در حاشیه بازار …

مرداد ۲۵, ۱۳۹۴

خبر

در حاشیه  بازار …

تحلیل خبر

بتا سهم – ۴:۳۰     و اما  سراغ  خبرهای سیاسی برویم  …

 

یکی از مهم ترین  و جالب ترین  خبرها  خبر آژانس بود … آژانس بین‌المللی انرژی اتمی گفت

ایران به صورت مکتوب در مورد موضوعات باقی‌مانده، به آژانس توضیح داد .آژانس بین‌المللی انرژی اتمی با صدور بیانیه‌ای تائید کرد که ایران طبق زمانبندی مقرر در نقشه راه، توضیحات مکتوب و اسناد مربوط به سوالات باقی‌مانده آژانس را به این نهاد ارائه کرده است.به گزارش فارس بر اساس نقشه راهی که روز ۲۳ تیر (۱۴ جولای)، همزمان با اعلام توافق هسته‌ای میان ایران و گروه موسوم به ۱+۵، بین یوکیا آمانو مدیر کل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی و علی اکبر صالحی رئیس سازمان انرژی اتمی ایران به امضا رسید، تهران باید تا امروز (۲۴ مرداد/۱۵ اوت)، به صورت مکتوب توضیحات خود در مورد سوالات آژانس را به وین ارسال می‌کرد.در بیانیه کوتاه آژانس در این باره، آمده است: «ایران امروز توضیحات مکتوب و اسناد مربوطه را آنطور که در تاریخ ۱۴ جولای ۲۰۱۵، میان آژانس بین‌المللی انرژی اتمی و جمهوری اسلامی ایران، ذیل نقشه راه شفاف‌سازی موضوعات باقی‌مانده گذشته و حال مرتبط با برنامه هسته‌ای ایران، مورد توافق قرار گرفت، به آژانس بین‌المللی انرژی اتمی ارائه کرد.»

در خبرهای سیاسی سرگئی ریابکوف معاون وزیر امور خارجه روسیه روز جمعه (۲۳ مرداد/ ۱۴ اوت) در نشستی در “مرکز مطالعات امنیت و انرژی” اعلام کرد: «ما به آمریکا و اتحادیه اروپا صراحتا گفتیم که روسیه هیچ قطعنامه‌ تحریمی دیگری علیه ایران را تصویب نخواهد کرد و انتظار دارد که هر چه زودتر تحریم‌های وضع شده علیه ایران لغو شود.

 

‘اریک ریکنالد لوبوک» ملقب به لرد «اووبری» عضو ارشد مجلس اعیان انگلستان در گفت وگو با ایرنا پیش بینی کرد که ظرف چند ماه آینده بازگشایی سفارت خانه انگلیس در تهران که روند آن شروع شده است، تحقق یابد.وی گفت: بازگشایی سفارت انگلیس در تهران برای اساس تشریفات خاصی در حال انجام است . در این زمینه برخی مشکلات فنی وجود دارد که امیدواریم ظرف چند ماه آینده برطرف شوند.این نماینده ۸۶ ساله پارلمان انگلیس بیان داشت: ‘آن( بازگشایی سفارت) برنامه ریزی شده است و اتفاق خواهد افتاد و سبب نزدیک تر شدن و روابط میان لندن و تهران خواهد شد.’

 

