در حاشیه بازار …

دی ۱, ۱۳۹۴

خبر

در حاشیه بازار …

تحلیل خبر

بتا سهم – ۶:۰۸   وزارت خارجه آمریکا هشدار داد طرح کنگره آمریکا درباره لغو روادید اثرات بسیار منفی بر توافق هسته‌ای ایران دارد . همچنین وزیر امورخارجه درباره مصوبه تبعیض آمیز سنای آمریکا برای اتباع اروپایی گفت: این مصوبه قبل از هر چیز ضد استقلال اروپاست و روح مصوبه ، این رویکرد را تجویز می کند که هر کسی با تروریست هاست، مصونیت دارد.

دبیر شورای عالی امنیت ملی با اشاره به مصوبه جدید کنگره امریکاگفت: این کار موجب افزایش بی اعتمادی شده و می‌تواند تاثیرات جبران ناپذیری را بر روند اجرای تعهدات متقابل در اجرای برجام به دنبال داشته باشد.

منابع خبری از شروع عملیات آزادسازی شهر الرمادی تا ساعات دیگر خبر داده‌اند.
تلویزیون عراق اعلام کرد که نیروهای ارتش این کشور طی چند ساعت آینده عملیات آزادسازی شهر الرمادی را آغاز خواهند کرد.
نیروهای ارتش و امنیتی و داوطلب مردمی عراق از چند ماه قبل عملیات آزادسازی الرمادی از دست تروریستها را آغاز کرده اند و طی این مدت موفق شدند مناطق زیادی را از لوث تروریستها پاکسازی کنند.

روحانی و هاشمی برای خبرگان ثبت نام کردند . در اخبار انتخابات فرزند وزیر اطلاعات کاندیدای انتخابات مجلس شد . سید محسن علوی برای حضور در دهمین دوره انتخابات مجلس در لامرد ثبت نام کرد .

در اخبار ان طرفی ها هم کلینتون پیروز مناظره تلویزیونی با رقبای درون حزبی خود شد

در یکی از مهم ترین خبرهای اقتصادی کسری بودجه علنی شده است . عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس با بیان اینکه بودجه امسال ۵۰ هزار میلیارد تومان کسری دارد، گفت:‌ قیمت نفت نباید در بودجه سال آینده بیشتر از ۳۰ تا ۴۰ دلار باشد.احمدی گفت: براساس گزارش‌های سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی، درآمدهای دولت به شدت کاهش یافته است، زیرا بنا بود ۴۰ میلیارد دلار نفت فروخته شود که تا پایان سال پیش‌بینی شده ۲۰ میلیارد دلار درآمد از محل فروش نفت کسب شود. فارسعضو هیات رئیسه کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس، با تاکید بر ضرورت همخوانی بودجه سال ۹۵ کل کشور با وضعیت اقتصادی، گفت: با ادامه کاهش قیمت نفت و منابع درآمدی بودجه، به طور حتم بودجه سال آتی به علت محدودیت منابع به شدت انقباضی خواهد بود.ظریف: زمان لازم برای اجرای تعهدات باقیمانده بیش ازچندروز نیست/ امیدواریم دی تحریم ها برداشته شود وزیر امور خارجه گفت: زمان لازم برای اجرای سایر تعهدات در برجام بیش از چند روز نیست و امیدوارم در دی ماه تحریم ها علیه ایران برداشته شود و ما به سمت روابط منطقی تر با کشورهای اروپایی و سایر شرکا برویم.. عضو هیات رئیسه کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس، با تاکید بر ضرورت همخوانی بودجه سال ۹۵ کل کشور با وضعیت اقتصادی، گفت: با ادامه کاهش قیمت نفت و منابع درآمدی بودجه، به طور حتم بودجه سال آتی به علت محدودیت منابع به شدت انقباضی خواهد بود.

مدیرکل طرح و برنامه بانک مسکن از ابلاغ وام ۶۰ میلیونی خرید مسکن (اوراق حق تقدم) به شعب بانک مسکن خبر داد.

در حوزه نفت مدیر کل برنامه ریزی استراتژیک وزارت نفت از نیاز صنعت نفت به ١۵٠ میلیارد دلار سرمایه گذاری درطول برنامه ششم توسعه خبر داد و گفت: سهم بخش خصوصی و سرمایه گذاران خارجی از این میزان سرمایه گذاری یکصد میلیارد دلار است.سعید قوام پور در گفتگو با خبرنگار شانا با اشاره به این که صنعت نفت در طول برنامه ششم توسعه به ١۵٠ میلیارد دلار سرمایه گذاری نیازمند است، تصریح کرد: این میزان سرمایه گذاری  برای اجرای پروژه های صنعت نفت ضروری است.

در سوی دیگر مدیر بهره برداری پالایشگاه میعانات ستاره خلیج فارس گفت: هم اکنون بخش یوتیلیتی پالایشگاه میعانات گازی ستاره خلیج فارس کامل شده و تقریبا در مرحله راه اندازی است. به نظر خبر خوبی برای تاپیکو است .

رویترز اعلام کرد: مقامات وزارت نفت کشورمان در دیدار با نمایندگان پالایشگاه های هند از ارائه تخفیف به خریداران هندی نفت ایران خبر دادند.

اما در قیمت نفت قیمت نفت برنت در پی روند بالای تولید که اشباع عرضه جهانی را تشدید کرد، به پایین‌ترین قیمت در ۱۱ سال گذشته سقوط کرد.به گزارش ایسنا، قیمت نفت برنت برای تحویل در فوریه در معاملات ICبازار لندن حدود دو درصد یا ۷۱ سنت کاهش یافت و به ۳۶٫۱۷ دلار در هر بشکه رسید که پایین‌ترین قیمت معاملات از ژوییه سال ۲۰۰۴ به این طرف بود.قیمت نفت وست تگزاس اینترمدیت آمریکا ۳۲ سنت یا حدود یک درصد کاهش یافت و به ۳۴٫۴۱ دلار در هر بشکه رسید.هر دو قیمت مبنا از ابتدای سال ۲۰۱۵ تاکنون حداقل ۳۵ درصد کاهش داشته اند.به گفته تحلیلگران، در شرایطی که کشورهای عضو و غیرعضو سازمان کشورهای صادرکننده نفت اوپک به رقابت برای سهم بازار ادامه می‌دهد، قیمت نفت همچنان تحت فشار خواهد ماند.

و در پایان بازارهای جهانی با رشد اغاز کرد نفت به ۳۶ دلار نزدیک می شود هر چند قیمت روی و مس رشد خوبی داشته و مس به ۴۷۲۳ رسیده و روی ۱۵۱۴ است .

در دلار نیز قیمت دلار در محدوده ۳۶۵۰ و ۳۶۴۰ در نوسان است .

 

 

گروه تحلیل گری بتا سهم

۱ دی    ۹۴

 

روش‌های جایگزین پرداخت

درصورتی‌که امکان استفاده از درگاه پرداخت آنلاین برای شما وجود ندارد، می‌توانید مبلغ مورد نظر را به مشخصات بانکی زیر واریز کرده و اطلاعات پرداخت را برای ما ارسال کنید.

کارت بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۶۲۷۴-۱۲۱۱-۶۵۳۰-۵۱۱۱

شماره حساب بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۳۰۰۱-۸۰۰-۱۶۸۲۳۰-۲

اطلاعات پرداخت را از طریق تماس تلفنی و یا پیام تلگرامی به شماره ۰۹۳۳۳۶۷۹۱۹۰ ارسال کنید.

تلگرام پشتیبانی بتاسهم