اخبار بازار امروز…(بخش دوم)

خرداد ۲۷, ۱۳۹۴

 

 

 

۱۲:۳۰:۵۰ بازار تمام  شد  عجب بازاری بود  بعد از لوزان  با چنین  بازی نداشتیم  … شنبه  قطعاً با این  سطح  از هیجان  مثبت نیستیم ولی بازار خوبی خواهد بود  شاخص نزدیک  ۱۰۰۰ واحد مثبت

۱۲:۲۹:۴۱ لپارس راقب باشید  چیز خاصی در دل ش نیست

۱۲:۲۹:۱۹ فایرا هم شرایط خوبی دارد

۱۲:۲۸:۴۰ بترانس هم  بلوک است

۱۲:۲۶:۵۴ کهمدا هم صف است

۱۲:۲۶:۳۰  عرضه های مبپنا  سنگین  است ولی ین  سهم  با  گزارش ها می تواند  بهت رفتار کند

۱۲:۲۶:۱۹ امروز انقدر بازار دغ  بود یادمان  رفت  بخش سوم  برویم

۱۲:۲۶:۱۶ به اطلاع می رساند نماد معاملاتی پارسانح جهت عرضه تعداد ۲۰ میلیون حق تقدم استفاده نشده شرکت گسترش نفت و گاز پارسیان بازگشایی مجدد می شود. لازم به ذکرست امروز چهارشنبه مورخ ۱۳۹۴/۰۳/۲۷ پایان مهلت پذیره نویسی سهام فوق می باشد. مدیریت بازار

۱۲:۲۵:۲۹ دیشب همینطوری چشممان به  تپکو سفارود  خورد  امروز نوشتیم  … ببنید  چه  شده در بازار

۱۲:۲۵:۱۳  وساپا  ۱۱۰  تومان

۱۲:۲۱:۴۷ توصیه ما  همچنان  نظاره  کردن  و اصلاح  پرتفوی فروش سهم  بی خاصیت  در پرتفوی در این  روزها و خرید سهم  بنیادی است

۱۲:۲۱:۰۹ نه این  که  بازار مثبت  شده  باشد  مخالفیم  ولی با این  موج  هیجان  مخالفیم  . تا دیروز انها که نقد بودن بوق کرنا  شاخص را  ۵۷ هزار می دیدند  امروز بدون تحلیل شاخص را ۷۰ هزار این  چه  تحلیلی است که  با نقد  و سهم  شدن  افراد  تغییر می کند

۱۲:۲۰:۵۸ باور کنید دیروز تا  امروز بازار چیزی نشده  فقط موج  هیجان  است

۱۲:۲۰:۲۸  ملت  صف ندارد  ولی ملت  ما  بدجوری گرفتار صف هستند

۱۲:۱۲:۰۹ واقعا در چنین  روزهایی چه منفی و چه مثبت نمی توان  درست تصمیم  گرفت

۱۲:۱۰:۱۹  خارزم  صف خوبی دارد

۱۲:۰۹:۴۱ وکار صف خرید

۱۲:۰۸:۵۵ یویورک‌تایمز: آمریکا بدون حل شدن موضوع «پی‌ام‌دی» حاضر به کاهش تحریم‌های ایران شده است

۱۲:۰۸:۳۵ خبرگزاری تسنیم:بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران در بخشنامه ای «دستورالعمل نحوه محاسبه و تقسیم سود مشاع (ریالی)» را به منظور صیانت از منافع سپرده‌گذاران و حرکت به سمت اجرای دقیق‌تر ضوابط بانکداری بدون ربا (بهره) به شبکه بانکی کشور ابلاغ کرد.

