در حاشیه بازار …

اردیبهشت ۱۹, ۱۳۹۴

خبر

در حاشیه  بازار …

تحلیل خبر

بتا سهم – ۴:۵۰     و اما  امروز بازار پر حاشیه ای را داریم  …

در خبرهای سیاسی این  بخش از سخنان  رهبری را  کسی توجه نکرد  جایی که ایشان  به تیم مذاکره کننده افزودند: به مذاکره با رعایت خطوط اصلی ادامه دهید و اگر در این چارچوب به توافق هم رسیدید اشکالی ندارد اما به هیچ وجه زیر بار تحمیل، زور، تحقیر و تهدید نروید. این خود  برداشت  مثبتی بوده است  .

در حوزه های دیگر هسته ای : تحولات  کنگره وسنا در روز پنج  شنبه  مهم  بود  . در روز جلسه  یکی از نمایندگان  صحبت های جالبی داشت  . به گفته مرکلی در این گزارش «تصویری بسیار متفاوت» ارائه و در آن تصریح شده است که حمله به ایران می‌تواند با واکنش دفاعی و در عین حال تهاجمی ایران مواجه شود.این سناتور آمریکایی هشدار داد که در صورت اقدام نظامی علیه ایران، تهران می‌تواند منافع آمریکا در منطقه و اسرائیل را هدف قرار دهد. همچنین این احتمال وجود دارد که «شاهد حملات نامتقارن ایران در سرتاسر جهان باشیم.»وی هشدار داد که اقدام نظامی علیه ایران به هیچ وجه ساده نیست و می‌تواند «بسیار خسارت‌بار» باشد. مرکلی به عنوان مثال به اقدام نظامی آمریکا علیه افغانستان و عراق اشاره کرده و گفت آن اقدامات آمریکا را به مدت یک دهه وارد جنگ کرد.در پی موافقت سناتورها با پایان بررسی طرح و عدم افزودن متمم، طرح نظارت بر توافق هسته‌ای در سنا به رأی گذاشته شد.در پایان رأی‌گیری اعضای سنا با ۹۸ رأی مثبت در برابر تنها یک رأی منفی که متعلق به تام کاتن بود، این طرح را تصویب کردند. با رأی مثبت سنا و در صورت تبدیل طرح به قانون با امضا رئیس‌جمهور، دولت آمریکا باید ظرف ۵ روز پس از توافق، متن برنامه جامع اقدام مشترک (برجام) را برای بررسی به کنگره ارسال کند.این طرح حالا بهانه تازه‌ای به دولت آمریکا داده تا با بیان اینکه باید توافق را مورد بررسی قرار دهد، برداشته شدن تحریم‌های ایران را به تعویق بیاندازد. این  اتفاق خوبی نیست ولی  همین  که  ضمیمه ها  رای نیاورد  جالب بود و البته  می توان  امیدوار بود ظرف ۳۰ تا ۵۰  روز کنگره نیز این  تحریم های خود را  لغو می کند .

در جمع  بندی موافقت سنا با «ختم بررسی» طرح نظارت بر توافق، بدون افزودن متممدر پایان مباحث سنای آمریکا پیشنهاد «ختم بررسی» را به رأی گذاشت. در پایان این طرح با ۹۳ رأی مثبت در برابر تنها ۶ رأی مخالف، تصویب شد.با این حساب روبیو و کاتن امکان افزودن متمم به این طرح را نیافتند. این امر موجب می‌شود تا کاخ سفید آنطور که گفته طرح کنگره را به قانون تبدیل کند.در این صورت رئیس‌جمهور آمریکا پذیرفته که کاهش تحریم‌های ایران را به مدت ۳۰ تا ۵۲ روز به بهانه بررسی توافق در کنگره، به تعویق بیاندازد.

