بازگشایی شبریز هم …

مرداد ۳۱, ۱۳۹۴

خبر

بازگشایی شبریز هم …

تحلیل خبر

بتا سهم – ۶:۴۰ در گروه پالایش شبریز هم قرار بود در روز چهارشنبه مجاز محفوظ باشد و بعد باز شود ولی باز نشد . در مورد شبریز سود ۳۴۴ ریالی را که با سرمایه قدیم اعلام شده بود حالا با سرمایه جدید با رشدی نزدیک به ۵% حدود ۱۸۶ ریال می بیند که پوشش ۲۶% را نیز داده است .

در مورد گزارش ها که نمی توان حرفی زد وقتی با خود مدیران شرکت ها صحبت می کنیم می گویند بهای تمام شده و نرخ فروش دست پالایش و پخش است و انها فقط اکسل تنظیم می کنند پس ظلم به انها در این زمینه بالاست و تلاش هایی برای کمک به این صنعت صورت گرفته ولی بعید است تا وقتی نگاه این چنینی هست نتیجه بدهد .

و حالا نوبت بازگشایی سهم است . سهم منطقی است در ۵۱۰۰ و ۵۲۰۰ ریال باز شود گویا نظر بورس و سهامداران نیز همین بود ولی بعید است این نرخ را شاهد باشیم . به نظر کمی افت کرده و در محدوده ۴۴۰۰ ریال باز می شود . برای خرید شاید کمی زود باشد بهتر است کمی صبور باشید .

 

 

گروه تحلیل گری بتا سهم

۳۱ مرداد ۹۴

روش‌های جایگزین پرداخت

درصورتی‌که امکان استفاده از درگاه پرداخت آنلاین برای شما وجود ندارد، می‌توانید مبلغ مورد نظر را به مشخصات بانکی زیر واریز کرده و اطلاعات پرداخت را برای ما ارسال کنید.

کارت بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۶۲۷۴-۱۲۱۱-۶۵۳۰-۵۱۱۱

شماره حساب بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۳۰۰۱-۸۰۰-۱۶۸۲۳۰-۲

اطلاعات پرداخت را از طریق تماس تلفنی و یا پیام تلگرامی به شماره ۰۹۳۳۳۶۷۹۱۹۰ ارسال کنید.

تلگرام پشتیبانی بتاسهم