وصندوق و رنا با…

آبان ۱۳, ۱۳۹۴

خبر

وصندوق و رنا با…

تحلیل خبر

بتا سهم – ۶:۲۹ در مورد بلوک های ایران خودرو بین وصندوق و رنا همان بحثی بود که داشتیم و بر طبق مبایعه نامه سال ۸۹ که فروش خودرو در طی ان زمان بود حالا برگشت خورده و قرار شده ورنا ایران خودرو ها را پس بدهد و وصندوق هم ۹۰ میلیارد تومان به اضافه احتمالاً سود پول را پس بدهد . به نظر ورنا نیز این پول را به تامین می دهد   . از همین رو خیلی دقیق مشخص نیست ولی به نظر خبربدی برای ورنا که متوقف است نباشد . در مورد وصندوق پرتفوی متنوع تر شده است از این پس رنج های خودرو علاوه بر خگستر وصثندوق را نیز حرکت می دهد .

باید در این گروه منتظر شفاف سازی ورنا هم بود ولی تا لوک ها تمام نشود به نظر شفاف سازی در کار نخواهد بود که به اواسط هفته بعد می کشد .

فعلاً بعید است با این تحولات خودرو بالای ۲۰۰۰ را لمس کند .

 

گروه تحلیل گری بتا سهم

۱۳ آبان   ۹۴

 

روش‌های جایگزین پرداخت

درصورتی‌که امکان استفاده از درگاه پرداخت آنلاین برای شما وجود ندارد، می‌توانید مبلغ مورد نظر را به مشخصات بانکی زیر واریز کرده و اطلاعات پرداخت را برای ما ارسال کنید.

کارت بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۶۲۷۴-۱۲۱۱-۶۵۳۰-۵۱۱۱

شماره حساب بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۳۰۰۱-۸۰۰-۱۶۸۲۳۰-۲

اطلاعات پرداخت را از طریق تماس تلفنی و یا پیام تلگرامی به شماره ۰۹۳۳۳۶۷۹۱۹۰ ارسال کنید.

تلگرام پشتیبانی بتاسهم