اخبار بازار امروز …(بخش اول )

مهر ۲۵, ۱۳۹۵

 

۱۰:۴۷:۵۴ پایان  بخش اول ادامه در بخش دوم

۱۰:۴۷:۴۷ مرکز آمار : نرخ تورم مناطق روستایی ۷٫۷ درصد

۱۰:۴۴:۴۴ به نظر بازار شاید بتواند در ساعت  ۱۱:۳۰  به  بعد  بهتر ظاهر  شود

۱۰:۴۴:۳۶ کاذر را هم خوب می خرند

۱۰:۴۳:۳۴ کهمدا  باز می شود  به نظر قیمت خوبی باز شود  قابل بررسی است

۱۰:۴۳:۲۷ به اطلاع می رساند، نماد معاملاتی شرکت شیشه همدان پس از برگزاری مجمع عمومی عادی سالیانه مبنی بر تقسیم سود نقدی،بدون محدودیت نوسان قیمت با استفاده از مکانیزم حراج تک قیمتی آماده انجام معامله می باشد. مدیریت عملیات بازار

۱۰:۴۲:۳۰ سیمانی ها مثبت شدن

۱۰:۴۰:۱۵ خچرخش صف خرید شد

۱۰:۳۹:۱۳ سکرما هم  سهم  بدی نیست

۱۰:۳۵:۱۴ رتکو را هم  زیر نظر داشته  باشید

۱۰:۳۳:۱۳  به  داد  سایپا نرسند  صف فروش می شود

۱۰:۳۰:۳۶ خبری بد  برای زیر مجموعه ها

۱۰:۲۹:۲۱ تحقیق و تفحص از عملکرد صندوق ذخیره فرهنگیان به تصویب نمایندگان مجلس رسید

۱۰:۲۸:۲۳ طبق برخی خبرها  در روزهای آتی حمله  به موصل اغاز می شود

۱۰:۲۸:۱۰ روزنامه آلمانی فرانکفورترآلگماینه: مرکل و اوباما از اعمال تحریم‌های بیشتر علیه روسیه حمایت می‌کنند

۱۰:۲۲:۵۵  در حریل اجازه رشد تا  قبل از بلوک  به  بالای ۱۴۲۰ ریال  داده نمی شود  . امروز در بین عرضه  کنندگان  تا این  لحظه  ۵ میلیون  کوثر، ۵ میلیون آتی اندیشان و ٣ میلیون هم آرمان عرضه کرده است

۱۰:۲۱:۴۱ محمدرضا تابش نایب رئیس فراکسیون امید مجلس از برنامه این فراکسیون برای دیدار با رئیس‌جمهور و برخی از وزرا و همچنین سردار قاسم سلیمانی و دریادار شمخانی خبر داد.

۱۰:۲۰:۴۶ امروز ارمان در حریل هم خریدار بوده و هم  فروشنده  در صف خرید  گویا عرضه  کننده است

۱۰:۱۱:۱۸ بنیرو  و بسوئیچ  را خوب می خرند

۱۰:۱۱:۱۰اولین حمله توپخانه‌ای آمریکا به مقرهای داعش در نزدیکی موصل

?منابع کرد عراق اعلام کردند که ارتش آمریکا برای نخستین بار حملات توپخانه‌ای را به مقرهای داعش در نزدیکی شهر موصل انجام داد.

?جنگنده‌های ائتلاف نیز به دنبال این حملات، مقرهای داعش را بمباران کردند.

?قرار است طی روزهای آینده عملیات آزادی شهر موصل آغاز شود.

۱۰:۱۰:۰۹ تراکتور مشکوک  به  صف شدن است

۱۰:۰۷:۲۴ شاخص ۹۳ و احد  منفی

۱۰:۰۷:۱۵ به اطلاع می رساند، در پایان معاملات امروز نماد معاملاتی شرکت گروه صنایع پمپ سازی ایران جهت برگزاری مجمع عمومی عادی سالیانه به منظور تصویب صورتهای مالی،شرکت نفت پارس جهت برگزاری مجامع عمومی فوق العاده به منظور تصمیم گیری در خصوص افزایش سرمایه – عمومی عادی به طور فوق العاده،متوقف خواهند شد.مدیریت عملیات بازار

۱۰:۰۵:۴۹  تکمبا و تایرا  را در این  مدت خوب  خریدند  البته  تکمبا  بیشتر سفته  بازی است