در سوی دیگر یک  نکته  مثبت  نیز وحود  داشت  که  ۱۵۰ عضو دموکرات مجلس نمایندگان آمریکا همزمان با بررسی طرح نظارت بر توافق احتمالی ایران و ۱+۵ در کنگره، با انتشار بیانیه‌ای از مفاد توافق لوزان حمایت کردند. در این بیانیه که بصورت نامه‌ای سرگشاده خطاب به اوباما آمده است: «همگام با ادامه گفت‌وگوهای اتمی، از شما می‌خواهیم که بر پایه چارچوب سیاسی اعلام شده (در لوزان)، به کار خود برای رسیدن به توافقی قابل راستی‌آزمایی ادامه دهید؛ توافقی که ایران را از دستیابی به سلاح هسته‌ای بازدارد.

در همین  راستا  تحلیل ها نیز جالب است  . به گزارش مونیتورینگ خبرگزاری صدا و سیما، پایگاه اینترنتی «تیکینگ نوت» در مقاله ای به قلم «کارول گیاکومو» نوشت شاید بهترین نکته درباره تصویب لایحه مربوط به ایران در کنگره آمریکا در روز پنجشنبه این بود که دستکم این لایحه ناقص، بدتر (از آنچه بود) نشد. جمهوری خواهان که برای بر هم زدن توافق هسته ای پیش رو بین ایران و قدرت های بزرگ جهانی مصمم هستند، قصد داشتند بندهای متمم مشکل ساز را به لایحه اضافه کنند، اما اختلافات درون حزبی جمهوری خواهان، اجازه نداد که این اصلاحیه ها مطرح شود.

لایحه مزبور، مقدمات لازم را برای بازنگری و حتی رأی گیری بر سر توافق (هسته ای ایران) در کنگره آمریکا فراهم می‌کند؛ بر اساس این توافق، برنامه هسته ای ایران در ازای لغو تحریم های بین المللی علیه این کشور، مهار خواهد شد. طبق لایحه تصویب شده در سنا، باراک اوباما رئیس جمهور آمریکا از برداشتن تحریم های اقتصادی علیه ایران، حداقل به مدت سی روز و حداکثر تا پنجاه و دو روز بعد از امضای توافق منع شده است تا کنگره فرصت بررسی آن را داشته باشد؛ این در شرایطی است که لغو تحریم ها، بخش ضروری هر گونه توافقی است که در آن برنامه هسته ای ایران عقب رانده می شود.

مصوبه اخیر کنگره آمریکا نتیجه سازشِ دو گروه از سناتورها است که برخی از آنها اصولاً مخالف هر گونه توافقی با ایران هستند و گروه دیگر نیز استدلال می‌کنند کنگره باید در چنین توافق مهمی نقش داشته باشد. اکنون لایحه به مجلس نمایندگان فرستاده و به طور قطع در آنجا نیز تصویب خواهد شد.

مصوبه جدید، به شکل نظری، ابهامات تازه و بالقوه خطرناکی را برای توافق هسته‌ای ایجاد خواهد کرد؛ این توافق که قرار است تا سی‌ام ژوئن تکمیل شود، بهترین فرصت برای مهار برنامه هسته ای ایران است که به تهدیدی جدی تبدیل شده بود. با وجود این، نامه صد و پنجاه قانونگذار دموکرات مجلس نمایندگان آمریکا به اوباما در روز پنجشنبه نشان داد مخالفان توافق هسته‌ای هر اندازه تلاش کنند، کنگره ظاهراً باز هم قادر نیست چنین توافقی را بر هم زند. نمایندگان مجلس آمریکا در این نامه، حمایت خود را از مذاکرات و چارچوب سیاسی موقت اعلام شده در ماه گذشته، ابراز کردند. آنها از اوباما خواستند تا « مسیر کنونی» را به سوی توافق نهایی قدرتمند و قابل راستی آزمایی ادامه دهد؛ نمایندگان مجلس آمریکا همچنین در پاسخ به مخالفان توافق که از اقدام نظامی علیه ایران صحبت می‌کنند، نوشتند « جنگ به تنهایی، امنیت ما را تأمین نخواهد کرد».

