خبر
بازهم گروه دارو …
تحلیل خبر
بتا سهم – ۵:۵۱ در مورد این گروه چند گزارش دیگر رسیده و البته باقی اعضا شاید خیلی با پوشش های مناسب مواجه نبودند . دفارا یکی از شرکت هایی است که همیشه ۶ ماهه دوم سال خودی نشان میدهد . سهم ۱۹۲۴ ریال سود اعلام کرده است در فروش خیلی موفق نبوده ولی مطابق سود عملیانی رفته و به نظر در ۶ ماهه دوم سود را محقق می کند فعلاً در ۶ ماهه ۳۷۷ ریال را محقق کرده و در سود عملیاتی ۴۷% از سود محقق شده است . به نظر زیر ۷۴۰۰ ریال دیگر خیلی قیمت سهم منطقی نیست .
دیگر سهم ایران داروست که او هم روی همان سود ۹۰۸ریالی تاکید کرده و در ۳ ماهه در حالی ۲۰% از سود را محقق کرده بود که در ۶ ماهه این عدد به ۵۰% رسیده است . به نظر تقریباً متعادل پیش رفته و به همین سود نیز میرسد . به نظر از نظر قیمتی منطقی است و بیشتر از محل رشد پی به ای رشد قیمت دارد … حتی سهم تا ۴۵۰۰ ریال نیز می تواند رشد داشته باشد .
در دپارس سهم خوب و همیشه مثبت گروه دارو … سهم شاهد ۲% رشد سود است سود ی که به ۲۵۳۶ ریال رسیده است . در سود عملیاتی سهم خوب جلو رفتهو ۶۰% سود را محقق کرده و در سود غیر عملیاتی در ۱۲ ماهه محقق می شود . به نظر قیمت های فعلی برای شرکت بد نیست . تعدیل هم برای سهم جدی است و به نظر فضای سهم به سمت ۱۴۰۰۰ ریال کم کم سوق خواهد داشت .
در مجموع گزارش های بدی نیستند .
گروه تحلیل گری بتا سهم
۲۸ مهر ۹۴