۱۲:۰۸:۱۸ دلار که کمی رو به  بالا  شده  بود  سفت  شد

۱۲:۰۷:۴۲  تایکو  در این  نرخ  فروشنده  زیاد دارد

۱۲:۰۶:۴۴ قیمت کارخانه‌ای وانت پیکاپ ریچ ۲.۵ میلیون تومان گران شد

۱۲:۰۶:۱۹ ثنوسا صف خرید مراقب این  سهم هم  باشید

۱۲:۰۶:۱۵ ارزش معاملات بورس و فرابورس بدون بلوک ۹۴ میلیارد

۱۲:۰۴:۳۹ حکشتی هم  صف دارد

۱۲:۰۳:۲۲ فاذر بازهم  صف

۱۲:۰۳:۱۳ دانا  ۱۷۵۰  ریال  مچ  شد  فروش منطقی تر است

۱۲:۰۰:۴۳ هر سهمی نخرید  سهمی بخرید  که از فضای بنیادی اش مطلع  باشید

۱۲:۰۰:۲۵ صف تجارت ممکن است عرضه  شود

۱۱:۵۹:۵۳  پاکشو  هم  شانس اورد در روز خوبی باز شد

۱۱:۵۹:۱۴   شاخص به  ۱۰۰۰ میرسد

۱۱:۵۷:۲۶ درباره علت توقف ۵ پالایشگاه اصفهان ، بندرعباس، تبریز، شیراز و لااون ( نماد پالایشگاه تهران از هفته پیش به دلیل برگزاری مجمع متوقف است) اظهار داشت: این شرکت ها با ارسال نامه ایی به سازمان بورس از دریافت اعلامیه ایی از سوی وزارت نفت و وجود اطلاعات با اهمیت خبر داده اند.

وی با بیان اینکه تاریخ اعلامیه وزارت نفت ۲۴ خرداد بوده که ۲۵ خرداد به شرکت ها ارسال شده، ادامه داد: تاکنون جزییات اعلامیه وزارت نفت مشخص نشده اما از قرار معلوم مربوط به تغییرات ارقام یارانه ها است که نیاز به بررسی آثار این اعلامیه با ارقام قبلی توسط شرکت ها دارد.

این مقام مسئول ادامه داد: بر همین اساس ، توقف نماد این ۵ پالایشگاه ناشی از وجود اطلاعات با اهمیت بوده و بعد از دریافت آثار و انتشار اطلاعات جدید نماد این شرکت ها در بورس و فرابورس باز خواهد شد.

امیری با اشاره به تصویب آیین نامه سهام خزانه در کمیسیون فرعی شورای عالی بورس، به بورس پرس گفت: این آیین نامه که از ساختار و شرایط مناسبی برخوردار است، امروز در کدال منتشر می شود تا بعد از دریافت نظرات شرکت ها ، دستورالعمل آن نهایی و در شورای عالی بورس به تصویب برسد.

در پی تصویب قانون رفع موانع تولید رقابت پذیر و ارتقاء نظام مالی توسط مجلس و براساس ماده ۲۸ تبصره ۵ بند “ب” این قانون که تحت عنوان سهام خزانه بود، به سازمان بورس تکلیف شد تا پیشنهاداتی مانند سقف امکان خرید سهم ، فرایند حسابداری و… را در قالب دستورالعملی تدوین و به تصویب شورای عالی بورس برساند.

برهمین اساس ، بعد از تهیه پیشنهاداتی توسط سازمان بورس، عصر دیروز دستورالعمل پیشنهادی توسط کمیسیون فرعی شورای عالی بورس به تصویب رسید.

پیگیری های بورس پرس نشان می دهد قرار است مفاد اولیه و مهم این دستورالعمل امروز در کدال منتشر شود تا ناشران و فعالان بازار سرمایه نظرات خود را در اسرع وقت کنند.

به این ترتیب بعد از جمع بندی نظرات دریافتی و در صورت لزوم اعمال اصلاحاتی ، این دستور العمل در آینده ایی نزدیک در شورای عالی بورس بررسی و در نهایت تصویب می شود.

این درحالی است که مهمترین مفاد دستورالعمل مصوب کمیسیون فرعی شورای عالی شامل امکان خرید ۱۰ درصد از کل سهام توسط شرکت ها به شرطی که از ۵۰ درصد سهام شناور بیشتر شود یا ۵۰ درصد از سهام شناور آزاد، اعلام برنامه های خرید و فروش سهام توسط هیات مدیره شرکت ها به همراه تعدیل یا تغییر برنامه های اعلامی و عدم امکان حق رای سهام خریداری شده توسط شرکت ها است.

همچنین علاوه بر لزوم هماهنگی های لازم توسط شرکت سپرده گذاری مرکزی، سازمان حسابرسی درباره مواردی مانند ثبت سهام خزانه در دفاتر و موضوع مالیات و غیره ، باید استانداردهایی را آماده کند.

