در حاشیه بازار …

اردیبهشت ۱۸, ۱۳۹۵

خبر

در حاشیه  بازار  …

تحلیل خبر

بتا سهم – ۶:۱۵   قبل ار هز چیز فرمایشات  رهبری در عید  مبعث مهم  بود  . ایشان  گفتند  امروز سیاست قطعی آمریکا، اسلام‌ستیزی، ایران‌ستیزی و شیعه‌ستیزی است خیراً آمریکایی‌ها اعلام کردند که سیاست ایران در منطقه، موجب حریم و مقابله با ایران می‌شود؛ یعنی ملت ایران! شما که هوشیار و بصیرید، عقب بکشید تا ما کارمان را بکنیم؛ این جاهلیت است. امروز «اسلام ستیزی، ایران ستیزی و شیعه ستیزی» از سیاستهای قطعی امریکا و دولتهای وابسته به آن است. ایران به‌دلیل مخالفت با سیاستهای امریکا در منطقه، تهدید به تحریم می شود.

ولایتیهم  به  لبنان  رفته  صحبت های جالبی را  کرده است  . او گفته  ماندن «بشار اسد» خط قرمز ماست  ایران و روسیه عزمی راسخ برای حفظ «بشاراسد» در پُست ریاست‌جمهوری سوریه دارند . حضور آمریکایی‌ها امروز در عراق ضعیف‌تر از دو ماه یا شش ماه یا حتی یک سال گذشته است.ملت  عراق نه به آمریکایی‌ها و نه به غیر آمریکایی‌ها اجازه نمی‌دهند که بر آنها مسلط شوند یا سرنوشتشان را به دست بگیرند به همین دلیل می‌بینیم که تمام مقامات عالی‌رتبه در عراق از قبیل رئیس‌جمهور، ریاست پارلمان یا نخست‌وزیر همچنان در منصب خود باقی هستند.

در همین  حوزه  وزیر خارجه آمریکا ضمن تکرار ادعاهای قبلی علیه رئیس‌جمهور سوریه گفت جنگ در این کشور تا زمان حضور اسد در قدرت تمام نمی‌شود.«جان کری»، روز چهارشنبه بار دیگر اتهام‌پراکنی علیه «بشار اسد»، رئیس‌جمهور سوریه را تکرار کرد و کناره‌گیری او از قدرت را شرط خاتمه جنگ در این کشور دانست. «کری» با تأکید بر اینکه واشنگتن متعهد به همکاری با شریکانش برای رسیدن به انتقال سیاسی بدون حضور بشار اسد در قدرت است گفت: «تنها با انتقال (سیاسی) می‌توان به این جنگ خاتمه داد.»

ظریف هم  گلایه های زای را از عربستان  کرده است  . من از عربستان گلایه های فراوان دارم. طفا فراموش نکنید که ۶۴۶ نفر از مردم ایران، به علت سهل انگاری، حداقل در همین مراسم حج گذشته جان باختند. اما ما روابط خود را با عربستان قطع نکردیم. ما حتی سطح روابط دیپلمات خود را کاهش ندادیم. ما نیاز به همکاری با یکدیگر هستیم. برای حرکت رو به جلو چالش های فراوانی داریم و آماده همکاری با عربستان هستیم.

 

رئیس سازمان انرژی اتمی پس از گفتگو با مدیرکل آژانس بین المللی انرژی اتمی گفت: آمانو گزارش خوبی از اجرای برجام ارائه کرد و ما هم تاکید کردیم آژانس صرفا بر مبنای برجام و نه برخی تفسیرها نظر دهد.

در حوزه  برجام  واشنگتن خطاب به اروپایی ها: اگر نمی‌خواهید با ایران تجارت کنید، تحریم‌های ما را بهانه نکنید

در انتخابات  امریکا میت رامنی ، جان مک کین ، جورج دبلیو بوش و جورج اچ دبلیو بوش ، در کنوانسیون حزب جمهوریخواه در حمایت از دونالد ترامپ شرکت نمی کنند .

در سایر خبر های اقتصادی مخالفت جنبش عدم تعهد با تلاش آمریکا برای مصادره اموال بانک مرکزی ایران جنبش عدم تعهد امروز با صدور بیانیه ای تلاش دولت، کنگره و دادگاههای داخلی آمریکا برای مصادره اموال بانک مرکزی ایران در آمریکا را مردود دانست و بر اصل مصونیت دولتها به عنوان یکی از قواعد آمره حقوق بین الملل تاکید کرد.

پروژه ساخت خط لوله انتقال گاز ایران به عمان به کره‌ای‌ها رسید.در سفر رئیس جمهور کره جنوبی به ایران تفاهم نامه احداث خط لوله صادرات گاز ایران به عمان با کره‌ای‌ها امضا شد.

