در حاشیه بازار …

خرداد ۲۵, ۱۳۹۴

خبر

در حاشیه  بازار …

تحلیل خبر

بتا سهم – ۴:۴۰     و اما  حاشیه  بازار …

خبرهای سیاسی این  مدت  جالب است  از کری که خدار را  شکر اقاست  و اگر خانم  بودو این  جمله  را می گفت  دردسر می شد  . وزیر امور خارجه آمریکا با بیان اینکه در مدت استراحت در بیمارستان بیشترین تمرکز وی روی موضوع ایران بوده است،تاکید کرد: در صورتی که مذاکرات پیشرفت داشته باشد، تمدید زمان در حد چند روز ممکن است.کری در پایان گفت و گو با بوستون گلوب این نکته را هم مورد اشاره قرار داده است که ‘افرادی در داخل ایران و امریکا نمی خواهند توافق حاصل شود’.

دیروز روحانی نیز حسابی داغ  و پر حرارت  سخنرانی کرد . رییس جمهوری گفت: با حمایت رهبر معظم انقلاب و ملت ایران و به حول و قوه الهی تحریم را از طریق همان سازمان ملل که تحریم را بر کشورمان تحمیل کردند، لغو خواهیم کرد. رییس جمهوری با تاکید بر این که باید با صداقت مشکلات و راهکارهای حل آن را به مردم بگوییم، گفت: برخی ها از توضیح واقعیات به مردم نگران می شوند.

 

اما   حرف های نتانیاهو خود  یک  گام  مثبت  است  . بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی روز یکشنبه گفت که قدرت های جهانی برای امکان پذیر ساختن دستیابی به توافق هسته ای تا مهلت ۳۰ ژوئن (۹ تیر)، روند امتیازدهی به ایران را تشدید کرده اند. تسلیم شدن کشورهای غربی در برابر ایران در حالی است که تهران از پذیرش درخواست ها برای افزایش بازرسی های آژانس بین المللی انرژی اتمی وابسته به سازمان ملل متحد از تاسیسات هسته ای ایران، خودداری کرده است.

دیروز در حوزه  مذاکرات  یک  نوشته  جالب دیگر را داشتیم  که  روایت  گر مذاکرات  بود . پس از لوزان و در کمال تعجب طرف ایرانی، آمریکا با پیشنهاد کاهش غنی سازی به سطح ۲ درصد به مذاکرات برگشت. از آنجایی که این محدودیت هرگز در لوزان مطرح نشده بود، به گمان ایرانی ها ، آمریکا با سوء نیت و فریب عمل کرده است.

ایرانی ها اصل ” هیچ چیز مورد  توافق قرار نمی گیرد تا درباره همه چیز توافق شود” را به عنوان اصل معتبر پذیرفته اند. با این همه، هرچند ارائه یک درخواست جدید الزاما شکست مذاکرات را پیش‌گویی نمی‌کند اما مذاکرات را پیچیده می کند، چرا که مذاکراتی چندجانبه درجریان است و ارائه درخواست های جدید از سوی یک طرف موجب واکنش های متفاوت از سوی دیگر طرفها درباره تعهداتشان می شود. برای مثال ایرانی ها می توانند درخواست کنند که تعداد سانتریفیوژهای موافقت شده در نطنز از ۵ هزار دستگاه به ۷ هزار افزایش یابد و طرف های دیگر مخالفت کنند و بدین ترتیب زمان ارزشمند را تلف کرده و اعتماد را از بین ببرند.مثال دیگری از حرکت  آمریکا فراتر از چارچوب لوزان درخواست توقف آزمایش های مکانیکی سانتریفیوژهاست. این آزمایش ها بخشی از توسعه و تحقیق ایران در دانشگاه‌های این کشور است و هیچ ارتباطی با مواد شکاف پذیر ندارد. غنی سازی نیازمند تزریق گاز به سانتریفیوژهاست اما ایران داوطلبانه و تا زمانی که مذاکرات در جریان است تصمیم گرفته این کار را انجام ندهد. بنابراین هیچ خطری درباره غنی سازی وجود ندارد. اما ممنوعیت آزمایش های مکانیکی به معنای تحمیل محدودیت های بی دلیل بر توسعه و تحقیق است که ایران هرگز این امر را نمی پذیرد.برخی شرکای اروپایی به ویژه فرانسه از این درخواست های آمریکا حمایت کرده اند. تلاش برای رسیدن به توافقی امن‌تر هدفی مشروع است اما گروه ۱+۵  باید مواظب باشد که درخواست‌های زیاد روی میز نگذارد.