برپایه این گزارش، طبق بند ب ماده الحاقی ۲۶ قانون رفع موانع تولید رقابت پذیر و ارتقاء نظام مالی” شرکت های پذیرفته شده در بورس و بازارهای خارج از بورس براساس میزان سهام شناور خود در هر یک از بازارهای مذکور و براساس مقرراتی که به پیشنهاد سازمان بورس و اوراق بهادار به تصویب می رسد، می توانند تا ۱۰ درصد سهام خود را خریداری و تحت عنوان سهام خزانه، در شرکت نگهداری کنند.”

مهمترین بخش مرتبط این قانون با سازمان بورس ماده ۲۸ تبصره ۵ بند “ب” تحت عنوان سهام خزانه بوده و به سازمان بورس تکلیف شده تا پیشنهاداتی را در قالب دستورالعمل تدوین و به تصویب شورای عالی بورس برساند.

سهام خزانه (treasury stock) سهام عادی یا ممتاز یک شرکت سهامی است که توسط همان شرکت مجدداً خریداری می شود. طبق استانداردهای حسابداری، سهام خزانه یک دارایی محسوب نشده و سود حاصل از خرید و فروش آن نیز توزیع نمی‌شود. همچنین سهام خزانه از حقوقی نظیر حق رای، سود سهام، حق تقدم خرید سهام برخوردار نیست.

۱۱:۵۷:۰۹ هماطنور که  قبلاً می گفتیم  سهم  نفروشید  حالا  میگوییم با دید  نوسان  سهم  نخرید

۱۱:۵۶:۲۶ به نظر بازار روز شنبه  با این  حجم مثبت  نست

۱۱:۵۴:۱۹ ورنا و گروه خودرو  صفوف خوبی دارند

۱۱:۵۴:۰۴ وپست صف فروش از اول هم  نباید  سراغ  این  سهم  رفت  بنیادی چیزی ندارد  جز سفته  بازی

۱۱:۵۲:۳۹ تپکو ۶% رشد کرده است

۱۱:۵۲:۲۷  فاذر صف خرید مناسب

۱۱:۵۲:۱۷ خبرهای خوبی ازاین  گروه  یعنی گروه پتروشیمی نیز خواهد  رسید

۱۱:۵۱:۵۷ در مورد پالایشی ها  امروز چند  بار خواستیم  با ایما  اشاره  بگوییم  . پارسان و غدیر هم  نوشته  شد

۱۱:۵۱:۰۱ تغییر تحول در وزارت نفت ناشی از تغییر برخی دیدگاه ها از سوی مقامات  ارشد  تر نسبت  به  بازار سرمایه است

۱۱:۵۰:۵۱ به نظر شاخص به  ۱۰۰۰ میرسد

۱۱:۵۰:۱۴ عذر خواهی از عزیزان  بابت  به  روز رسانی کم حجم  تر در این  دقایق با  پشتکار بیشتر در خدمت  شما هستیم

