خبر
رفتار بازار امروز …
تحلیل خبر
بتا سهم – ۶:۲۵ امروز بازار در حالی اغاز می شود که به نظر حقیر چند عامل باعث می شود موج عرضه ها امروز به خصوص در نیمه دوم بسیار بالا باشد . اول این که اخر هفته است و خیلی ها روی نماد ها سود کرده اند به نظر منطق حکم می کند سود شناسایی شود و سرنوشت این بازدهی را به خبرهای اخر هفته گره نزنیم . این شاید مهم ترین دلیل این امر باشد . افت قیمت نفت ، رسیدن به سطوح مقاومت و … نیز دلایل دیگر است و به نظر از همین رو در نیمه دوم بازار موج عرضه ها اغاز می شود .
بسیار مهم است که بدانیم بازار با این موج چه می کند اگر فشار فروش روی سر بازار امد و نتوانست از پس ان بر بیاید یعنی موج اخیر کوتاه بوده ولی حجم خوب نشان دهنده این است با یک روز استراحت دوباره بازار جان میگیرد .
فعلاً امروز وضعیت خیلی مثل دیروز رو به صعود نخواهد بود . البته دلار ۳۷۰۰ تومانی خود یک پدیده مهم است که به نظر به بازار کمک می کند .
گروه تحلیل گری بتا سهم
۱۶ دی ۹۴