در همین  راستا روزنامه رسمی روسیه در مقاله ای با بیان اینکه امید برای دستیابی به توافق جامع هسته ای میان ایران و گروه ۱+۵ تا ضرب الاجل ۳۰ژوئن افزایش یافته است، اعلام کرد: درباره ساز و کار لغو تحریم ها علیه ایران، توافق کلی به دست آمده است.

در حوزه  تحولات  یمن  شبکه خبری المیادین افزود: نماینده سازمان ملل در یمن در نامه ای به جنبش مردمی انصارالله در باره ماهیت مذاکرات اطمینان داده است.سخنگوی جنبش مردمی انصارالله یمن دیروز گفته بود که سازمان ملل متحد هیچ توضیحی درباره اسامی و گروه های شرکت کننده در نشست ژنو به این جنبش ارایه نکرده و با این شرایط آنان در این نشست شرکت نخواهند کرد.به گزارش المیادین، یکی از مقامات برجسته انصارالله به این شبکه گفت که هنوز نامه ای رسمی از سوی سازمان ملل در باره تغییر روند نشست ژنو دریافت نکرده اند.خبرنگار المیادین گفت که روشی که سازمان ملل پیشتر برای مذاکرات یمنی – یمنی در ژنو در نظر گرفته بود، پس از مخالفت با آن از سوی احزاب داخلی یمن، تغییر کرده است.

در ترکیه رئیس جمهوری ترکیه گفت: اگر حزب حاکم عدالت و توسعه و حزب اپوزیسیون در تشکیل دولت جدید در ضرب الاجل ۴۵ روزه به توافق نرسند انتخابات زودهنگام به ناچار برگزار می‌شود.

 

در خبرهای منطقه ای و داعش نیز نیروهای کرد سوری در ادامه پیشروی‌های خود به سمت شهر و گذرگاه استراتژیک تل‌ابیض در شمال این کشور، کنترل کامل شهرک سلوک در حومه استان رقه را در دست گرفتند و این گروه را در آستانه بزرگترین شکست خود در سوریه قرار داده‌اند.

به گزارش شبکه اسکای نیوز عربی، شهر تل ابیض، واقع در مرز سوریه با ترکیه در استان رقه قرار دارد و مهمترین مسیر امدادرسانی و ارتباطی داعش با ترکیه محسوب می‌شود.

به گزارش باشگاه خبرنگاران به نقل از “العالم”؛ “عبد الامیر الخزرجی،” معاون فرماندهی گردان “طلایی” استان انبار اعلام کرد این گردان برای آزادسازی شهر رمادی و پاکسازی آن از عناصر تروریستی داعش آمادگی کامل دارد.الخزرجی گفت: به منظور تقویت نیروهای امنیتی و پشتیبانی کامل از آنها در جنگ علیه داعش، تسلیحات و تجهیزات کافی در منطقه شرقی “حصیبه” فراهم شده است.وزارت دفاع عراق چندی پیش اعلام کرده بود نیروهای امنیتی و بسیج مردمی راه‌های فرار عناصر تروریستی داعش در رمادی را مسدود کرده‌اند

در حوزه های اقتصادی رییس دفتر رییس جمهوری گفت: توافق ژنو نشان داد که یک گام به جلو برداشته شده و با کنار رفتن مانع تحریم ولو در زمینه مشخص، صادرات غیرنفتی با جهش مواجه می شود.

وی ادامه داد: دولت با تمامی مشکلات داخلی و خارجی نرخ تورم بیش از ۴۰ درصد را با حفظ شرایط کشور به حدود ۱۵درصد کاهش داده است.نهاوندیان بیان داشت: وضع اقتصادی که رو به پایین حرکت می کرد، هم اکنون متوقف و رشد اقتصادی آغاز شده است.وی تصریح کرد: البته، برنامه ای در این زمینه در دست اجرا است که با اجرایی شدن طرح های زیرساختی، چرخ های اقتصادی کشور به گردش در می آید و برای جوانان شغل و درآمد مکفی و آبرومند حاصل می شود.رییس دفتر رییس جمهوری افق پیش روی اقتصاد کشور را روشن دانست و اظهار کرد: تلاش جدی دولت در دیپلماتیک برای شکستن مانع تحریم که در پیش روی اقتصاد کشور است، نیاز به حمایت و همدلی دارد.