۱۱:۴۸:۵۱نشست معاونان ظریف و موگرینی در وین ساعت ۱۳:۳۰ به وقت تهران

۱۱:۴۵:۰۰ شاخص ۹۰۰ واحد مثبت ولی ارزش معاملات ۱۱۰ میلیارد تومان

۱۱:۴۲:۵۹بانکی ها شرایط خوبی دارند

۱۱:۴۲:۲۷مپنا نیز میتواند با شرایط خوبی مواجه باشد

۱۱:۴۲:۱۹تایرا راهم در نظر داشته باشند

۱۱:۳۹:۲۰ صف خرید پترول

۱۱:۳۶:۱۸بازار امروز در هیجان است کمی با احتیاط عمل کنید

۱۱:۳۵:۵۰ حق پارسان در روز خوبی معامله شد

۱۱:۳۴:۰۶ حتاید و حسینا نیز صف هستند

۱۱:۱۹:۰۰توسعه ملی کماکان در بترانس فروشنده هست

۱۱:۰۰:۳۹ ارزش معاملات بورس و فرابورس بدون بلوک ۷۰ میلیارد

۱۰:۵۷:۴۳شایعه شده جلساتی با حضور مقامات ارشد در اوایل هفته در مورد بورس بوده است

۱۰:۵۶:۵۴ ساختمانی ها نیز روز خوبی دارند

۱۰:۳۸:۴۲به اطلاع می رساند، نماد معاملاتی شرکت های گروه صنعتی پاکشو،صنایع شیمیایی سینا،فولاد امیر کبیر کاشان،فولاد خوزستان،توسعه معادن روی ایران پس از برگزاری مجمع عمومی عادی سالیانه مبنی بر تقسیم سود نقدی،بیمه دانا با توجه به ارائه صورتهای مالی حسابرسی نشده سال مالی منتهی به ۱۳۹۳/۱۲/۲۹،فرآورده های غذایی و قند پیرانشهر با توجه به اعلام پیش بینی درآمد هر سهم سال مالی منتهی به ۱۳۹۵/۰۴/۳۱ و پست بانک ایران با توجه به ارائه صورتهای مالی حسابرسی نشده سال مالی منتهی به ۱۳۹۳/۱۲/۲۹ ، بدون محدودیت نوسان قیمت با استفاده از مکانیزم حراج تک قیمتی آماده انجام معامله می باشند. مدیریت بازار

یک مقام آگاه از علت توقف ۵ نماد معاملاتی “شاوان”، “شپنا”، “شراز”، “شبریز” و “شبندر” به دلیل ارائه اطلاعات با اهمیت در خصوص نرخ محصولات و فرآورده های نفتی، خبر داد.

مدیر مالی شرکت پالایش نفت شیراز در گفتگو با خبرنگار بورس نیوز در این رابطه اظهار داشت: در اسفند ماه سال ۱۳۹۳ بعد از پیگیری های فراوان بالاخره نرخ فرآورده ها ونفت خام را وزارت نفت به شرکت های پالایشی اعلام کرد که این نرخ های اعلامی، با نرخ فوب خلیج فارس مغایرت داشته و به همین علت این شرکت ها مجبور به پیش بینی چند سناریو که یکی بر اساس نرخ های اعلام شده از سوی وزارت نفت بود و دیگری از بر اساس فوب خلیج فارس، شدند.

ناصر تنگستانی در ادامه افزود: روز گذشته شرکت ملی پالایش پخش فرآورده های نفتی ایران طی اطلاعیه ای نرخ فرآورده ها و نفت خام را به نرخ فوب خلیج فارس تغییر داد و به شرکت های پالایشی اعلام کرد و پس از آن با پیگیری در این زمینه مشخص شد که این قیمت ها نیز تغییر خواهد کرد و شرکت های فعال در این گروه را با ابهام بیشتری همراه ساخت.

وی در ادامه تصریح کرد: تا برطرف شدن این ابهامات نماد معاملاتی این شرکت ها متوقف خواهد ماند و اطلاعیه شفاف سازی این شرکت ها نیز روز جاری روی سامانه کدال قرار خواهد گرفت.

۱۰:۳۸:۰۶ ارزش معاملات به زحمت به ۶۰ میلیارد تومان می رسد

۱۰:۳۰:۲۶ مبین ۳۶۰ ریال تقسیم کرد

۱۰:۳۰:۰۱دیدار معاون ظریف و وزیر خارجه عربستان سعودی

۱۰:۲۹:۳۵ملت به نظر صف خوبی خواهد داشت

۱۰:۱۷:۵۶شایعه قرار داد مپنا با زیمنس

۱۰:۱۴:۳۵مداران و رکیش صف خرید

۱۰:۱۲:۴۱خاور زیان سال ۹۳ خود را با افزایش ۴۹ درصدی نسبت به پیش بینی قبلی ۹۴۰ ریال اعلام کرد.

۱۰:۱۱:۱۵وبملت سمت صف خرید

۱۰:۰۶:۳۲ وساخت صف خرید

۱۰:۰۲:۲۳فابیوس نماینده نتانیاهو در مذاکرات هسته‌ای است/ دستگاه‌های اطلاعاتی آمریکا به نتیجه قطعی رسیدند که ایران برنامه نظامی هسته‌ای ندارد

 

