در بیمه کوثر …

مهر ۲۹, ۱۳۹۴

خبر

در بیمه کوثر …

تحلیل خبر

بتا سهم – ۶:۴۸ در مورد صنعت بیمه انتظار این است که گزارشات خوبی به بازار بدهد . بیمه کوثر که اغاز گر راه خوبی برای این گروه بوده . سهمی که ۳۶۹ ریال سود پیش بینی کرده و ۲۱۴ ریال را در ۶ ماهه محقق کرده در حالی که در ۳ ماهه اول نزدیک به ۱۲۵ ریال را داشته است . روند تحقق سود عملیاتی کمی کند شده ولی سود غیر عملیاتی به داد شرکت رسیده و سود سپرده ها با روند مطلوبی پیش میرود .

رسوب وجه نقد در شرکت نیز منطقی بوده و این یعنی در گزارش ۹ ماهه پوشش سود قوی تر است . در حال حاضر با زدیک به ۶۰% پوشش به نظر تحقق سود های بین ۴۵۰ تا ۵۰۰ ریال بسیار مناسب است و با این سود قیمت های ۲۵۰۰ و ۲۶۰۰ ریال نیز می تواند برای سهم محقق شود .

این سهم تقسیم سود خوبی هم دارد به نظر با دید خرید در این قیمت ها و نگهداری تا مجمع سهم بدی نست .

 

گروه تحلیل گری بتا سهم

۲۹ مهر   ۹۴

روش‌های جایگزین پرداخت

درصورتی‌که امکان استفاده از درگاه پرداخت آنلاین برای شما وجود ندارد، می‌توانید مبلغ مورد نظر را به مشخصات بانکی زیر واریز کرده و اطلاعات پرداخت را برای ما ارسال کنید.

کارت بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۶۲۷۴-۱۲۱۱-۶۵۳۰-۵۱۱۱

شماره حساب بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۳۰۰۱-۸۰۰-۱۶۸۲۳۰-۲

اطلاعات پرداخت را از طریق تماس تلفنی و یا پیام تلگرامی به شماره ۰۹۳۳۳۶۷۹۱۹۰ ارسال کنید.

تلگرام پشتیبانی بتاسهم