در بین بانکی ها …

تیر ۲۴, ۱۳۹۴

خبر

در بین بانکی ها …

تحلیل خبر

بتا سهم – ۶:۴۵ چوب بانک مرکزی روی سر بانکی هاست . گویا روی تقسیم سود انها حرف دارد و اعمال نظر جدی می شود و وپارس اولین قربانی بود برخی از ونوین به عنوان دومی یاد می کنند پس مراقب وبشهر و وساخت باشید .

در بین دولتی ها شاید اعمال نظر کمتر باشد اگر خبر کاهش ذخیره قانونی درست باشد خبرخوبی برای بانک هاست . در این بین صحبت ما روی وبصادر این است فروشنده جدی در سهم است که از اینجا به بعد سرعت رشد سهم را کم می کند .

در تجارت خبر نیروگاه فارس اگر جدی شود برای سهم بد نیست ولی او نیز فروشنده دارد .

شاید با مجمع رفتن ملت گزینه بدی نباشد .

البته در این بین یک چراغ روشن در این کورسوی ناامیدی را بانک خاورمیانه با گزارش ۳ ماهه خودش منتشر کرد که با رشد ۷۵% درامد ۶۴% سود مواجه بود . به نظر بانکی ها اگر چند گزارش خوب به کدال بدهند موج دوم رشد انها اغاز می شود در عیر این صورت همین جا ها درجا و نوسان می کنند .

در واقع بنزین بانکی ها تمام شده و نیاز به انرژی مجدد دارند . البته با مجمع رفتن تجارت و ملت چون سود را زود می دهند منطقی تر است .

 

 

 

گروه تحلیل گری بتا سهم

۲۴ تیر ۹۴

 

روش‌های جایگزین پرداخت

درصورتی‌که امکان استفاده از درگاه پرداخت آنلاین برای شما وجود ندارد، می‌توانید مبلغ مورد نظر را به مشخصات بانکی زیر واریز کرده و اطلاعات پرداخت را برای ما ارسال کنید.

کارت بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۶۲۷۴-۱۲۱۱-۶۵۳۰-۵۱۱۱

شماره حساب بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۳۰۰۱-۸۰۰-۱۶۸۲۳۰-۲

اطلاعات پرداخت را از طریق تماس تلفنی و یا پیام تلگرامی به شماره ۰۹۳۳۳۶۷۹۱۹۰ ارسال کنید.

تلگرام پشتیبانی بتاسهم