۱۰:۰۳:۴۵ تعرفه هر پالس (یک دقیقه) مکالمه با تلفن ثابت که اکنون نزدیک به ۳۰ ریال است، از اول تیرماه امسال با ۱۵ ریال افزایش، ۴۵ ریال برای مشترکان محاسبه می شود. تاثیرش در مخابرات  مثبت است ولی نه انقدری که  منجر به تعدیل با  اهمیتی شود

۱۰:۰۲:۰۷ نشست مشترک سران گروه بریکس (آفریقای جنوبی، روسیه، هند، چین و برزیل) در هند

۱۰:۰۱:۵۷ قندی ها  کمی تقویت  شدند

۰۹:۵۴:۱۷  خودرویی ها  پنچر شدند

۰۹:۵۳:۴۴ گنجینه آرمان همچنان خریدار حریل

۰۹:۵۳:۳۲ خبر جالب برای مخابرات  : سخنگوی شرکت مخابرات درباره دلیل تغییر رخ داده در مبلغ قبض این دوره تلفن ثابت مشترکان گفت: مصوبه کمیسیون تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی برای افزایش تعرفه تلفن ثابت بتازگی اجرا شده است.

۰۹:۴۷:۴۰ بازار در این دقایق کمی ارام گرفته است

۰۹:۴۶:۰۵ شنفت در استانه  توقف خوب مثبت  شده است

۰۹:۴۵:۵۵ لبنیاتی های فارس و  گلستان  را خیلی خوب می خرند

۰۹:۴۴:۳۳  منطقا  امروز باید حریل تا حدودی کنترل شود

۰۹:۴۳:۵۲ وساپا  را از خود  سایپا  بیشتر می خرند

۰۹:۳۹:۵۰ نماینده روسیه در سازمان ملل اذعان کرد که تنش‌های دو کشور به حدی رسیده که طی ۴۰ سال گذشته چنین سطح از تنش، سابقه نداشته است
?چورکین در عین حال همکاری روسیه و آمریکا در موضوع مذاکرات هسته‌ای ایران و همچنین انتخاب «آنتونیو گوترش» به عنوان دبیرکل آتی سازمان ملل را از موارد مثبت دو کشور توصیف کرد

۰۹:۳۹:۴۲ صف حریل

۰۹:۳۶:۵۰ با توجه  به فشار عرضه دیروز امروز وضعیت  رو به  افول بازار برای نیمه اول قابل پیش بینی بود

۰۹:۳۶:۴۵ شاخص منفی شد

۰۹:۳۲:۴۷  وتوکا هم در قیمت  بدی نیست

۰۹:۳۲:۳۸ حریل به نظر همین  جا  کنترل شود

۰۹:۲۴:۵۰ اپرداز هم  صف شد  رتاپ  را می توان  بیشتر بررسی کرد

۰۹:۲۲:۴۳ حریل خوب مثبت شده است

۰۹:۲۲:۳۴  افست در این  قیمت ها  بد نیست

۰۹:۲۰:۳۷  تلیسه  را حقوقی هم می خرد

۰۹:۲۰:۲۶ کطبس و کپرور مثبت هستند

۰۹:۱۹:۴۸ شپنا در صورت رد کردن مقاومت جالب میشه

۰۹:۱۷:۱۶ گروه خوئدرو هم  منفی است

۰۹:۱۷:۰۹ گروه  قند تعریفی ندارد

۰۹:۱۵:۰۱ شلیا  هم  متعادل است

۰۹:۱۴:۵۴ رکیش و رتاپ خوب مثبت  شدند

۰۹:۱۳:۵۸ در بین  پالایشی ها  فعلاً شاوان  دست  بالا را  دارد

۰۹:۱۰:۰۷ عرضه تایرا

۰۹:۰۹:۲۲ وساپا  مثبت است  البته  با ججم کم

۰۹:۰۸:۴۵ شاوان  رارهم در پالایشی ها خوب می خرند

۰۹:۰۸:۳۹ حریل را خوب می خرند

۰۹:۰۶:۱۱  عرضه  اپ  تاثیر مثبتی روی گروه  رایانه  خواهد داشت  شرکت  به تراپ  نزدیک  است