در اینجا، تعداد و چهره هایی که نامه را امضاء کرده اند، اهمیت دارد: آنها یک سوم نمایندگان مجلس آمریکا هستند و در بین این قانونگذاران، نمایندگان حزب دموکرات و نمایندگان یهودی نیز دیده می شوند. این مسئله نشان می دهد در مجلس نمایندگان، حمایت‌های کافی برای جلوگیری از رد توافق نهایی در کنگره وجود دارد و در صورت وتو شدن تصمیم کنگره از سوی اوباما نیز به اندازه کافی نمایندگانی هستند که او را همراهی کنند.

مشکل اینجا است که اگر کنگره به مرحله رد توافق با ایران برسد، آنگاه ایران و همه دنیا تعهد آمریکا را برای دستیابی به توافق نهایی زیر سؤال خواهند برد و اگر توافق منطقی و قابل راستی آزمایی باشد، این اقدام کنگره پیامدهای فاجعه باری خواهد داشت.

در یمن به گزارش خبرگزاری فرانسه، عربستان سعودی روز جمعه اعلام کرد از دوازدهم ماه مه در یمن آتش بس برقرار می کند. وزیر خارجه عربستان در کنفرانس خبری مشترک با همتای آمریکایی خود تاکید کرد که برقراری آتش‌بس پنج روزه را در یمن برای سهولت امدادرسانی‌ها به این کشور بررسی کردیم.به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا، به نقل از شبکه اسکای نیوز عربی، عادل جبیر، وزیر خارجه عربستان در کنفرانس خبری مشترک با جان کری، وزیر خارجه آمریکا مدعی شد که عربستان به رغم تمام مشکلاتی که در حال حاضر در یمن وجود دارد به کمک‌رسانی‌های خود ادامه خواهد داد.جان کری نیز تاکید کرد که حوثی‌ها باید اعلام آتش‌بس اجازه کمک رسانی‌ها به غیرنظامیان را می‌دهد. زمان اعلام آتش‌بس به زودی مشخص خواهد شد.  وزیر خارجه عربستان در کنفرانس خبری مشترک با همتای آمریکایی خود تاکید کرد که برقراری آتش‌بس پنج روزه را در یمن برای سهولت امدادرسانی‌ها به این کشور در صورتیکه انصارالله (حوثی‌ها) ملزم به آن باشند، بررسی کردیم.
به گزارش «انتخاب»؛ به نقل از شبکه اسکای نیوز عربی، عادل جبیر، وزیر خارجه عربستان در کنفرانس خبری مشترک با جان کری، وزیر خارجه آمریکا مدعی شد که عربستان به رغم تمام مشکلاتی که در حال حاضر در یمن وجود دارد به کمک‌رسانی‌های خود ادامه خواهد داد.وی ادامه داد:‌ هرگونه مداخله ایران در امور یمن را رد می‌کنیم.او مدعی شد که خواهان حل بحران یمن از طریق راهکار سیاسی است و در کنفرانس ریاض که در ماه مه جاری برگزاری می‌شود اوضاع داخلی یمن بررسی خواهد شد.جبیر افزود: عربستان کمک‌هایی به ارزش ۲۷۴ میلیون دلار به یمن فرستاده اما این مبلغ کافی نیست و آتش‌بس اجازه ارسال کمک‌های بیشتر به یمن را می‌دهد.جان کری نیز تاکید کرد که حوثی‌ها باید اعلام آتش‌بس اجازه کمک رسانی‌ها به غیرنظامیان را بدهند. زمان اعلام آتش‌بس به زودی مشخص خواهد شد. برای اعلام هر چه سریعتر آن تلاش می‌کنیم.او بار دیگر با تکرار ادعاهای واهی خود درباره ایران گفت: نگران تحرکات ایران در منطقه هستیم.

