در این دو سهم …

مهر ۱۱, ۱۳۹۴

خبر

در این دو سهم …

تحلیل خبر

بتا سهم – ۶:۲۹   در مورد این دو سهم شاید هیچ ربطی به هم نداشته باشند یکی کنور و دیگری حفاری شمال … دقت کردید چقدر کاهش قیمت داشته اند . در مورد حفاری یک بار صحبت شد به نظر خیلی در این قیمت ها منطقی برای فروش ندارد و بهتر است منتظر امدادهای غیبی در سهم باشید که خیلی هم دور نیست .

در کنور البته که سهم سود ندارد ولی طرح های توسعه و احتمال رشد قیمت سنگ آهن به نظر خیلی زود می تواند به برگشت سهم کمک کند . به نظر کنور را هم باید زیر نظر داشت واقعاً افت عجیبی را داشته است .

هدف ما از معرفی این طور سهم ها این است که طبق یک قاعده نانوشته معمولاً بعد از افت ۵۰و ۶۰% تحولاتی هر چند کوچک ولی مثبت در سهم رخ می دهد .

 

 

گروه تحلیل گری بتا سهم

۱۱ مهر   ۹۴

 

روش‌های جایگزین پرداخت

درصورتی‌که امکان استفاده از درگاه پرداخت آنلاین برای شما وجود ندارد، می‌توانید مبلغ مورد نظر را به مشخصات بانکی زیر واریز کرده و اطلاعات پرداخت را برای ما ارسال کنید.

کارت بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۶۲۷۴-۱۲۱۱-۶۵۳۰-۵۱۱۱

شماره حساب بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۳۰۰۱-۸۰۰-۱۶۸۲۳۰-۲

اطلاعات پرداخت را از طریق تماس تلفنی و یا پیام تلگرامی به شماره ۰۹۳۳۳۶۷۹۱۹۰ ارسال کنید.

تلگرام پشتیبانی بتاسهم