۱۰:۰۰:۱۱رمپنا بسمت صف

۱۰:۰۰:۰۵تاپیکو بسمت صف

۰۹:۵۹:۵۲حکشتی صف خرید

۰۹:۵۹:۱۵ مپنا را نیز خوب می خرند

۰۹:۵۸:۲۸ حسینا مثبت و لی بدون صف خرید

۰۹:۵۶:۲۸فاذر صف خرید

۰۹:۵۵:۰۰ طبق شنیده ها نرخ محصولات پالایشی قرار است بر اساس پلتس باشد با این وضعیت سود پالایشی ها رشد خوبی خواهد کرد

۰۹:۵۱:۵۳ حق تقدم ومعادن +۱۰ درصد

۰۹:۵۰:۵۴ کمباین نیز در حال صف خرید شدن

۰۹:۵۰:۱۷ شاخص ۶۳ هزار واحدی

۰۹:۴۹:۰۲به اطلاع می رساند، نماد معاملاتی شرکت های ایران یاسا تایر و رابر، گروه صنعتی قطعات اتومبیل ایران ، دشت مرغاب و حق تقدم استفاده نشده شرکت بانک انصار با توجه به عدم کشف قیمت در روز معاملاتی قبل بدون محدودیت نوسان قیمت آماده انجام معامله می باشند.مدیریت بازار

۰۹:۴۸:۳۶به اطلاع می رساند، کارگزارانی که حق تقدم های استفاده نشده را خریداری می نمایند، علاوه بر مبلغ پرداختی بابت حق تقدم، مبلغ اسمی هر سهم(۱۰۰۰ریال)را نیز باید از مشتری دریافت نمایند. تسویه مبلغ پذیره نویسی از طریق شرکت سپرده گذاری مرکزی صورت می گیرد. لازم به ذکراست تنها کارگزار معرف (ناظر)حق تقدم استفاده نشده مجاز به فروش می باشدوخریداران، حق فروش حق تقدم استفاده نشده را نخواهند داشت(قابلیت معامله مجددرا ندارد). همچنین کارگزارخریدار موظف به پرداخت وجه پذیره نویسی حق تقدم خریداری شده می باشد، لذا خواهشمندست کارگزاران محترم نسبت به این موضوع دقت نمایند.مدیریت بازار

۰۹:۴۸:۱۳خاور بست

۰۹:۴۷:۱۱ جو مثبت بازار فعلا پابرجا می باشد

۰۹:۴۲:۴۰خودرو بسمت صف خرید

۰۹:۴۱:۵۵  بیمه اسیا صف خرید

۰۹:۳۱:۵۸ بازار مثبت ولی ارزش معاملات فعلا بسیار کم می باشد

۰۹:۳۱:۲۷ لیزینگی ها مثبت

۰۹:۲۹:۵۰پارسان توسط حقوقی عرضه شد

۰۹:۲۹:۲۱وتجارت صف خرید

۰۹:۲۸:۵۷وبصادر بسمت صف خرید

۰۹:۲۰:۴۸گویا خبر تخفیف تائید نشده بلکه قرار شده پالایشگاهها قیمت نقت پایین تر و واقعی تر ببینند

۰۹:۱۷:۰۴ هیجانات گروه خودرویی کمی فروکش کرد

۰۹:۱۶:۱۱ ذوب ۲۰۳ تومان

۰۹:۱۵:۴۳پارسان خوب میخرن

۰۹:۱۳:۰۱ فاذر و فاراک مثبت

۰۹:۱۱:۵۹گویا نرخ تخفیف پالایشیها از ۵ درصد به ۷ درصد رسیده ولی هنوز تائید رسمی نشده

۰۹:۱۰:۴۱ خودرویی ها نیز مثبت

۰۹:۱۰:۱۵ پتروشیمی ها نیز مثبت

۰۹:۰۹:۴۵ حق خارزم ۹ درصد منفی

۰۹:۰۸:۲۸ بانکی ها اکثرا مثبت

۰۹:۰۵:۵۴ پارسان صف خرید

۰۹:۰۰:۱۹ بانک صادرات ۸۷ تومانی

۰۸:۵۵:۳۰ بسیاری اکنون این را فرض مسلم می‌گیرند که پس از توافق جامع هسته‌ای، ایران منابع مالی ناشی از رفع تحریم‌ها را خرج ماجراجویی منطقه‌ای خواهد کرد.»

