و ۶۹۸ هزار و ۳۶۱ تن استخراج‌شده در نیمه نخست پارسال ۸/ ۳ درصد کاهش یافت.سهم استخراج مس از سرچشمه ۳۷ میلیون و ۳۴۸ هزار و ۴۳۱ تن، سونگون ۲۵ میلیون و ۴۰۱ هزار و ۹۲۰ تن و میدوک ۱۵ میلیون و ۸۲۲ هزار و ۹۲ تن به ثبت رسید.همچنین در این مدت ۲۴ میلیون و ۲۹۸ هزار و ۳۴۱ تن سنگ مس سولفیدی استخراج شد که نسبت به ۲۰ میلیون و ۷۶۷ هزار و ۶۷۷ تن استخراجی در نیمه نخست ۱۳۹۴ رشد ۱۷ درصدی را نشان می‌دهد.

سنگ مس سولفیدی استخراج شده از سرچشمه در نیمه نخست امسال ۱۳ میلیون و ۱۹۸ هزار و ۲۶۶ تن، سونگون ۶ میلیون و ۹۸۸ هزار و ۴۳ تن و میدوک ۴ میلیون و ۱۱۲ هزار و ۳۲ تن بود.در این دوره ۱۸ هزار و ۱۰۴ تن مولیبدن تولید شد که در قالب ریخته‌گری و تغلیظ به دست آمد و نسبت به ۱۹ هزار و ۳۶۵ تن نیمه نخست پارسال افت ۵/ ۶ درصدی را ثبت کرد.به گزارش «ایرنا» عنصر مس در طبیعت با هر عنصری در جدول تناوبی ترکیب می‌شود و کانی‌های مختلف مانند سولفیدها را تشکیل می‌دهد. این خصوصیت مس سبب شده کانی‌ها و منابع متنوعی از این عنصر در طبیعت فراهم شود.

شمار کانی‌های شناخته‌شده مس در طبیعت بیش از یکصد کانی اعلام شده اما شمار کانی‌های مهم و اقتصادی محدودیت دارد.نزدیک به ۶۰ درصد مس دنیا از منابع پروفیری مس است و ذخایر پروفیری مهم‌ترین منابع مس و مولیبدن به شمار می‌رود که می‌تواند حاوی مقادیر قابل توجهی طلا، نقره و قلع باشد و در مواردی این ذخایر محصولات جانبی مانند پلاتین، پالادیوم و تنگستن را شامل می‌شود. تولید کنسانتره مس کشور در مدت پنج ماه نخست امسال نسبت به دوره مشابه پارسال ۱۸ درصد رشد کرد.

واحدهای زیرمجموعه شرکت ملی صنایع مس ایران شامل «مس منطقه کرمان» و «مس منطقه آذربایجان» از آغاز فروردین تا پایان مردادماه، ۴۳۲ هزار و ۴۱۲ تن کنسانتره مس تولید کردند، در حالی که این رقم در مدت مشابه پارسال ۳۶۷ هزار و ۱۴ تن بود.میزان تولید کنسانتره این شرکت‌ها در مردادماه، ۶۱ هزار و ۴۹ تن بود که در مقایسه با آمار مدت مشابه پارسال ۶ درصد کاهش یافت.تولید مس آند از آغاز فروردین تا پایان مرداد امسال در مجتمع‌های مس سرچشمه و مس میدوک، ۹۷ هزار و ۴۱۳ تن بود.تولید مس کاتد نیز به ۷۷ هزار و ۹۸۷ تن رسید که نسبت به تولید مدت مشابه پارسال هر کدام یک درصد رشد نشان می‌دهد.