اما  یکی از خبرهایی که  خیلی جنجال  تائید و تکذیب بود  بحث دفاتر حفاظت  منافع  بود  . یک مقام وزارت خارجه آمریکا تایید کرد که دولت باراک اوباما مجوز جابه‌جایی دفتر حفاظت منافع ایران در واشنگتن را صادر کرده است. همزمان یک دیپلمات اروپایی در تهران هم گفت وزارت خارجه ‏ایران درخواست سفارت سوئیس برای انتقال بخشی از فعالیت‌های دفتر حفاظت منافع آمریکا در تهران به ساختمانی دیگر را پذیرفته است. در واقع  آمریکا برای اولین بار پس از قطع روابط با ایران از سال ۱۹۷۹ به دفتر حافظ منافع ایران در واشنگتن اجازه می دهد به محل جدیدی نقل مکان کند. در عوض گفته شده به سوئیس هم که حافظ منافع آمریکا در ایران است اجازه داده می شود دفاتر جدیدی در تهران داشته باشد. این خبر بعد از اینکه جان کری وزیر امور خارجه آمریکا هفته گذشته به محل اقامت نماینده ایران در سازمان ملل رفت منتشر شد. جان کری عملا اولین مقام ارشد آمریکایی است که پس از سالها چنین اقدامی انجام داده است. ما از وزارت خارجه سوال کردیم آیا این امر نشان دهنده بهبود روابط است و به مذاکرات هسته ای با ایران هم مربوط می شود یا نه. یک مقام وزارت امور خارجه در پاسخ به ما از طریق ایمیل گفت« هیچ ارتباطی بین مذاکرات جاری برای رفع نگرانی های جامعه بین الملل بر سر برنامه هسته ای ایران و تغییر مکانی که مدتها پیش برنامه ریزی شده است وجود ندارد. دفتر حافظ منافع ایران سال گذشته درخواست تغییر محل را مطرح کرده بود و با این درخواست طبق پروتکل موافقت شده است.» دفتر حافظ منافع ایران در واشنگتن وابسته به سفارت پاکستان است و کار صدور روادید، دادن گذرنامه و ارائه برخی امور فرهنگی برای حدود یک و نیم میلیون آمریکایی ایرانی تبار را در این کشور بر عهده دارد.

روزنامه «نیویورک تایمز» از کاهش تنش ها در این زمینه میان ایران و آمریکا سخن گفته است. به نوشته این روزنامه، با اقدامات و موضع گیری های دو طرف، احتمال تقابل طرفین در تنگه هرمز کاهش یافته است. از یک سو، مقامات ایرانی گفته اند که شکایت مطرح شده از کشتی مرسک تگریس که پایه حقوقی توقیف این کشتی بوده، طی روزهای آتی به نتیجه رسیده و حل و فصل خواهد شد. از سوی دیگر، سخنگوی وزارت دفاع آمریکا گفته کشتی های جنگی این کشور که برای اسکورت کشتی های تجاری آمریکایی و انگلیسی در حال عبور از تنگه هرمز به این منطقه اعزام شده بودند، دیگر این کار را انجام نخواهند داد.

یک  خبر مهم  دیگر سیاسی این  بود  که حزب محافظه کار انگلیس به رهبری دیوید کامرون اکثریت پارلمان بریتانیا را کسب کرد. ادامه  سیاست های انگلیس خیلی هم  بد نیست  .

در حوزه  منطقه نیز سفیر امارات در امریکا گفت که کشورش به دنبال دریافت تضمین امنیتی از باراک اوباما در نشست کمپ دیوید است.به گزارش سرویس بین الملل «انتخاب»، یوسف العطیبه گفت: باتوجه به رفتار ایران در منطقه ما به دنبال تضمین امنیتی هستیم.وی اضافه کرد: در گذشته  ما با توافقی که با آمریکا کردیم نجات یافتیم، اما انچه امروز به آن احتیاج داریم تضمینی کتبی است.باراک اوباما سران شورای همکاری خلیج فارس را به کمپ دیوید دعوت کرده است تا در مورد توافق هسته ای با ایران با انها گفتگو کند.در همین حال، سنا امریکا امروز صبح رای به لایحه ای داد که به کنگره اجازه اظهار نظر در مورد توافق با ایران و همچنین مخالفت با توافق را می دهد.

