خبر
در گروه پتروشیمی …
تحلیل خبر
بتا سهم – ۶:۱۰ در بازار در این گروه دیروز در مورد زاگرس و خراسان و قیمت هایی که دارن د صحبت شد . امروز گزارش شخارک نیز مهم است . در ۱۲ ماهه با کاهش اندک سود مواجه شده و در نهایت ۲۱۴۶ ریال را محقق کرده است . این در حالی است که سود ۲۳۸۰ ریال بوده و البته خیلی کم نشده شخارک ۲۰۰۰ ریال تقسیم می کند و به نظر بودجه نرمالی نیز گرفتهاست و قیت های ۹۰۰۰ و ۹۵۰۰ ریال پس از مجمع و همین قیمت های فعلی نرمال است .
در خراسان دیروز صحبت شد به قیمت خوبی رسیده است . اما به دلیلی تعمیران حوزه تولید و فروش ر گزارش ۲ ماهه تولید مختل شده و از همین رو تا ۲ ماه اول سال ۱۰% فروش را محقق کرده است که بازهم خیلی بد نیست ولی از بودجه خود عقب است . یک نکته جالب جم هنوز پیش بینی درامد نداده است و گزارش ۱۲ ماهه را مشخص نکرده که می خواهد چه کند . او با توجه به مالکیت ۴۹% از پلی پروپیلن جم ۹۸ میلیارد تومان سود دیده است در حالی که این شرکت ۲۵۱ میلیارد تومان سود محقق کرده و اگر در نظر بگیریم نیمی از ان سهم جم است و معادل ۱۲۰ میلیارد می شود در شرایط حداکثر تقسیم ۲۰ میلیارد تومان تعدیل را جم دارد . انقدر هم بالا نیست . .ولی جز شرکت های خوب گروه پتروشیمی است
امروز گفته می شود شازند باز می شود برای شازند به نظر رخ دهد سهم در حوالی ۴۰۰۰ ریال بسته شد . ۱۳۵۰ ریال سود دارد و این یعنی تئوریک سهم باید ۲۶۵۰ ریال باشد . با توجه به سود ۶۴۳ ریالی یعنی پی به ای ۴ به نظر همین قیمت ها برای سهم نرمال است بهظر میرسد تا ۲۸۰۰ ریال قیمت خوبی باشد و سهم با روند رو به رشد بعد از ان مواجه شود .
گروه تحلیل گری بتا سهم
۱۰ خرداد ۹۵