در خبرهای سیاسی اقتصادی

وزارت راه و شهرسازی از توافقی جدید خبر داده که نتیجه آن خرید سیستم‌های جدید فرود خودکار هواپیما از کشور‌های اروپایی است؛ این تجهیزات کم‌ناوبری که در هدایت هواپیما به سمت فرودگاه و موقعیت‌یابی آن تاثیری مهم داشته و همچنین شامل سه سیستم فرود خودکار هواپیما می‌شود، بناست در آینده‌ای نزدیک وارد کشور شود.

اما دو خبر نفتی مهم  رسیده است  .

عملیات اتصال خط لوله انتقال گاز اتان تولیدی فازهای ١۵ تا ١٨ به سه مجتمع پتروشیمی در عسلویه با موفقیت انجام شد.علی محمد بساق زاده در گفتگو با خبرنگار شانا، با اشاره به هماهنگی صورت گرفته با شرکتهای ملی نفت و گاز برای اتصال خط لوله گاز اتان تولیدی فازهای ١۵ تا ١٨ میدان پارس جنوبی به شبکه تامین خوراک پتروشیمی گفت: خوشبختانه این عملیات حساس با رعایت اصول ایمنی هفته گذشته انجام شد.وی از آغاز تولید تجاری اتان در فازهای ١۵ و ١۶ میدان مشترک گازی پارس جنوبی از اوایل تیرماه امسال خبر داد و گفت: اتان تولید شده دراین فازها برای استفاده به پتروشیمی های کاویان، مروارید و جم ارسال می شود.

در سوی دیگر غلامرضا منوچهری، مدیرعامل شرکت مهندسی و ساخت تاسیسات دریایی در گفتگو با خبرنگار شانا یکی از مهمترین راهبردهای این شرکت در سال ٩۴ را توسعه هرچه سریعتر فازهای موسوم به پروژه‌های ٣۵ ماهه اعلام کرد.وی افزود: بر این اساس امسال تکمیل عملیات ساخت در خشکی و نصب سکوهای A وC فاز ١٩ و فازهای ٢٠ و ٢١ این میدان مشترک در دستور کار این شرکت قرار گرفته است؛ ضمن این‌که خطوط اصلی فاز ١٩ و در نهایت لوله‌گذاری فازهای ١۴، ٢٠ و ٢١ نیز امسال انجام خواهد شد.منوچهری با اشاره به اجرای هرچه سریعتر فازهای ٣۵ ماهه گفت: برای سرعت بخشیدن به عملیات تکمیل ساخت سه عرشه و متعلقات سکوی فاز ١٩، عملیات لوله‌گذاری درون میدانی از سکوی A به B‌ فاز ١٩ انجام می‌شود.مدیرعامل شرکت مهندسی و ساخت تاسیسات دریایی همچنین ادامه داد: برای افزایش سرعت و بهره‌وری کار در عملیات ساخت سکوهای فازهای ٢٠ و ٢١ به انتقال سکوها از یارد مهدویان به یارد اصلی شرکت در خرمشهر پرداختیم تا بتوانیم سکوها را براساس برنامه زمانبندی شده ساخته و به آب بیندازیم.

در حوزه دلار دیروزقیمت ها  به  زیر ۳۳۰۰  رسید  این  اولین  بار طی چند هفته  گذشته است که  دلار این  افت  را  دارد  . اگر برای یک  هفته  این  نرخ در این  نقاط بماند  می توان  با  قطعیت  بیشتری گفت  که تمایل برای تک  نرخی کردن  دلار در ۳۲۰۰  جدی است  .

 

 

گروه تحلیل گری بتا سهم

۲۵ خرداد ۹۴

روش‌های جایگزین پرداخت

درصورتی‌که امکان استفاده از درگاه پرداخت آنلاین برای شما وجود ندارد، می‌توانید مبلغ مورد نظر را به مشخصات بانکی زیر واریز کرده و اطلاعات پرداخت را برای ما ارسال کنید.

کارت بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۶۲۷۴-۱۲۱۱-۶۵۳۰-۵۱۱۱

شماره حساب بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۳۰۰۱-۸۰۰-۱۶۸۲۳۰-۲

اطلاعات پرداخت را از طریق تماس تلفنی و یا پیام تلگرامی به شماره ۰۹۳۳۳۶۷۹۱۹۰ ارسال کنید.

تلگرام پشتیبانی بتاسهم