خبر
گروه خودروبا این که …
تحلیل خبر
بتا سهم – ۶:۲۹ در مورد این گروه و سهم های ان حرف و حدیث زیاد است افزایش سرمایه ۱۲۰% سایپا بالاخره صادر شد و البته افزایش سرمایه ای که ۲۰۷% بود اب رفت و به اینجا رسید . ولی همین که خبرش امد برای سهم یک اتفاق مثبت بود عدم برگزاری مجمع یک شوک سنگین به سهم بود . امروز مجمع این سهم و ایران خودرو است هر خبری که در مجمع داده شود فضای کل بازار را نیز تغییر می دهد .
در این گروه افزایش سرمایه ۹۰۰% خاذین نیز صادر شده و او نیز امروز مجمع برگزار می کند . به نظر این اخر هفته بازگشایی های جالبی را به خصوص در خساپا خواهیم داشت . در مورد خساپا شایعه سود ۱۴۰ ریالی نیز مطرح شده است .
وساپا نیز بدون تغییر امروز شاید به بازار بیاید ولی اگر در قیمت های صفر و تعادلی باز شود برای یک نوان بد نیست
در بازار امروز خرید در منفی ورنا هم جالب است
اخرین خبر به خگستر باز میگردد که شفاف سازی زده و امروز قبل از بازار او نیز متوقف می شود .تعدیل خگستر ۱۸۵% بوده است که امروز با سود ۶۶۲ ربالی متوقف شده و به نظر در محدوده ۶۰۰۰ ریال به بالا باز می ش.د هر چند بازار کم کم روی سهم خالی می کند ولی برخی از ادامه رشد در سهم می گویند . در مورد خگستر گفته شده با توجه به آگهی فروش سهام شرکت محورسازان در سال جاری در جراید و طی تشریفات قانونی از طریق سازمان بورس و اوراق بهادار و همچنین وجود خریداران بالقوه جهت انجام معامله، سود حاصل از واگذاری شرکت محور سازان به ازای فروش هر سهم ۸٫۰۴۰ ریال و هر حق تقدم ۷٫۰۴۰ ریال شناسایی گردیده است.
ختوقا نیز برای نوسان جالب خواهد بود .
بازی در گروه خودرو انگار هنوز ادامه دارد ولی به نظر بازی کم کم از روی خساپا به روی خودرو می رود . سایپا یکی رالی صعودی دیگر بعد از بازگشایی دارد و به نظر انجا دیگر کم کم باید شیفت روی خودرو صورت گیرد .
گروه تحلیل گری بتا سهم
۲۲اسفند ۹۴