نفیو می‌افزاید: «این روایت، قدرتمند؛، متقاعدکننده و هراسناک و البته نادرست است

۰۸:۵۵:۱۰ پالایشگاهها کلا بستن

۰۸:۵۳:۵۶ شراز بست

۰۸:۵۳:۳۷ کمی مراقب کفپارس باشید

۰۸:۵۲:۳۲ شبریز ۷۱۸ تومانی

۰۸:۵۱:۰۲ شبندر روی ۴۷۰ متعادل

۰۸:۵۰:۴۵ شکربن با خبر زمین و تغییر کاربری مواجه شده

۰۸:۵۰:۲۳ «ریچارد نفیو»، مذاکره‌کننده اسبق آمریکایی که معمار تحریم‌ها ضد ایران دانسته می‌شود در یادداشتی به بررسی استدلال‌هایی پرداخته که مدعی هستند کاهش تحریم‌ها به افزایش ماجراجویی‌های ایران در منطقه منجر می‌شود

۰۸:۴۴:۰۱کماسه وکار صفوف خرید

۰۸:۳۷:۱۷ خودرویی ها متعادل

۰۸:۳۶:۲۸ کاخ سفید: ایرانی‌ها در لوزان با سرزده‌ترین بازرسی‌های تاریخ موافقت کردند/در مورد بازرسی‌ها، ایران یک استثناء است/مقامات ایران مشتاق کاهش تحریم‌ها هستند

۰۸:۳۵:۳۱ کری: برای حل PMD اصراری بر توضیحات ایران درباره فعالیت‌های گذشته نداریم/شتابزده توافق نمی‌کنیم/دسترسی‌ها حیاتی‌اند

با حضور دکتر عبده، دکتر لیلاز ، دکتر خزایی، دکتر صادقین
خلاصه مطالب و مهمترین مطالب گفته شده به این شرح بود:
دکتر عبده : رشد مثبت اقتصادى هم اکنون تا پایان سال به سمت صفر میل میکند
دکتر عبده : سال ۹۴ یکى از سختترین سالهاى اقتصادى تاریخ کشور است
دکتر عبده : نتیجه توافق مذاکرات در سال ۹۴ تنها تاثیر انتظارى دارد
دکتر لیلاز : در بهترین حالت تا پایان سال ۹۵ حجم تولید اقتصادى به اندازه سال ۹۰ مى رسد
دکتر لیلاز : فساد مالى در کشور,بخشى از نتایج مثبت اقتصادى توافق هسته اى را از بین مى برد
دکتر عبده : ارزش ذاتى ارز بالاتر از این قیمتها است و کاهش فعلى قیمت بخاطر کاهش سفته بازى است
دکتر عبده : قیمت سهام بانکها در شرایط فعلى منصفانه است
دکتر لیلاز : چطور میشود طى دو سال اخیر نقدینگى رشد کرده باشد ولى قیمت ارز کاهشى باشد؟ این نشان از پیشخورى توافق مذاکرات است, قیمت ارز بیش از این مى ارزد.
دکتر لیلاز: نقدینگى از سال ۸۳ تا الان ۱۲ برابر شده است در نتیجه شاخص بورس تا ۱۵۰ هزار باید رشد میکرد. با توجه به کاهش ۳۰ درصدى رشد اقتصادى, شاخص باید حدود ۸۵ هزار باشد.
دکتر عبده : قیمت اکثر سهام ها زیر ارزش ذاتى است و بازار نیاز به نقدینگى دارد
دکتر لیلاز : توافق بر بازار مسکن بى اثر است
دکتر لیلاز : خطر توافق هسته اى ورود هیجانى ارز به کشور را دارد که باز تبدیل ارز به ریال و سرکوبى نرخ ارز و نه کنترل قیمت.
دکتر لیلاز: توافق هسته اى دلیل بر دوستى ایران و امریکا نیست و نباید فکر کنیم تهران و واشنگتن به هم نزدیک میشوند. توافق ایران و امریکا را به سال ۸۴ برمیگرداند نه سال ۵۴

ایران و امریکا هر دو به علت شرایط ژئوپولیک و نیاز به دشمنى با هم, رابطه نزدیکى نخواهند داشت

