در گروه بهمن نیز …

اردیبهشت ۸, ۱۳۹۵

خبر

در گروه  بهمن  نیز    …

تحلیل خبر

بتا سهم – ۶:۰۸  در این  گروه  سراغ  دو سهم  بهمن  دیزل  و خود  گروه  بهمن  میرویم  و بررسی را داریم  .

در بهمن  دیزل فروش شرکت  به  ۴۷۴ میلیارد تومان  رسیده است  . فروش شرکت در ماه  اسفند  نیز بسیار مناسب بوده است  . به نظر این  سهم  در حالی که  پیش بینی فروش اش ۴۵۶ میلیارد تومان  است   عدد خوبی از سود  را محقق کرده است   و یک  تعدیل در پیش روی سهم خواهد بود  . بهمن دیزل در قیمت های بدی نیست و به نظر ۸۵۰  ریال  سود  را  بتواند  محقق کند  . شاید سهم در یک  فضای خوب به  نزدیکی های ۵۰۰۰ ریال  برسد  . مشکل بهمن دیزل این  است  که  شفاف است و سود دارد  شاید اگر مبهم و زیان  ده  بود  راحت تر رشد می کرد  .

در خبهمن  اما گویا  سود  سال ۹۴ شرکت  از ۳۳ به  ۳۰  تومان  رسیده است . به نظر خبهمن  در این  بازی فضای حرکتی خوبی را داشته  باشد  و اگر در قیمت های مناسبی باز شود  برای نوسان  جال  خواهد بود  .  به نظر خبهمن  زیر ۱۵۰۰  ریال  برای نوسان های مقطعی نیز می تواند  مناسب باشد  .

 

 

گروه تحلیل گری بتا سهم

۸ اردیبهشت   ۹۵

 

روش‌های جایگزین پرداخت

درصورتی‌که امکان استفاده از درگاه پرداخت آنلاین برای شما وجود ندارد، می‌توانید مبلغ مورد نظر را به مشخصات بانکی زیر واریز کرده و اطلاعات پرداخت را برای ما ارسال کنید.

کارت بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۶۲۷۴-۱۲۱۱-۶۵۳۰-۵۱۱۱

شماره حساب بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۳۰۰۱-۸۰۰-۱۶۸۲۳۰-۲

اطلاعات پرداخت را از طریق تماس تلفنی و یا پیام تلگرامی به شماره ۰۹۳۳۳۶۷۹۱۹۰ ارسال کنید.

تلگرام پشتیبانی بتاسهم