کپرور با تعدیل …

خرداد ۲۷, ۱۳۹۴

خبر

کپرور با تعدیل …

تحلیل خبر

بتا سهم – ۶:۱۱ در مورد این سهم واقعاً شرایط خوبی را رقم زده و تعدیل زد . تعدیل مثبت ۳۹% مثبت سود سال ۹۴ کپرورتحول مثبتی بوده که رخ داده است . در این سهم افزایش سود از ۵۸۵ ریال به ۷۷۵ ریال صورت گرفته است و این در حالی است که طبق گفته برخی کارشناسان مسلط به سهم هنوز هم شرکت ظرفیت تولیدی خود را در سال ۹۴ به ظرفیت ۱۵۰۰۰۰ تن سال قبل نرسانده است.با همین شرایط تولید و ادامه رشد ظرفیت ظرفیت این امر در کپرور وجود دارد که تا پایان سال حداقل ۹۰ تومان سود را در دل خود داشته باشد .

اگر این گزارش را ۳ روز قبل می داد می گفتیم ۴۲۰۰ باز شود باید کلاهمان را بالا بندازیم ولی به نظر در حال حاضر و تعدیل این چنینی جر را طوری رقم می زند که محدوده ۵۰۰۰ ریال برای سهم رقم می خورد . واقعاً شرایط سهم می تواند حتی بهتر هم باشد ولی نباید عجله کرد .

 

گروه تحلیل گری بتا سهم

۲۷ خرداد ۹۴

 

روش‌های جایگزین پرداخت

درصورتی‌که امکان استفاده از درگاه پرداخت آنلاین برای شما وجود ندارد، می‌توانید مبلغ مورد نظر را به مشخصات بانکی زیر واریز کرده و اطلاعات پرداخت را برای ما ارسال کنید.

کارت بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۶۲۷۴-۱۲۱۱-۶۵۳۰-۵۱۱۱

شماره حساب بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۳۰۰۱-۸۰۰-۱۶۸۲۳۰-۲

اطلاعات پرداخت را از طریق تماس تلفنی و یا پیام تلگرامی به شماره ۰۹۳۳۳۶۷۹۱۹۰ ارسال کنید.

تلگرام پشتیبانی بتاسهم