۰۸:۰۴:۵۶ این مطلب را  بخوانید  امروز در گزارش بازار از تحرکات  جدید  برای نرخ  سود  صحبت  می کنیم

۰۸:۰۴:۴۳دنیای اقتصاد: قائم مقام بانک مرکزی تنگنای اعتباری ناشی از مطالبات غیرجاری، حجم بالای مطالبات دولتی و نسبت پایین کفایت سرمایه را سه چالش عمده پیش‌روی نظام بانکی کشور عنوان کرد. این مقام مسوول ضمن طبقه‌بندی معضلات نظام بانکی کشور در سه لایه به تشریح طرح بانک مرکزی برای اصلاح این معضلات پرداخت. بر این اساس بانک مرکزی در فاز نخست از برنامه اصلاحی خود در قالب سه بسته «حل معضل جریان نقد و انجماد دارایی‌ها»، «ساماندهی بدهی‌های دولت» و «افزایش سرمایه بانک‌ها» ضمن تقویت نقش نظارتی خود، زمینه را برای اجرای فاز دوم این برنامه اصلاحی یعنی اصلاح ساختاری و نهادی شبکه بانکی کشور فراهم خواهد آورد. این برنامه اصلاحی از سال جاری به مرحله اجرا درآمده است و انتظار می‌رود اجرای کامل آن حداقل تاپایان سال آینده به درازا بکشد. بانک مرکزی در قالب برنامه اصلاحی، به منظور تسهیل شرایط متعادل‌سازی نرخ بهره در بازار پول، پس از رتبه‌بندی از ابزار تشویقی و تنبیهی متناسب با رتبه بانک‌ها و موسسات اعتباری استفاده خواهد کرد. همچنین بانک مرکزی پس از اخذ برنامه اصلاح و تجدیدساختار بانک‌ها و موسسات مشکل‌دار، به‌صورت مستمر بر برنامه اصلاحی این بانک‌ها نظارت خواهد کرد.

 

چالش‌های نظام بانکی

قائم مقام بانک مرکزی در گفت‌وگو با دوماهنامه «تازه‌های اقتصاد» ضمن بررسی معضلات بازار پول در کشور، زوایای گوناگون برنامه اصلاح نظام بانکی کشور را تشریح کرد. به گفته کمیجانی، در سال‌های اخیر با افزایش دارایی‌های ریسکی شبکه بانکی کشور و عدم رشد متناسب سرمایه بانک‌ها، نسبت کفایت سرمایه بانک‌ها کاهش یافته است. نسبت کفایت سرمایه در ادامه روند نزولی خود طی سال‌های ۱۳۸۶ تا ۱۳۹۴، در پایان سال گذشته به ۵/ ۴ تا ۵ درصد رسید. این در حالی‌است که حداقل استاندارد جهانی مطرح برای نسبت کفایت سرمایه حدود ۸ درصد است. قائم‌مقام بانک مرکزی تنگنا‌های اعتباری ناشی از افزایش مطالبات غیرجاری را در کنار حجم بالای مطالبات دولتی یکی دیگر از چالش‌های شبکه بانکی کشور در سال‌های اخیر دانست. افزایش مطالبات دولتی از یکسو ظرفیت نظام بانکی برای اعطای تسهیلات را کاهش می‌دهد و از سوی دیگر با توجه به امکان کم برگشت این معوقات مطابق با زمان‌بندی بدهی دولت، این مطالبات مانند مطالبات غیرجاری ماهیت «غیرگردشی» دارند. بر اساس آمارهای بانک مرکزی، بدهی بخش دولتی به بانک‌ها و موسسات اعتباری در پایان اردیبهشت ۱۳۹۵ معادل ۱۲۸۳ هزار میلیارد ریال بوده است که از این میزان ۹۸درصد مربوط به بدهی دولت و ۲ درصد مربوط به بدهی شرکت‌ها و موسسات اعتباری به شبکه بانکی بوده است.

