خبر
بازهم گروه خودرو …
تحلیل خبر
بتا سهم – ۶:۳۶ در مورد این گروه و سهم های ان حرف و حدیث زیاد است افزایش سرمایه سایپا بالاخره در مجمع تصثویب شد و سود سال ۹۴ این شرکت تاکید می شود سود ۹۴ با سرمایه جدید روی کدال رفت که جالب است پیش بینی سود سایپا برای سال ۹۴ با سرمایه جدید۲۰ تومن به ازای هرسهم اعلام شد. عملکرد ۹ ماهه ۹ تومن زیان بوده، این سود عمدتا از فروش سرمایه گذاریها و جابجایی داراییها ایجاد شده و تقریباً عملیاتی شرکت صفر است و حتی منفی است .
یک نکته مهم گفته شده قبل از سال ۹۵ افزایش سرمایه سایپا و زامیاد ثبت می شود اگر قرار است با ثبت نماد ها باز شود فشار فروش کمی بالا و قیمت منطقی تر خواهد شد .
با این حساب ممکن است زامیا د امروز باز نشود سایپا هم که قطعاً تا سود سال ۹۵ را ندهد باز نمی شود
گزارش توجیهی افزایش سرمایه و قیمت های کارشناسی نیز قبل از افزایش سرمایه ها جالب است خاذین ۹۰۰ تومان و زامیاد ۲۷۰ تومان یعنی این اهداف قیمت های پر این گروه هستند حالا بازار بالاتر می خرد بحث دیگری است .
همه منتظر وساپا هستند وساپا نیز بدون تغییر امروز شاید به بازار بیاید ولی اگر در قیمت های صفر و تعادلی باز شود برای یک نوسان بد نیست
خگستر نیز تعدیل زده و گفته می شود بزهم فروش دارایی دارد . تعدیل خگستر ۱۸۵% بوده است که با سود ۶۶۲ ربالی متوقف شده و به نظر در محدوده ۶۰۰۰ ریال به بالا باز می شود هر چند باید دید بازی در گروه خودرو چطور دنبال می شود . در مورد خگستر گفته شده با توجه به آگهی فروش سهام شرکت محورسازان در سال جاری در جراید و طی تشریفات قانونی از طریق سازمان بورس و اوراق بهادار و همچنین وجود خریداران بالقوه جهت انجام معامله، سود حاصل از واگذاری شرکت محور سازان به ازای فروش هر سهم ۸٫۰۴۰ ریال و هر حق تقدم ۷٫۰۴۰ ریال شناسایی گردیده است. گفته می شود سهم به زودی خمهر را نیز اگهی می کند .
امروز خودرو نیز باز می شود مدیرعامل گفته است کمتر از ۴۸ ساعت پس از نهایی شدن رفع تحریمها، هولدینگ آلمانی دایملر که صاحب مرسدس بنز است اولین تفاهمنامه را برای تولید دوباره محصولاتش در ایران با ایران خودرو دیزل امضا کرد.در این تفاهمنامه شرکت مرسدس بنز قرار است به صورت مستقیم در ایران سرمایهگذاری کرده و با شرکت ایران خودرو دیزل شرکت مشترکی را تأسیس کنند.پس از قرارداد با دایملر دومین قرارداد بزرگ قرارداد با پژو بود، قراردادی که در حاشیه سفر رئیس جمهور ایران به فرانسه بسته شد.
غیر از پژو، رنو هم برنامههای زیادی برای سرمایهگذاری در ایران در دستور کار خود دارد .رنو قصد دارد مدل کوئید که ارزانترین محصول این شرکت است را در ایران تولید کند و آن را به عنوان جایگزین پراید معرفی کند.رنو همچنین قصد سرمایهگذاری جدید در ایران تا سقف ۵۰۰ میلیون یورو و خرید یک شرکت خودروسازی و چند واحد قطعهسازی را دارد.
به نظر خودرو امروز باز شود مورد اقبال قرار میگیرد بازگشایی امروز او محتمل تر است خبرهای مجمع نیز بد نبوده است .
در این گروه بازی کمی خطرناک شده به خصوص در زیر مجموعه های سایپا باید کمی مراقب بود .
گروه تحلیل گری بتا سهم
۲۴اسفند ۹۴