در نماد وساپا با …

مرداد ۶, ۱۳۹۴

خبر

در نماد وساپا با   …

تحلیل خبر

بتا سهم – ۶:۱۶  سهم اخیراً مورد توجه یک دسته نوسان گیر قرار گرفته است و گویا انها در بازار خرید هایی را داشته اند . فقط توصیه این است که سهم را برای نوسان زیر نظر داشته باشید که می تواند نوساناتی را تجربه کند . البته با وضع فعلی بازار بعید است .

همه باید چشم انتظار گزارش ۳ ماهه خودرو باشیم . در نماد ایران خودرو برگشت سهم می تواند به کل گروه کمک کند . هنوز هم معتقدیم سراغ خپارس خکاوه خاور نروید .

در خپویش هم فضای بازار طوری است که گزارش همان گزارش قبل است فقط کمی نسبت به دوره قبل چند ریالی سود تغییر کرده است . به نظر خپویش نیز در این قیمت ها و با این پی به ای باید زیر نظر داشت .

گروه تحلیل گری بتا سهم

۶ مرداد ۹۴

 

روش‌های جایگزین پرداخت

درصورتی‌که امکان استفاده از درگاه پرداخت آنلاین برای شما وجود ندارد، می‌توانید مبلغ مورد نظر را به مشخصات بانکی زیر واریز کرده و اطلاعات پرداخت را برای ما ارسال کنید.

کارت بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۶۲۷۴-۱۲۱۱-۶۵۳۰-۵۱۱۱

شماره حساب بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۳۰۰۱-۸۰۰-۱۶۸۲۳۰-۲

اطلاعات پرداخت را از طریق تماس تلفنی و یا پیام تلگرامی به شماره ۰۹۳۳۳۶۷۹۱۹۰ ارسال کنید.

تلگرام پشتیبانی بتاسهم