در نماد دماوند خبر …

اسفند ۱۹, ۱۳۹۴

خبر

در نماد دماوند خبر …

تحلیل خبر

بتا سهم – ۶:۲۲  گویا روی عرضه این سهم بسیار جدی هستند . یعنی همه در تلاش برای عرضه سهم بوده و در اخرین گام با ارسال گزارش ها گزارش توجیهی افزایش سرمایه را نیز ارسال کرده است که قصد دارد ۱۰۰۰% افزایش سرمایه بدهد . هیئت مدیره به منظور پیشنهادافزایش سرمایه از مبلغ ۴۶۰,۰۰۰,۰۰۰,۰۰۰ ریال به مبلغ ۵,۰۶۰,۰۰۰,۰۰۰,۰۰۰ ریال از محل مطالبات حال شده سهامداران و آورده نقدی ،سود انباشته به منظور افزایش سرمایه که در تاریخ ۱۳۹۴/۱۲/۱۷ به تصویب هیئت مدیره رسیده و جهت اظهارنظر به حسابرس و بازرس قانونی ارسال شد .

به نظر دماوند بعد از این شرایط دیگر بهانه ای برای عدم بازگشایی ندارد و به نظر میرسد ۵% ان قبل از سال ۹۵ و در روزهای اخر به بازار بیاید .

 

گروه تحلیل گری بتا سهم

۱۹اسفند ۹۴

روش‌های جایگزین پرداخت

درصورتی‌که امکان استفاده از درگاه پرداخت آنلاین برای شما وجود ندارد، می‌توانید مبلغ مورد نظر را به مشخصات بانکی زیر واریز کرده و اطلاعات پرداخت را برای ما ارسال کنید.

کارت بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۶۲۷۴-۱۲۱۱-۶۵۳۰-۵۱۱۱

شماره حساب بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۳۰۰۱-۸۰۰-۱۶۸۲۳۰-۲

اطلاعات پرداخت را از طریق تماس تلفنی و یا پیام تلگرامی به شماره ۰۹۳۳۳۶۷۹۱۹۰ ارسال کنید.

تلگرام پشتیبانی بتاسهم