بنا به اعلام مقامات هندی، نخست وزیر این کشور در حال آماده شدن برای سفر به تهران است. تقویت روابط دو کشور به ویژه در حوزه انرژی از اهداف سفر “مودی” است.

در خبرهای نفتیصادرات نفت ایران از ۲/۱ میلیون بشکه گذشت ایران پس از بازیابی تولید قبل، آماده پیوستن به فریز نفتی استمدیرعامل شرکت ملی نفت ایران اعلام کرد: ایران تنها پس از بازیابی سطح تولید نفت خود پیش از تحریم‌ها، آماده پیوستن به تعامل جهانی برای بهبود وضعیت بازار نفت است.  در همی  راستا  رشد سه درصدی قیمت نفت در پی آتش سوزی در نزدیکی  نواحی تولید نفت شیل کانادا و همچنین در گیری های نظامی در لیبی ، قیمت نفت خام آمریکا در پی این اتفاقات با رشد بیش از ۳ درصد به۴۵٫۱۲ دلار رسید و همچنین قیمت نفت خام برنت نیز به۴۵٫۷۵ دلار رسید. کارشناسان این افزایش قیمت نفت را که همزمان با افزایش تولید نفت آمریکا رخ داده است ، موقت میدانند. البته  امار بد  اشتغال در امریکا  و کاهش ارزش دلار بازارها  را  صعودی کرد  . وزیر نفت هند از توافق تهران و دهلی نو درباره تسویه بدهی ۶٫۴ میلیارد دلاری این کشور به ایران از طریق بانکهای اروپایی خبر داد.  در خبر نفتی دیگر پیروز موسوی عصر جمعه در نشست خبری که در حاشیه بیست و یکمین نمایشگاه صنعت نفت برگزار شده بود، در پاسخ به خبرنگار ایرنا با اعلام این مطلب افزود: پیش از رفع تحریم ها تنها نفتکش های ژاپنی اجازه داشتند در ایران بارگیری کنند و فقط یک نفتکش می توانست در خلیج فارس حضور داشته باشد.
وی ادامه داد: اما اکنون با رفع تحریم ها سایر کشورها از جمله چین و اروپایی ها به شکل گسترده در پایانه های ایران فعالیت دارند.مدیر عامل شرکت پایانه های نفتی درباره صادرات میعانات گازی نیز گفت: اکنون بیش از ۵۰۰هزار بشکه میعانات گازی در روز صادر می شود.موسوی در پاسخ به خبرنگار دیگری در خصوص ظرفیت پایانه های نفتی ایران گفت: سال گذشته رکورد صادرات ۷٫۱میلیون بشکه در یک روز به ثبت رسید.وی درباره راه اندازی پایانه صادراتی جاسک بر ساحل دریای عمان نیز گفت: با راه انداز پایانه صادرات، نفت ایران بدون نیاز به عبور از تنگه هرمز انجام می شود. مدیر عامل شرکت پایانه های نفتی اضافه کرد : این پایانه از ظرفیت صادرات روزانه ۲ میلیون بشکه نفت و همچنین ذخیره ۱۰میلیون بشکه نفت و میعانات برخوردار خواهد بود.

در بازارهای جهانی نفت   در این دقایق اخر با  انتشار امار امیرکا  و بد  بودن  ان  کاهش ارزش دلار نغت  به  سطح  بالای ۴۵ دلار رسید  . مس کمی جبران  کرد   ۴۷۸۵ دلار بود  روی ۱۸۸۷ دلار .

در خوزه  دلار نیز با  کاهش چشم  گیر برخی معاملات در سطوح  ۳۴۲۰ و ۳۴۱۰  تومان  بودیم

 

 

 

گروه تحلیل گری بتا سهم

۱۸ اردیبهشت   ۹۵

روش‌های جایگزین پرداخت

درصورتی‌که امکان استفاده از درگاه پرداخت آنلاین برای شما وجود ندارد، می‌توانید مبلغ مورد نظر را به مشخصات بانکی زیر واریز کرده و اطلاعات پرداخت را برای ما ارسال کنید.

کارت بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۶۲۷۴-۱۲۱۱-۶۵۳۰-۵۱۱۱

شماره حساب بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۳۰۰۱-۸۰۰-۱۶۸۲۳۰-۲

اطلاعات پرداخت را از طریق تماس تلفنی و یا پیام تلگرامی به شماره ۰۹۳۳۳۶۷۹۱۹۰ ارسال کنید.

تلگرام پشتیبانی بتاسهم