بازی خودرو …

مرداد ۱۴, ۱۳۹۴

خبر

بازی خودرو …

تحلیل خبر

بتا سهم – ۶:۲۰ گزارش خودرو همه را ناامید کرد . انتظار از این سهم بیشتر بود . هزینه های مالی بالا ، عدم درست فروش در این مدت باعث شد تا سود عملیاتی و سود خال دستخوش تغییرات شده و با کاهش نسبت به دوره قبل مواجه باشند . ایران خودرو در دوره ۳ ماهه ۱۲ ریال سود محقق کرد که نسبت به دوره ۳ ماهه سال ۹۳ حدود کاهش ۸۸ درصدی را نشان می دهد و این نکته منفی این گزارش بود در این شرایط فروش و بهای تمام شده کاهش ۴ درصدی داشته و افزایش ۲۵ درصدی هزینه های عمومی ، اداری و تشکیلاتی منجر به کاهش ۲۳ درصدی سود عملیاتی شرکت گردیده است. لازم به ذکر است که هزینه های مالی شرکت نسبت به دوره ۳ ماهه سال گذشته ۱۴ درصد افزایش را نشان می دهد. برای همه جای سوال است خودرو که گفته شده بود ۱۰۰۰ میلیارد دارایی فروخته است . ولی وقتی ببنیم می بینیم که تقسیط فروش ها در این وضعیت   موثر بوده است . ۱۲۱۳ میلیارد تومان در این دوره پرداخت وام داشته درحالی که در مدت مشابه پارسال ۴۱۴ میلیارد تومان بوده ترازنامه ۳ ماهه نشان از آن دارد که تسهیلات آن در انتهای خرداد نسبت به اول سال بیش از ۵۰۰ میلیارد تومان افزایش داشته است . در مورد تولید و فروش ایران خودرو در این دوره ۷٫۵ درصد افزایش تولید داشته اما رکود در بازار خودرو منجر به کاهش ۲۷ درصدی مقدار فروش عمدتا در محصولات گروه سمند و رانا گردیده است.

در مجموع انتظار همه بیشتر بود و خودرو با این گزارش انتظارات را برورده نکرد . به نظر خیلی راحت امروز خودرو با این گزارش منفی خواهد بود . شاید سهم تا ۲۴۵۰ ریال نیز کم شود . رویداد خوبی برای گروه خودرو نیست .

 

گروه تحلیل گری بتا سهم

۱۴ مرداد ۹۴

 

روش‌های جایگزین پرداخت

درصورتی‌که امکان استفاده از درگاه پرداخت آنلاین برای شما وجود ندارد، می‌توانید مبلغ مورد نظر را به مشخصات بانکی زیر واریز کرده و اطلاعات پرداخت را برای ما ارسال کنید.

کارت بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۶۲۷۴-۱۲۱۱-۶۵۳۰-۵۱۱۱

شماره حساب بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۳۰۰۱-۸۰۰-۱۶۸۲۳۰-۲

اطلاعات پرداخت را از طریق تماس تلفنی و یا پیام تلگرامی به شماره ۰۹۳۳۳۶۷۹۱۹۰ ارسال کنید.

تلگرام پشتیبانی بتاسهم