در حاشیه بازار …

شهریور ۳۱, ۱۳۹۴

خبر

در حاشیه  بازار …

تحلیل خبر

بتا سهم – ۴:۳۰     امروز خبرهای کمتری را  داریم  …

در خبرهای سیاسی …

بحث پارچین  بسیار مهم و یکی از مسائل حل شده  مهم  بازار است  . به گزارش سایت آژانس بین المللی انرژی اتمی، «یوکیا آمانو» مدیر کل آژانس بین المللی انرژی اتمی اعلام کرد که در سفر روز گذشته خود به ایران در راستای اجرایی کردن تواق هسته ای جامع بین ایران و گروه ۱+۵ از سایت نظامی پارچین دیدار کرده است.به گفته آمانو در این دیدار «ترو وارجورانتا» رئیس نظام راستی آزمایی و معاون مدیرکل آژانس نیز وی را همراهی کرده است.وی افزود: در اجرای نقشه راه پیشرفت چشمگیری حاصل شده است.مدیر کل آژانس گفت که در دیدار از پارچین از ساختمان هایی دیدار کرده است که آثار بازسازی در آنجا دیده می شده و هیچگونه تاسیساتی در آنجا وجود نداشته اند که بعد از جلساتی با مسئولان ایرانی گزارش کارشناسان و تحلیلگران آژانس در این خصوص اعلام خواهد شد.وی همچنین گفته است قبل از دیدار وی از پارچین فعالان و کارشناسان آژانس اقداماتی را در پارچین انجام داده اند از جمله نمونه برداری از محیط. رضا نجفی سفیر و نماینده دائم ایران در آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در گفت‌وگو با خبرنگار گروه سیاست خارجی خبرگزاری فارس خبر رویترز درباره نمونه‌برداری از سایت پارچین تحت نظارت بازرسان آژانس بین‌المللی انرژی اتمی را تکذیب کرد و گفت: ما به هیچ بازرس آژانس اجازه ورود به سایت پارچین برای نمونه‌برداری یا نظارت بر نمونه‌برداری را نداده‌ایم. امانو گفت  پیشرفت بسیاری درباره ایران حاصل شده است.نمونه‌برداری از پارچین با نظارت آژانس انجام شدمدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی می‌گوید، اخیرا پیشرفت قابل توجهی در زمینه حل مسائل باقی‌مانده میان ایران و آژانس حاصل شده است. صالحی هم  تاکید  کرد آمانو با رضایت کامل تهران را ترک کرد.امیدواریم بحث فعالیت‌های گذشته و حال ایران تا ۱۵ دسامبر بسته شودورئیس سازمان انرژی اتمی دیدارش با مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی را خوب برشمرد با بیان اینکه آمانو با رضایت کامل تهران را ترک کرد و افزود: امیدواریم بحث فعالیت‌های گذشته و حال ایران تا ۱۵ دسامبر بسته شود.

علاء الدین بروجردی هم خبر داد:«برجام» ظرف حداکثر یک هفته آینده از سد مجلس عبور می‌کند / آنچه که مجلس باید انجام دهد، نه تصویب برجام است و نه رد آن به نظر کم کم  به  مراحل پایانی تئوری های برجام میرسیم و وقت  عمل است  .

در خبرهای اقتصادی در حوزه  مطالبات  پیمانکاران  از ابتدای سال ۱۳۹۵ واحد جداگانه‌ای در وزارت امور اقتصادی و دارایی ایجاد می‌شود. این واحد موظف است خلاصه مطالبات، بدهیها و تعهدات دولت را احصاء و ثبت کند و علاوه بر گزارش‌های فصلی، گزارش‌های سالانه جهت ارائه به رییس ‌جمهور و مجلس شورای اسلامی تهیه نماید. گزارش‌های سالانه باید به تأیید سازمان حسابرسی کشور برسد.

سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی کشور موظف است با پیشنهاد وزارت امور اقتصادی و دارایی، نسبت به اصلاح ساختار سازمانی وزارت امور اقتصادی و دارایی با رعایت قوانین و مقررات مربوط اقدام کند. شرح وظایف واحد مزبور مشترکاً توسط وزارت امور اقتصادی و دارایی و سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی کشور تهیه و ابلاغ می‌شود.همچنین سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی کشور موظف است نیروی انسانی واحد مذکور را از محل نیروهای موجود در دولت و اعتبار مورد نیاز آن را از محل اعتبار برنامه تنظیم صورت عملکرد سالانه بودجه کشور تأمین کند. آیین‌نامه اجرایی این ماده ظرف مدت دو ماه از تاریخ ابلاغ این قانون، به پیشنهاد وزارت امور اقتصادی و دارایی به تصویب هیئت وزیران می‌رسد.وزارت یادشده موظف است ظرف مدت شش ماه پس از لازم‌الاجرا شدن قانون، جدول بدهی‌ها و مطالبات دولت و شرکت‌های دولتی را در طبقات اشخاص تهیه و برای ارسال به کمیسیون‌های اقتصادی و برنامه و بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی به رییس جمهور ارایه نماید.