توافق صرفا جلوى جنگ احتمالى پیشرو را خواهد گرفت.
ایشون ادامه دادند که از سال ١٣٨٩ به این طرف افزایش بی رویه شکاف طبقاتی داشتیم که در سال ٩٠ به بیشترین مقدار خودش رسیده بود و دقیقا این همون سالی بود که درامدهای نفتی در اون سال رشد قابل توجهی داشته و قدرت خرید نیروی کار در همون سال ١١ درصد کاهش داشته
ولی حرکتهای دولت جدید در راستای به ثبات رسوندن شرایط رو مناسب دونستند ، دکتر عبده هم معتقد بودند تورم از اینجا به بعد ساختاریه و پایین اومدنش اما و اگر داره چون بواسطه سیستم مالیاتی، افزایش دستمزد سالیانه و …. ساختار کشور به راحتی اجازه نمیده این عدد پایین تر بیاد و نیاز به کار ریشه ای داره
دکتر عبده و دکتر لیلاز در مجموع خیلی مثبت نبودند که قراره با توافق هم اتفاق خاصی برای اقتصاد بیفته و سال ٩۴ رو سال سخت اقتصادی دونستند که به سایر بخش های صنعتی هم خیلی نمیشه امیدوار بود و شاهرگ اقتصاد یعنی نرخ رشد اقتصادی به حوالی صفر میل خواهد کرد.

۰۷:۳۹:۳۲ شیرین  دارو  متوقف شد

۰۷:۲۶:۰۰ افزایش سرمایه ۴۰۸ درصدی کماسه از تجدید ارزیابی و انباشته

۰۷:۱۶:۴۱ کربن  شفاف سازی زده است  . در حال تغییر کاربری برخی زمین هسات

۰۷:۱۴:۵۴ جان کری، وزیر امور خارجه آمریکا گفته است، اعضای گروه ۱+۵ در مذاکرات هسته‌ای با ایران برای دستیابی به توافق جامع و نهایی بر مسئله ابعاد نظامی احتمالی فعالیت‌های هسته‌ای تهران در گذشته «متمرکز» نیستند.

به گزارش آسوشیتدپرس، جان کری روز سه‌شنبه ۲۶ خرداد از طریق ویدئو کنفرانس در نشست خبری سخنگوی وزارت خارجه آمریکا شرکت کرد و گفت: آمریکا و دیگر کشورهای عضو گروه ۱+۵ حاضر در مذاکره با ایران بر این مسئله (ابعاد نظامی احتمالی برنامه هسته‌ای ایران) «متمرکز» نیستند، چرا که اطلاعات کاملی از فعالیت های گذشته ایران دارند.

۰۷:۰۴:۴۹ فخوز و فولاد  قابل توجه هستند

۰۷:۰۴:۴۰ خبر مهم  : به گزارش روابط عمومی سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران، فولاد‌سازان کشور طی ماه‌های فروردین و اردیبهشت ۹۴، در مجموع ۲ میلیون و ۸۸۴ هزار و ۵۱۳ تن فولاد خام تولید کردند که در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته (۲ میلیون و ۸۸۲‌هزار و ۸۵۰ تن)، ۱۶۶۳ تن افزایش تولید داشتند. در اردیبهشت نیز میزان تولید فولاد خام کشور با ۲ درصد رشد به یک میلیون و ۴۵۷ هزار و ۵۰۸ تن رسید. این در حالی است که تولید جهانی فولاد در ۴‌ماه نخست سال ۲۰۱۵ با کاهش ۷/ ۱ درصدی مواجه شد و حدود ۳۲ کشور از جمله چین، ژاپن، قطر، عربستان، آرژانتین، مکزیک، کانادا، آمریکا، ترکیه، آلمان و کوبا تولید فولاد خام خود را کاهش دادند. از جمله دلایل کاهش تولید فولاد در ماه‌های اخیر، سیاست‌های حمایتی چین (دامپینگ و ضد دامپینگ) در صادرات و واردات، رکود تقاضا در بسیاری از حوزه‌های اقتصادی از جمله بخش مسکن، کاهش شدید قیمت سنگ‌آهن و زغال‌سنگ، کاهش قیمت فولاد و رکود بازار جهانی فولاد بود. آمار اعلام شده از سوی شرکت‌های فولاد‌ساز کشور حاکی است که در ۲ ماه اخیر «فولاد مبارکه» یک میلیون و ۳۶ هزار و ۷۰۰ تن، «فولاد خوزستان» ۵۹۳ هزار و ۶۳۳ تن، «ذوب آهن» ۴۰۲ هزار و ۸۶۲ تن، «فولاد هرمزگان» ۱۸۶ هزار و ۸۰۲ تن، «سبا» ۱۳۵ هزار و ۱۷ تن، «فولاد خراسان» ۱۲۱ هزار و ۲۵۳ تن و «گروه ملی صنعتی فولاد ایران» ۱۹ هزار و ۳۹۶ تن تولید کرد. بنا بر این گزارش، طی ماه‌های فروردین و اردیبهشت، ۲ میلیون و ۶۸۶ هزار و ۵۸۹ تن انواع محصولات فولادی (ورق خودرو، ورق گرم، کلاف، شمش کالایی، ورق عریض، تیرآهن، میلگرد، لوله) تولید شد.

