خبر
گروه سیمان به …
تحلیل خبر
بتا سهم – ۶:۰۸ با چند شرکت سیمانی طرفیم . ابتدا سکارون که در مجمع سود خوبی تقسیم نکرد و ۱۰۴ ریال تصویب شد . خانواده علاقه بندان در این سهم اجازه تقسیم سود بالا را نمی دهند و همین باعث بی اعتنایی سهامداران به سهم شده است با این که وضعیت بنیادی خوبی دارد .
ادم وقتی گزارش سیمان خزر را می خواند به عمق فاجعه پی می برد شرکت علیرغم تولید کلینکر بیش از بودجه مصوب در سه ماهه اول، بدلیل کاهش تقاضا تولید سیمان بمیزان ۳۳% کاهش یافته و مازاد کلینکر ناشی از کاهش میزان فروش، در محوطه کارخانه دپو گردیده است. علیرغم تولید کلینکر بیش از بودجه مصوب در سه ماهه اول، بدلیل کاهش تقاضا تولید سیمان بمیزان ۳۳% کاهش یافته و مازاد کلینکر ناشی از کاهش میزان فروش، در محوطه کارخانه دپو گردیده است. در نهایت با توجه به کلیه موارد مطرح شده، منجر به کاهش EPS پیش بینی شده اولیه سال ۱۳۹۴ از مبلغ ۵۴۲ ریال به مبلغ ۱۲۷ ریال شده است.
سیمان اردبیل نیز وضعیتش همین است .
واقعاً شاید به غیر از سکرما شرکت دیگری شرایط مناسبی نداشت . سیمان قائن هم افزایش سرمایه خواهد داد . گزارش توجیهی افزایش سرمایه مورخ ۱۳۹۴/۰۳/۰۲ هیئت مدیره شرکت مبنی بر لزوم افزایش سرمایه از مبلغ ۵۳,۲۲۲,۴۰۰,۰۰۰ ریال به مبلغ ۱۳۳,۰۵۶,۰۰۰,۰۰۰ ریال از محل آورده نقدی سهامداران ,مطالبات حال شده سهامداران و آورده نقدی ,سود انباشته به منظور جبران هزینه های سرمایه گذاری انجام شده طی سالهای ۱۳۹۰تا ۱۳۹۳ ارائه می گردد. به نظر این موضوع در ریزش سهم تاثیری ندارد و کمی اصلاح لازم است .
گروه تحلیل گری بتا سهم
۵ مرداد ۹۴