به گزارش گروه اقتصاد بین‌الملل فارس، اداره گمرک چین اعلام کرد: واردات نفت این کشور از ایران در ماه آگوست نسبت به مدت مشابه سال گذشته  ۶۱.۴ درصد افزایش یافت.بر اساس این گزارش، صادرات نفت ایران به این کشور آسیایی در ماه آگوست به ۲.۱۳۶ میلیون تن برابر با ۵۰۳.۱۱۰ بشکه در روز رسیده است.اما این رقم نسبت به ماه پیش از آن یعنی جولای ۱۲.۶ درصد کاهش یافته است. پکن در ماه جولای ۵۷۵ هزار و ۷۰۰ بشکه نفت در روز از ایران خریده است.

 

در گروه  پتروشیمی تحولات  جالب است  احمد مهدوی امروز با اشاره به عقب نشینی شرکت‌های خارجی به منظور سرمایه گذاری در صنایع پتروشیمی در دوران پساتحریم، گفت: در شرایط فعلی قیمت فروش گاز به صنایع پتروشیمی قطر حدود ۴.۳ سنت به ازای هر متر مکعب و متوسط قیمت فروش گاز در بین کل کشورهای حاشیه خلیج فارس حدود ۵ تا ۶ سنت است. در خبرهای نفتی به گزارش ایرنا، رکن الدین جوادی در خصوص مذاکره با شرکت نفتی توتال فرانسه، اظهار داشت: شرکت ملی نفت ایران از توسعه همکاریهای اقتصادی با توتال استقبال می کند.
وی اضافه کرد: با رونمایی از قراردادهای جدید، فرصت ها و پروژه های اکتشاف، توسعه، نگهداشت، تولید و افزایش ظرفیت تولید در قالب جدیدی ارائه می شود و شرکتهای خارجی می توانند در این زمینه همکاری کنند.
جوادی با آرنود برویک (Arnaud Breuillac) مدیر بخش اکتشاف و تولید شرکت توتال فرانسه دیدار کرد که طی این دیدار، زمینه های مشترک همکاری دو شرکت مورد بررسی قرار گرفت.
وزارت نفت گزارش داد، دیدار آرنود برویک (Arnaud Breuillac) مدیر بخش اکتشاف و تولید شرکت توتال فرانسه روز گذشته (یکشنبه) در دیدارهای جداگانه ای با بیژن زنگنه وزیر نفت، رکن الدین جوادی مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران و سیدمهدی حسینی رئیس کارگروه قراردادهای نفتی ایران برای همکاری با صنعت نفت کشورمان در زمینه های مختلف اعم از اکتشاف، ازدیاد برداشت، خرید نفت، تولید و بازاریابی ال ان جی و پتروشیمی اعلام آمادگی کرد.

در سوی دیگر زنگنه با بیان این که عمانیها همچنین علاقمند به همکاری با ایران در توسعه طرحهای نفت و گاز ایران شده اند، افزود: ایران ضمن استقبال از این پیشنهاد امیدوار است همکاری با شرکتهای عمانی گسترش یابد و قرار شد مذاکرات در این زمینه میان دو کشور به صورت جدی پیگیری شود.

به گزارش شانا، همزمان با سفر محمد بن حمد الرمحی، وزیر نفت و گاز عمان به تهران، قرارداد مطالعه خط لوله صادرات گاز این کشور به عمان با شرکتهای ایرانی نیز امضا شد، براساس این قرارداد انجام مطالعه بخش دریایی صادرات گاز ایران به عمان به شرکت مهندسی و ساخت تاسیسات دریایی ایران (IOEC) سپرده شد و قرارداد آن میان مدیران عامل شرکت ملی صادرات گاز ایران، شرکت مهندسی و ساخت تاسیسات دریایی ایران و سیف بن حمد السلمانی، مدیرکل برنامه ریزی و ارزیابی پروژه ها در وزارت نفت و گاز عمان امضا شد.

در دلار دیروز کمی بالا  رفت و اخر وقت  باردیگر دلار در ۳۴۲۰  هم  قرار گرفت و به نظر امروز باردیگر دلار بالای ۳۴۰۰  بشود به نظر دلار زیر ۳۴۰۰  هم  منطقی نیست  .

بازارهای جهانی هم  شرایط جالبی را  داشتند  . در شروع  کار اکثر این  بازارها  با  رشد مواجه  شدند و افزایش داشتند ولی باید دید  تا  اخر هفته  چه می کنند . نفت  که از ۴۶ دلار گذشته و به  ۴۷ فکر می کند  . مس نیز ۵۲۷۰  و روی ۱۶۵۵  است  . بیشتر تمرکز  و توجه  بازار به  نفت  است  .

 

 

گروه تحلیل گری بتا سهم

۳۱ شهریور  ۹۴

روش‌های جایگزین پرداخت

درصورتی‌که امکان استفاده از درگاه پرداخت آنلاین برای شما وجود ندارد، می‌توانید مبلغ مورد نظر را به مشخصات بانکی زیر واریز کرده و اطلاعات پرداخت را برای ما ارسال کنید.

کارت بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۶۲۷۴-۱۲۱۱-۶۵۳۰-۵۱۱۱

شماره حساب بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۳۰۰۱-۸۰۰-۱۶۸۲۳۰-۲

اطلاعات پرداخت را از طریق تماس تلفنی و یا پیام تلگرامی به شماره ۰۹۳۳۳۶۷۹۱۹۰ ارسال کنید.

تلگرام پشتیبانی بتاسهم