در خبرهای سنگ آهن …

فروردین ۱۵, ۱۳۹۵

خبر

در خبرهای سنگ  آهن   …

تحلیل خبر

بتا سهم – ۶:۱۲   این  گروه خبرهای جدیدی را  شنیده است و ان  بحث بهره  مالکانه خواهد بود  . گفته می شود  در بحث سنگ  آهن  و بهره  مالکانه  مواردی مورد توجه  قرار گرفته است و در نهایت  به جدول زیر رسیده است  . کلیه اشخاص حقیقی و حقوقی استخراج‌کننده سنگ‌آهن که پروانه بهره‌برداری آنها به نام سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو) و شرکتهای تابعه است ولی فاقد قرارداد با سازمان مذکور و شرکتهای تابعه می‌باشند، موظفند بابت حق انتفاع پروانه بهره‌برداری از معادن فوق در سال ۱۳۹۵، بیست درصد (۲۰%) مبلغ فروش محصولات خود را به حساب درآمد عمومی ردیف ۱۳۰۴۱۹ جدول شماره (۵) این قانون نزد خزانه‌داری کل کشور پرداخت کنند.

درصورت سرمایه‌گذاری برای تکمیل زنجیره تولید، حق انتفاع به صورت پلکانی و به شرح زیر پرداخت می‌شود:

– فروش محصول به‌صورت سنگ‌آهن خام و دانه‌بندی‌شده معادل بیست درصد (۲۰%) مبلغ فروش

– فروش محصول به‌صورت افشرده (کنسانتره) شامل افشرده‌های تحویلی برای گندله‌سازی‌های درون شرکت و افشرده‌فروشی به خارج از شرکت معادل شانزده‌ و نیم درصد (۵/۱۶%) مبلغ فروش

– فروش محصول به‌صورت گندله معادل سیزده درصد (۱۳%) مبلغ فروش افشرده

– فروش محصول به صورت آهن اسفنجی معادل ده درصد (۱۰%) مبلغ فروش افشرده

در نهایت  به نظر عدد  کمی منطقی تر شده است  . ولی هنوز بالاست  . نمی دانیم  چرا  از مبلغ فروش این  اخذ  می شود ولی به هر حال  یک  شفاف سازی از سوی سنگ  آهنی ها  لازم است که  آنها در بودجه  چگونه دیده اند  . گویا  همین  روزها  شفاف سازی منتشر می شود  که  چاردملو  و گل گهر دقیقاً مطابق این  جدول عدد  را  لحاظ کرده اند  . پس این  موضوع  حداقل تاثیرش خنثی است  . ولی یک  ابهام را از سر گروه  برمیدارد  .

 

 

گروه تحلیل گری بتا سهم

۱۵ فروردین  ۹۵

 

روش‌های جایگزین پرداخت

درصورتی‌که امکان استفاده از درگاه پرداخت آنلاین برای شما وجود ندارد، می‌توانید مبلغ مورد نظر را به مشخصات بانکی زیر واریز کرده و اطلاعات پرداخت را برای ما ارسال کنید.

کارت بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۶۲۷۴-۱۲۱۱-۶۵۳۰-۵۱۱۱

شماره حساب بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۳۰۰۱-۸۰۰-۱۶۸۲۳۰-۲

اطلاعات پرداخت را از طریق تماس تلفنی و یا پیام تلگرامی به شماره ۰۹۳۳۳۶۷۹۱۹۰ ارسال کنید.

تلگرام پشتیبانی بتاسهم