در ۳ دارویی که …

دی ۲۷, ۱۳۹۴

خبر

در ۳ دارویی که …

تحلیل خبر

بتا سهم – ۶:۳۷  در ۱۸ دی در مورد زهراوی صحبت شد و هفته قبل مفصل بیان شد ولی در پیش بینی درامد هم شرکت روی همان سود ۷۲۳۰ ریالی ایستاده است . به نظر مجمع در پیش است و برای سهامداران بلند مدتی حضور در مجمع بد نخواهد بود . با دید میان مدت و بلند مدت .

اما در گزارش ۶ ماهه دروز ۱۹۶ ریال سود محقق شده بود در حالی که سود شرکت ۱۹۱ ریال بود و حالا در ۹ ماهه ۲۶۰ ریال سود محقق شده در حالی که چپیش بینی کم شده و به ۱۹۱ ریال رسیده است . واقعاً عجیب است البته سهم از نظر عملیاتی ضعیف است و فقط غیر عملیاتی پیش می رود ولی به هر حال فضا نسبت به سال قبل کاهشی ولی در نوع خود جالب است . به نظر سراغ سهم نروید بهتر است

دامین دیگر سهم گروه است . او هم روی همان سود ۴۲۴ ریالی تاکید کرده است . البته کمی وضع سود عملیاتی دامین بهتر است حدود ۱۰ میلیارد سود عملیاتی در ۳ ماهه سوم شناسایی کرده است . به نظر در گزارش ۹ ماهه به این سود می رسد ولی تعدیل بعید است . در قیمت های فعلی نیز ۲۸۰۰ و ۲۹۰۰ ریال می تواند سقف قیمت سهم باشد .

 

گروه تحلیل گری بتا سهم

۲۷ دی   ۹۴

روش‌های جایگزین پرداخت

درصورتی‌که امکان استفاده از درگاه پرداخت آنلاین برای شما وجود ندارد، می‌توانید مبلغ مورد نظر را به مشخصات بانکی زیر واریز کرده و اطلاعات پرداخت را برای ما ارسال کنید.

کارت بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۶۲۷۴-۱۲۱۱-۶۵۳۰-۵۱۱۱

شماره حساب بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۳۰۰۱-۸۰۰-۱۶۸۲۳۰-۲

اطلاعات پرداخت را از طریق تماس تلفنی و یا پیام تلگرامی به شماره ۰۹۳۳۳۶۷۹۱۹۰ ارسال کنید.

تلگرام پشتیبانی بتاسهم