 

معضلات سه لایه

قائم‌مقام بانک مرکزی معضلات نظام بانکی ایران را در سه لایه دسته‌بندی کرد. بر این اساس معضل بنیادین و لایه اول مشکلات نظام بانکداری در کشور مربوط به «مشکلات ساختاری و نهادی» است. قائم‌مقام بانک مرکزی «تنگنای اعتباری بانک‌ها» را دومین لایه از معضلات سیستم بانکی کشور دانست. افت نسبت تسهیلات اعطایی به سپرده‌ها، نرخ بالای سود و جنگ قیمتی در بازار پول در سال‌های اخیر نشانگر «افت جریان نقد» در سیستم بانکی کشور بوده است که از منظر قائم‌مقام بانک مرکزی به‌عنوان سومین لایه از مشکلات نظام بانکداری کشور معرفی شده است. در چنین شرایطی بانک‌ها به منظور حفظ بازار و جذب منابع اقدام به افزایش نرخ سود برای جذب سپرده می‌کنند. بانک‌ها با پرداخت سود بالاتر اقدام به جذب مشتریان سایر بانک‌ها می‌کنند. همچنین سپرده‌گذارانی که حجم زیادی از منابع مالی را به منظور سرمایه‌گذاری در بانک در اختیار دارند، معمولا امتیازات ویژه‌ای از سوی بانک‌ها دریافت می‌کنند. برخی از بانک‌ها نیز به علت تعهدات مبنی بر پرداخت نرخ سود بالا اقدام به پذیرش تعهدات آتی با نرخ سود بالاتر کرده و سود سپرده‌های پیشین را در یک «بازی پونزی» از طریق منابع حاصل از سپرده‌های جدید تسویه می‌کنند.

 

سناریوی دو مرحله‌ای اصلاح

قائم مقام بانک مرکزی ضمن بررسی لایه‌های مختلف معضلات نظام بانکی، از برنامه دو مرحله‌ای سیاست‌گذار پولی برای حل این معضلات خبر داد. بر این اساس فاز اول، این برنامه اقدامات اولیه‌ای است که نظام بانکی کشور را برای اجرای فاز دوم این برنامه یعنی اصلاح ساختاری و نهادی شبکه بانکی کشور آماده می‌کند. به گفته کمیجانی، فاز نخست این اصلاحات در قالب سه بسته «حل معضل جریان نقد و انجماد دارایی‌ها»، «ساماندهی بدهی‌های دولت» و «افزایش سرمایه بانک‌ها» به اجرا در خواهد آمد. در بخش نخست این برنامه اقدامات اصلاحی برای تقویت نقش نظارتی بانک مرکزی تعریف شده است. بخش دوم از فاز آماده‌سازی شبکه بانکی کشور با محوریت وزارت اقتصاد و با هدف سامان‌دهی و بازار پذیرکردن بدهی‌های دولت تعریف شده است. سومین بخش از فاز نخست برنامه اصلاحی طراحی شده نیز بر ارتقای کفایت سرمایه بانک‌های دولتی و غیردولتی متمرکز خواهد بود. اقدام اصلاحی برای افزایش سرمایه بانک‌های دولتی با مسوولیت سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی و افزایش سرمایه بانک‌های خصوصی نیز با محوریت بانک مرکزی به اجرا خواهد رسید. بر اساس اظهارات این مقام مسوول، فاز نخست این برنامه اصلاحی در سال جاری شروع شده است و پیش بینی می‌شود که انجام این اقدامات اصلاحی حداقل تا پایان سال ۱۳۹۶ به درازا بکشد. کمیجانی، «تصویب قوانین متناسب در مجلس شورای اسلامی»، «حمایت سه قوا از نقش نظارتی بانک مرکزی در برخورد با موسسات مالی ناسالم»، «انتشار اوراق بدهی و بازارپذیر کردن بدهی‌های دولتی»، «تعیین سقف سهم اوراق بدهی دولت در ترازنامه بانک مرکزی»، «اولویت بازار سرمایه در تامین مالی بدهی دولت»، «رعایت اصول بانکداری اسلامی در طراحی اوراق بدهی»، «مدیریت متمرکز بدهی و اوراق بدهی دولت»، «تناسب سقف انتشار اوراق بدهی با میزان تولید ناخالص داخلی»، « امکان توثیق اوراق بدهی در رابطه با سیستم بانکی و انجام عملیات بازار باز» و « لحاظ هزینه انتشار اوراق بدهی در بودجه و بازپرداخت متناسب با برنامه این اوراق» را شروط اصلی موفقیت برنامه اصلاحی سیستم بانکی کشور دانست.

