در بانکی ها هنوز با …

مهر ۲۵, ۱۳۹۴

خبر

در بانکی ها هنوز با …

تحلیل خبر

بتا سهم – ۶:۲۱ در مورد گروه بانک هنوز بر سر منابعی که ازاد می شود اختلاف است برخی از ۴۰ هزار میلیارد تومان برخی از ۶۰ و برخی از ۹۰ هزار صحبت می کنند . برخی نیز به ۲۷ تانهایت ۳۰ میرسند ولی به هر حال نظم هر بانک در احتمال رشد سود و اثر گذاری این منابع روی انها موثر است .

امروز به نظر بسته اخیر روی صنعت بانک متمرکز است پس یک رشد دیگر را در این گروه دارد . در بین بانک ها ملت شرایط بدی ندارد . مدیرعامل بانک ملت اعلام کرد: این بانک هیچ گونه اضافه برداشتی از منابع بانک مرکزی نداشته و از انضباط مالی خوبی برخوردار بوده است و با عنایت به بیانات رئیس جمهوری، پیش بینی می شود حجم قابل توجهی از منابع بانک ملت نزد بانک مرکزی از محل ذخایر قانونی آزاد شود.

در این گروه به نظر تجارت هم شرایط خوبی داشته و قیمت های خوبی دارد . حداقل فرق گروه بانک با خودرو این است تحولات بنیادی بهتری در انتظار گروه بانک است .

در این گروه فعلاً با این فضا تجارت و ملت و شاید نیم نگاهی به انصار توصیه می شود .

 

 

گروه تحلیل گری بتا سهم

۲۵ مهر   ۹۴

 

روش‌های جایگزین پرداخت

درصورتی‌که امکان استفاده از درگاه پرداخت آنلاین برای شما وجود ندارد، می‌توانید مبلغ مورد نظر را به مشخصات بانکی زیر واریز کرده و اطلاعات پرداخت را برای ما ارسال کنید.

کارت بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۶۲۷۴-۱۲۱۱-۶۵۳۰-۵۱۱۱

شماره حساب بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۳۰۰۱-۸۰۰-۱۶۸۲۳۰-۲

اطلاعات پرداخت را از طریق تماس تلفنی و یا پیام تلگرامی به شماره ۰۹۳۳۳۶۷۹۱۹۰ ارسال کنید.

تلگرام پشتیبانی بتاسهم