در هر دو کوثر…

بهمن ۱۹, ۱۳۹۴

خبر

در هر دو کوثر…

تحلیل خبر

بتا سهم – ۶:۳۳  شایعات در موردوکوثر یعنی موسسه مالی اعتباری زیاد است یکی میگوید نیروگاه می فروشد و دیگری می گوید بانک می شود . ولی مهم ترین تغییر را باید در ترکیب جدید سهامداری دید . طبق خبرهایی که به ما رسیده ساتا در موسسه مالی اعتباری کوثر ۵۱% شده است و بانک خود را بالاخره انتخاب کرده است . رد پای زیر مجموعه های ساتا در ترکیب کاملاً مشخص است . ۳% سهام نیز در اختیار بیمه کوثر است . برخی روی خرید وکوثر اصرار دارند به نظر سهم خوبی است ولی بیش از ۱۶۰۰ ریال فعلاً بعید است سهم قیمت بخورد .

به نظر وکوثر را امروز کاملاً متعادل می کنند ولی می تواند بازهم مورد توجه بازار قرار گیرد . با صف شدن این سهم به نظر بیمه کوثر نیزهمراه با سهم رشد خواهد کرد .

 

 

گروه تحلیل گری بتا سهم

۱۹ بهمن   ۹۴

روش‌های جایگزین پرداخت

درصورتی‌که امکان استفاده از درگاه پرداخت آنلاین برای شما وجود ندارد، می‌توانید مبلغ مورد نظر را به مشخصات بانکی زیر واریز کرده و اطلاعات پرداخت را برای ما ارسال کنید.

کارت بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۶۲۷۴-۱۲۱۱-۶۵۳۰-۵۱۱۱

شماره حساب بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۳۰۰۱-۸۰۰-۱۶۸۲۳۰-۲

اطلاعات پرداخت را از طریق تماس تلفنی و یا پیام تلگرامی به شماره ۰۹۳۳۳۶۷۹۱۹۰ ارسال کنید.

تلگرام پشتیبانی بتاسهم