۰۷:۰۳:۱۹ طرح و توسعه در شازند

۰۷:۰۳:۱۲ قائم مقام وزیرجهادکشاورزی در امور بازرگانی از موافقت با بررسی‌ درخواست صنایع روغن‌نباتی برای افزایش قیمت این محصول خبر داد و گفت: آنالیز قیمت و تاثیر عوامل مختلف در بهای تمام شده روغن‌نباتی در سازمان حمایت در حال بررسی است که پیش‌بینی می‌شود قیمت آن نهایتا پنج درصد افزایش یابد. علی‌اکبر مهر‌فرد اظهار کرد: همچنان وظایف بازرگانی صنعت روغن‌نباتی برعهده انجمن صنفی روغن‌نباتی است که بخشی از خواسته‌های آنها محقق شده و بخش دیگر در حال بررسی است.
قائم مقام وزیر جهاد کشاورزی در امور بازرگانی ادامه داد: انجمن صنفی صنایع روغن‌نباتی درخواست داشت: «با توجه به افزایش هزینه‌های تولید و پرداخت مابه التفاوت خرید دانه روغنی تولید داخل از کشاورزان، بهای روغن‌نباتی نیز افزایش یابد» که این درخواست آنها در سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولید‌کنندگان در حال بررسی است. مهرفرد اظهار کرد: گرچه نرخ جهانی روغن خام در بازار جهانی روند کاهشی داشته است، اما عوامل تعیین‌کننده هزینه تولید روغن‌نباتی متفاوت است که وزارت جهاد کشاورزی در وهله‌ نخست موافقت خود را برای بررسی این متغیرها و تاثیر آن در بهای تمام شده روغن‌نباتی در سازمان حمایت اعلام کرده است. قائم مقام وزیر جهاد کشاورزی در امور بازرگانی تصریح کرد: افزایش قیمت روغن‌نباتی که درصد کمی خواهد بود به این دلیل است که انجمن روغن‌نباتی در سال جاری خرید دانه‌های روغنی از کشاورزان را به قیمت تضمینی تعهد کرده و این خرید برای انجمن مذکور حدود ۵۰۰ تا ۶۰۰ تومان در هر کیلوگرم بار مالی اضافه در بر دارد. علاوه بر آن افزایش یا کاهش هزینه در سایر متغیرها هم وجود دارد.

۰۷:۰۲:۰۶ ممکن است  خبرها و تحولاتی را در گروه  پالایش شاهد  باشیم

۰۷:۰۱:۵۱ به نظر امروز بازار مثبت  و صد البته  با  فشار عرضه داریم

۰۷:۰۱:۳۲ سلام  مجدد … شاعر راست  می گفت  که وقتی بازار مثبت می شود  دنیا  انگار رنگ  دیگه است !!

روش‌های جایگزین پرداخت

درصورتی‌که امکان استفاده از درگاه پرداخت آنلاین برای شما وجود ندارد، می‌توانید مبلغ مورد نظر را به مشخصات بانکی زیر واریز کرده و اطلاعات پرداخت را برای ما ارسال کنید.

کارت بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۶۲۷۴-۱۲۱۱-۶۵۳۰-۵۱۱۱

شماره حساب بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۳۰۰۱-۸۰۰-۱۶۸۲۳۰-۲

اطلاعات پرداخت را از طریق تماس تلفنی و یا پیام تلگرامی به شماره ۰۹۳۳۳۶۷۹۱۹۰ ارسال کنید.

تلگرام پشتیبانی بتاسهم