 

آتش‌بس جنگ قیمتی

قائم مقام بانک مرکزی یکی از اهداف برنامه اصلاحی شبکه بانکی را پایان دادن به رقابت قیمتی بانک‌ها در بازار سپرده‌گیری دانست. این مقام مسوول تعدیل نرخ‌های سود متناسب با نرخ تورم و استفاده از سازوکار تشویقی و تنبیهی در رفتار بانک مرکزی با بانک‌های کشور را برای کاهش فشار جریان نقد بر شبکه بانکی کشور ضروری دانست. بانک مرکزی در نظر دارد با اقدامات تشویقی و تنبیهی نظیر دسته بندی بانک‌ها و نظارت بر رفتار بانک‌های مشکل‌دار بر اساس میزان تبعیت و شاخص سلامت بانک‌های مختلف وضعیت تعدیل نرخ ارز در بازار سپرده‌گیری را بهبود دهد. دسته‌بندی بانک‌ها ابزاری نظارتی در سیستم هشدار‌دهنده سریع بوده و هدف اصلی آن نیز شناخت زود هنگام مشکلات بانک‌ها و موسسات اعتباری و جلوگیری از ریسک سیستمی کل شبکه بانکی است. بر مبنای طرح رتبه‌بندی بانک‌ها، رتبه هر بانک بر اساس ارزیابی از وضعیت فعالیت‌های مالی، اعتباری و مدیریتی و بر اساس مجموعه اطلاعات صحیحی که منعکس‌کننده وضعیت گذشته، حال و آینده بانک‌ها و موسسات اعتباری است، تعیین می‌شود. پس از رتبه‌بندی و تعیین بانک‌های دارای مشکل، بانک مرکزی پس از اخذ برنامه اصلاح و تجدید ساختار بانک‌ها و موسسات مشکل دار، به‌صورت مستمر بر برنامه اصلاحی این بانک‌ها نظارت خواهد کرد.

۰۷:۳۲:۱۲ ایران پیش از تحریم‌ها روزانه ۳۰۰ هزار بشکه صادرات میعانات گازی داشت، اما آمارهای گمرکی نشان می‌دهد که در نیمه اول سال ۹۵ این رقم به حدود ۴۰۰ هزار بشکه رسیده است.

۰۷:۳۱:۴۷ شرکت ملی نفت ایران: دیگر نفت روی آب نداریم
محسن قمصری، مدیر امور بین‌الملل شرکت ملی نفت ایران، اعلام کرده است که هم‌اکنون ایران هیچ نفت خام بدون مشتری روی آب ندارد.

۰۷:۲۸:۵۰ هوا خوب ، فضا  خوب امیدواریم  بازار هم  خوب باشد

۰۷:۲۸:۳۹ سلام  صبح  زیبا و افتابی شما  بخیر و شادی

روش‌های جایگزین پرداخت

درصورتی‌که امکان استفاده از درگاه پرداخت آنلاین برای شما وجود ندارد، می‌توانید مبلغ مورد نظر را به مشخصات بانکی زیر واریز کرده و اطلاعات پرداخت را برای ما ارسال کنید.

کارت بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۶۲۷۴-۱۲۱۱-۶۵۳۰-۵۱۱۱

شماره حساب بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۳۰۰۱-۸۰۰-۱۶۸۲۳۰-۲

اطلاعات پرداخت را از طریق تماس تلفنی و یا پیام تلگرامی به شماره ۰۹۳۳۳۶۷۹۱۹۰ ارسال کنید.

تلگرام پشتیبانی بتاسهم