۰۹:۰۶:۰۲ وهور  و کهنوج هر دو  مثبت  اند

۰۹:۰۵:۱۴ ومعادن  ۱۲۵۰  شود  بد نیست

۰۹:۰۴:۳۶ شپنا  واقعاً قیمت  جالبی دارد

۰۹:۰۴:۲۸ تایرا عرضه  شده  و بازهم  صف است

۰۹:۰۳:۵۵ خودرویی هم  فعلاً بی رمق است

۰۹:۰۳:۲۴  پالایشی ها  نه مثبت نه منفی

۰۹:۰۳:۰۶ بانکی ها  با  شوک  تجارت منفی اغاز کردند

۰۸:۵۱:۵۹ مجوز بانک مرکزی برای مجمع  بانک  تجارت  صادر شد  . بانک مرکزی دستور به  برگشت  حدود  ۳۶۰۰  میلیارد تومان  از حساب های شرکت  را  داده است  که تحت  سرفصل های مختلف است . امیدواریم  حساب کتاب ما اشتباه  باشد ولی احتمالاً بانک  تجارت  نزدیک  به  ۶۰۰ ریال  زیان خواهد داشت  .

۰۸:۴۸:۵۵ رکوردشکنی عربستان سعودی و روسیه در تولید نفت

۰۸:۴۴:۳۰ تایرا از نظر بنیادی  ارزنده است . ارزش بازار شرکت امروز ۴۹۵ میلیارد تومان  است  که واقعاً نسبت  به  حجم  فعالیت و دارایی های شرکت در مقایسه  با  صنعت خودرو   و تجهیزات منطقی نیست . ولی نوع  صف نشستن های فعلی یک  رقابت  پنهان  برای خرید  سهم  بیشتر و در شکلی خفیف تر دعوای مدیریتی بر سر کرسی های هیئت  مدیره  را نشان  می دهد  .

۰۸:۴۴:۲۳ صف تایرا  جالب شده است

۰۸:۳۴:۳۸  پالایشی ها  امروز کار سختی را  دارند

۰۸:۳۴:۳۲ گوهران با تحقق بیش از ۵۰ تومان در ۹ ماهه در قیمت ۱۱۳ به صف خرید رسید . درست است که بخشی از سود برگشت ذخایر است ولی به هر حال قیمت ترازنامه ای شرکت نیز این محدوده نیست و می تواند تا محدوده ۱۲۵۰ و ۱۳۰۰ ریال رشد کند .

۰۸:۳۳:۲۹ گوهران  خوب صف خرید شده  است

۰۸:۳۳:۱۸ خچرخش صف فروش دارد .

۰۸:۳۲:۳۶ آپ  فردا  به  بازار می اید

۰۸:۳۲:۱۷  بنیرو  کطبس دفرا  فولاژ بسوئیچ هم  صف دارند

۰۸:۳۱:۵۳ صفوف خرید بازار تایرا  در صدر

۰۷:۵۷:۱۶معاون وزیر نفت:

ایران برنامه ای برای جایگزینی روسیه در بازار گاز اروپا ندارد

۰۷:۰۴:۲۷گروه بنگاه‌ها: چادرملو تا پایان نیمه نخست امسال توانست بیش از یک میلیون و ۹۰۰ هزار تن گندله در مجتمع گندله‌سازی اردکان تولید کند.مدیر امور مالی و اقتصادی چادرملو در گفت‌وگو با «دنیای اقتصاد» با اعلام اینکه میزان تولید کنسانتره سنگ‌آهن در مجتمع معدنی چادرملو با ۱۰ درصد افزایش نسبت به برنامه پیش‌بینی شده، از مرز ۵ میلیون و ۸۴۶ هزار تن گذشت، گفت: در ۶ ماهه نخست امسال همچنین با توجه به اجرای طرح توسعه ظرفیت کارخانه گندله‌سازی اردکان از ۳ میلیون و ۴۰۰ هزار تن به ۴ میلیون تن در سال، توانستیم بیش از یک میلیون و ۹۲۸ هزار تن گندله در این واحد تولید کنیم و امید‌واریم تا پایان امسال به ظرفیت پیش‌بینی شده در طرح افزایش تولید دست یابیم.