در خبرهای سیاسی اقتصادی به نظر استیضاح  کم کم منتفی می شود … احمد توکلی در ارتباط با طرح استیضاح وزیر اقتصاد در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: مجلس در رأی اعتماد به وزرای پیشنهادی دولت روحانی بالاترین رأی را به طیب‌نیا داد؛ این رأی بی‌جهت به طیب‌نیا داده نشد.وی با بیان اینکه مجموع صفات طیب‌نیا موجب شد تا مجلس رأی اعتماد بالایی به وی بدهد، گفت: دانش، تجربه در مقاطع مختلف و خوش‌نامی طیب‌نیا به عنوان یک اقتصاددان که سلامت مالی و اداری داشت، موجب شد تا وی رأی اعتماد بالا از مجلس بگیرد.نماینده مردم تهران ادامه داد: در عمل به خاطر اوضاع بد اقتصادی انگشت‌های اشاره به سوی وزیر اقتصاد رفت در حالی که اختیارات وی به اندازه نامش نیست.توکلی در همین ارتباط به مشکلات بانک‌ها برای اقتصاد کشور اشاره و تصریح کرد: در امور اقتصادی، بانک‌ها یکی از مشکل دار ترین دستگاه‌ها هستند و مبارزه با فساد را از نظر من باید در درجه اول از بانک‌ها شروع کرد ولی با وجود آنکه وزیر اقتصاد در تعیین مدیران بانک‌های دولتی نقش اساسی دارد در عمل نمی‌تواند مسئولیت مستقیمی در نظام بانکی داشته باشد.وی اضافه کرد: ضمن آنکه وزیر اقتصاد در تعیین مادر بانک‌ها(بانک مرکزی) نقشی ندارد و این درحالی است که مقصر اصلی مشکلات بانک‌ها، بانک مرکزی می‌باشد نه وزیر اقتصاد. البته این نافی نقش و مسئولیت وزیر اقتصاد نیست.این عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس با اشاره به عملکرد سایر وزرای کابینه یازدهم، گفت: زمانی که در دولت وزرای دیگری هستند که عدم توفیق بسیاری در امور جاری وزارتخانه‌هایشان دارند جفاست که به سراغ طیب‌نیا برای استیضاح برویم.توکلی با تأکید براینکه استیضاح وزیر اقتصاد الآن به صلاح کشور نیست، گفت: تلاش داریم دوستانی را که خیرخواه هستند قانع کنیم تا از استیضاح منصرف شوند چرا که نه تنها هم اکنون به مصلحت نیست بلکه این وزیر هم مستحق استیضاح نیست

در مهم ترین  خبرهای اقتصادی  … با گذشت کمتر از یک ماه از اعلام اجرای سیاست تسهیل مقداری توسط بانک مرکزی، خبرها حاکی است این برنامه نیامده به بایگانی رفت.

در حوزه  نفت و اوپک  سیدمحمدعلی خطیبی در تشریح مهمترین برنامه‌های ایران برای بازپس گیری سهم خود در بازار نفت در دوران پسا تحریم، گفت: گسترش دیپلماسی و آغاز مذاکرات با مشتریان سنتی به منظور بازاریابی و امضای قراردادهای جدید فروش نفت باید یکی از مهمترین برنامه‌های ایران برای افزایش صادرات نفت در دوران پسا تحریم باشد.

نماینده سابق ایران در اوپک با اعلام اینکه در گام اول باید افزایش فروش و صادرات نفت خام ایران به ۵ مشتری سنتی شامل کشورهای هند، چین، کره جنوبی، ژاپن و ترکیه افزایش یابد، تصریح کرد: در طول دوران تحریم حجم فروش و صادرات نفت خام ایران به این پنج کشور بین ۱۰ تا ۳۰ درصد با کاهش روبرو شده است.

مدیر سابق امور بین‌الملل شرکت ملی نفت ایران با یادآوری اینکه باید حجم فروش نفت ایران به این ۵ کشور به سطح پیش از اعمال تحریم‌ها بازگردد، اظهار داشت: علاوه بر این، مذاکرات با برخی از کشورها که در دوران قبل از تحریم خریدار نفت ایران بودند همچون آفریقای جنوبی، سریلانکا و کشورهای اروپایی باید آغاز شود.

 

در دلار دیروز قیمت  دلار تا  ۳۳۷۰  هم  رفت  ولی کمی عقب نشینی کرد  . امروز قیمت  دلار دولتی می تواند  در روند  دلار موثر باشد  .

 

 

گروه تحلیل گری بتا سهم

۲۵ مرداد  ۹۴

روش‌های جایگزین پرداخت

درصورتی‌که امکان استفاده از درگاه پرداخت آنلاین برای شما وجود ندارد، می‌توانید مبلغ مورد نظر را به مشخصات بانکی زیر واریز کرده و اطلاعات پرداخت را برای ما ارسال کنید.

کارت بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۶۲۷۴-۱۲۱۱-۶۵۳۰-۵۱۱۱

شماره حساب بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۳۰۰۱-۸۰۰-۱۶۸۲۳۰-۲

اطلاعات پرداخت را از طریق تماس تلفنی و یا پیام تلگرامی به شماره ۰۹۳۳۳۶۷۹۱۹۰ ارسال کنید.

تلگرام پشتیبانی بتاسهم