سید‌محمود سیدی درخصوص دلیل تعدیل مثبت سود سهام شرکت معدنی و صنعتی چادرملو (کچاد) در سال مالی منتهی به ۱۳۹۵ گفت: مهم‌ترین‌ عامل افزایش پیش‌بینی سود سهام این شرکت، افزایش قیمت شمش فولاد خوزستان است؛ مبنای قیمت‌گذاری محصولات ما از جمله کنسانتره و گندله بر پایه نرخ شمش فولاد خوزستان محاسبه می‌شود و هر گونه افزایش یا کاهش قیمت آن، به‌طور مستقیم بر درآمد چادرملو تاثیر‌گذار است.وی تصریح کرد: ما در بودجه قبلی، قیمت شمش فولاد خوزستان را برای سال ۹۵ حدود ۱۱ میلیون ریال در نظر گرفته بودیم، در صورتی‌که با گذشت ۶ ماه از سال، شاهد میانگین نزدیک به قیمت ۱۲ میلیون ریال بودیم، یعنی حدود ۹ درصد افزایش قیمت شمش.وی افزود: بر این اساس پیش‌بینی درآمد هر سهم شرکت معدنی و صنعتی چادرملو در سال مالی منتهی به ۳۰ اسفند ۱۳۹۵، با سرمایه ۲۸ هزار و ۲۱۵ میلیارد ریال، حکایت از تعدیل ۴۲ ریالی برای هر سهم دارد. از این رو مبلغ درآمد هر سهم از ۱۷۵ ریال به مبلغ ۲۱۷ ریال افزایش می‌یابد.سیدی همچنین با اشاره به کاهش میزان تولید سنگ‌آهن دانه‌بندی شده این شرکت گفت: از آنجا که هدف اصلی چادرملو تامین نیاز مواد اولیه واحدهای فولادی در داخل کشور است و تنها واحد بزرگ تولید فولاد به روش کوره بلند برای مصرف سنگ‌آهن دانه‌بندی، شرکت ذوب‌آهن اصفهان است، این شرکت تنها متقاضی سنگ‌آهن دانه‌بندی شده این شرکت است. مذاکرات مقدماتی به عمل آمده برای فروش سنگ‌آهن دانه‌بندی با شرکت ذوب‌آهن اصفهان، تا کنون به نتیجه نرسیده و هر زمان که برای این محصول مشتری با قیمت‌های مناسب وجود داشته باشد، نسبت به تولید محصول دانه‌بندی اقدام خواهد شد، هر چند که موجودی‌های آماده برای فروش سنگ‌آهن دانه‌بندی در حال حاضر از میزان مناسبی برخوردار است.

وی ادامه داد: اما برای تولید محصولاتی نظیر کنسانتره و گندله که مورد استفاده واحد‌های بزرگ فولاد‌سازی کشور به روش احیای مستقیم از جمله مبارکه، خوزستان و خراسان است، همواره تلاش کرده‌ایم در کنار سایر تولید‌کنندگان عمده سنگ‌آهن مواد اولیه این واحد‌ها را تامین کنیم تا نیازی به واردات نباشد.مدیر امور مالی و اقتصادی چادرملو درخصوص تدابیر اتخاذ شده در برابر کاهش قیمت‌های جهانی سنگ‌آهن گفت: طی سال‌های اخیر با وجود کاهش شدید قیمت‌های جهانی سنگ‌آهن و موانع ناشی از تحریم‌های اقتصادی توانستیم همچنان به روند رو به رشد خود ادامه دهیم و طرح‌ها و برنامه‌های توسعه خود را هر چند با اندکی تاخیر در برنامه زمان‌بندی، اما با موفقیت به پیش ببریم. وی گفت: یکی از عوامل مهم و موثر در ادامه فعالیت‌های این شرکت و پیشگیری از ضرر و زیان‌های ناشی از تولید در شرایط بحرانی، پیش‌بینی‌های واقع‌بینانه و اتخاذ تدابیر راهبردی برای کاهش آسیب‌های ناشی از بحران اقتصادی داخلی و خارجی بود. فعالان این صنعت به خوبی می‌دانند ارزش افزوده در فرآیند تولید آهن و فولاد در زنجیره تولید اتفاق می‌افتد، بنابر‌این اگر ما تنها به تولید سنگ‌آهن و فروش آن اکتفا می‌کردیم، شاید در زمان اوج قیمت جهانی این محصول در سال‌های ۹۱ و ۹۲ از سود قابل توجهی برخوردار می‌شدیم، اما با سقوط یکباره قیمت‌های جهانی که از اواخر سال ۹۲ آغاز شد و همچنان ادامه دارد قطعا ما نیز مانند بسیاری از فعالان معادن سنگ‌آهن بحران‌زده می‌شدیم و چاره‌ای جز تعطیلی نداشیم.سیدی خاطر‌نشان کرد: یکی دیگر از عوامل تاثیر‌گذار در مقاومت این شرکت در برابر بحران اقتصادی، متکی نبودن زیاد به درآمد‌های ارزی است؛ باتوجه به اینکه تقریبا تمام محصولات تولید شده در چادرملو در داخل و با قیمت‌هایی بر مبنای نرخ شمش فولاد خوزستان به فروش می‌رسد و تنها ۵ تا ۷ درصد آن صادراتی است، بنا‌براین قطع در آمد‌های ارزی چادرملو تنها توانسته روند طرح‌های توسعه این شرکت را اندکی به تاخیر بیندازد.مدیر امور مالی و اقتصادی چادرملو تاکید کرد: اگر بتوانیم با تکمیل زنجیره تولید در فرآوری محصولات معدنی توان خود را افزایش دهیم قادر خواهیم بود حداقل نیاز‌های کشور‌های منطقه را تامین کنیم و این درآمد قابل توجهی را برای ایران ایجاد می‌کند.سیدی درخصوص مزیت استفاده از سنگ‌آهن داخلی برای تولید‌کنندگان فولاد گفت: سنگ‌آهن به‌عنوان ماده اولیه و اصلی تولید فولاد است که بیشترین سهم را در قیمت تمام شده آن دارد.

۰۶:۵۲:۴۰به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، پالایشگاه لاوان درباره خبر «جزئیات جدید از فروش فرآورده به شرکت سوئیسی/ تخفیف ۵۵ میلیارد تومانی از جیب سهامداران پالایشگاه لاوان» توضیحاتی را به این شرح برای خبرگزاری فارس ارسال کرده است:

«مستند به مقررات قانون بودجه، نفت گاز از زمره پنج فرآورده اصلی به شمار می‌رود که کلیه امور عرضه و فروش آن از حدود وظایف و اختیارات این شرکت خارج است لکن بنا به همان قانون بهای محصولات فوق الذکر با نرخ معین (فوب خلیج فارس) در حساب شرکت‌های پالایشی من جمله شرکت متبوعه منظور می‌شود، لذا قراردادهای فروش تأثیری در حقوق شرکت‌های پالایشی ایجاد ننموده و هیچ گونه خسارتی متوجه پالایشگاه‌ها و به تبع سهامداران نمی‌شود. »

۰۶:۴۰:۱۳ رویترز: کسری بودجه ۶۰۰ میلیارد دلاری آمریکا در سال مالی جاری

۰۶:۳۷:۲۵ منابع خبری از پذیرش استعفای جنتی وزیر ارشاد از سوی رئیس جمهور خبر می دهند

۰۶:۳۷:۰۸جان کری، وزیر خارجه آمریکا گفت، مذاکرات تا حدی صریح بوده که در لحظاتی به تنش بین برخی طرف‌ها منجر شده است.

?وی خاطرنشان کرد، شرکت‌کنندگان در نشست لوزان از دوشنبه به بعد تماس‌ها برای بحث در مورد گام‌های بعدی را ادامه خواهند داد/ ایسنا

۰۶:۳۵:۴۱جابری انصاری معاون ظریف: نشست بین‌المللی سوریه که در لوزان سوئیس برگزار می‌شد پس از چهار ساعت و نیم بحث و گفت‌وگو درباره ابعاد انسانی، سیاسی و امنیتی بحران سوریه پایان یافت.

وزیر خارجه روسیه: شرکت‌کنندگان در نشست لوزان به توافق رسیدند که دیدارهای آتی در خصوص سوریه در اسرع وقت انجام پذیرد.

۰۶:۳۵:۲۹ سلام  صبح  شما عزیزان  بخیر و شادی . روز سختی داریم ولی به نظر می توان  نیمه دوم خوبی را  شاهد  بود

روش‌های جایگزین پرداخت

درصورتی‌که امکان استفاده از درگاه پرداخت آنلاین برای شما وجود ندارد، می‌توانید مبلغ مورد نظر را به مشخصات بانکی زیر واریز کرده و اطلاعات پرداخت را برای ما ارسال کنید.

کارت بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۶۲۷۴-۱۲۱۱-۶۵۳۰-۵۱۱۱

شماره حساب بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۳۰۰۱-۸۰۰-۱۶۸۲۳۰-۲

اطلاعات پرداخت را از طریق تماس تلفنی و یا پیام تلگرامی به شماره ۰۹۳۳۳۶۷۹۱۹۰ ارسال کنید.

تلگرام پشتیبانی بتاسهم