در خبرهای بورسی و  اقتصادی …

در مورد  قیمت  نفت  تحلیل ها  بسیار است  . سیمون هندرسون کارشناس اندیشکده موسسه واشنگتن گفت: تغییر و تحولات اخیر در بخش هیدروکربن عربستان می تواند به معنای سیاست های جدید این بزرگ ترین صادر کننده نفت جهان باشد.هندرسون در مقاله ای برای پایگاه اطلاع رسانی این اندیشکده نوشت: دو روز بعد از تغییرات رادیکال در زمینه سلسله خاندان پادشاهی و سمت های ارشد دولتی عربستان، ریاض در اول مه از بازسازی تشکیلات کمپانی نفتی دولتی آرامکو و انتخاب محمد سلمان فرزند ملک وزیر دفاع و جانشین ولیعهد عربستان به ریاست هیات امنای تازه تاسیس آرامکو خبر داد.به گفته هندرسون، گرچه محمد بن سلمان فاقد صلاحیت های لازم برای به عهده گرفتن این مقام است اما، انتخاب وی به ریاست هیات امنای آرامکو، پای این شاهزاده سعودی را به سیاست نفتی آینده عربستان باز می کند.هندرسون ادامه داده است: در حالی که تا کنون آرامکو مسوول اکتشاف، تولید و بازاریابی نفت بود، وزارت نفت عربستان خودش را درگیر سیاست های نفتی کرده بود. شورای عالی نفت که زمانی نقشی پنهانی در روند سیاستگذاری های نفتی ایفا می کرد، بلافاصله پس از به تخت نشستن ملک سلمان منحل شد.با وجود آنکه وزارت نفت و آرامکو دو نهاد جدا و مستقل بودند اما، سال های سال تحت ریاست علی النعیمی ۷۹ ساله هماهنگ کار می کردند.النعیمی تا هفته گذشته هم وزیر نفت و هم رئیس آرامکوی عربستان بود. ریاست آرامکو هفته پیش به خالد الفالح واگذار شد و این تغییر می تواند منادی بازنشستگی النعیمی به عنوان وزیر باشد.در همین حال، احتمالا محمد بن سلمان به عنوان رئیس شورای امور اقتصادی و توسعه، وزیر (نفت) بعدی خواهد بود. عبدالعزیر برادر ناتنی اش که از مدت ها پیش دستیار وزارت نفت بود و با به تخت نشستن ملک سلمان به معاون این وزارتخانه انتخاب شد، یکی از نامزدهای احتمالی برای عهده دار شدن وظایف وزارت نفت است در حالیکه گفته می شود که محمد بن سلطان این برادر ناتنی خود را دوست ندارد.هندرسون افزود: به هرحال، خروج النعیمی از وزارت نفت می تواند باعث تغییراتی در سیاست نفتی عربستان شود. وی به مدت ۲۰ سال وزارت نفت عربستان را با احتیاط و در مجموع، با موفقیت اداره کرد. ظاهرا وی نیز مانند بقیه از سقوط سریع و شدید قیمت نفت در ۱۲ ماه گذشته تعجب کرده بود.بنا به تاکید نویسنده، عربستان برای تامین بودجه خود در بلند مدت به قیمت حداقلی حدود ۱۰۰ دلار برای هر بشکه نفت نیاز دارد، رقمی که به نظر می رسد بعید است تا زمانی که تولید نفت شل در آمریکا ادامه دارد، حاصل شود. افزون بر این، توافق تحت امر آمریکا با ایران می تواند موجب افزایش مقدار نفت در بازار و کاهش بیشتر قیمت ها شود.

وزیر نفت  ما نیز صحبت هایی را داشته است  . سخنان اخیر وزیر نفت ایران درباره بازگشت نفت ایران به بازار بین المللی و افزایش تولید ایران با لغو تحریم ها، روند صعودی قیمت نفت را نزولی کرد. برخی کارشناسان معتقدند ایران توان افزایش قابل توجه تولید طی سال های نزدیک را ندارد. وی در مورد رفع تحریم ها نیز اظهار داشت: در صورت رفع تحریم ها رقبای بسیاری وارد بازار می شوند و شرایط برای ما سخت تر خواهد شد.وفایی با اشاره به ظرفیت تولید سالانه بیش از ۱۵۰ میلیون لیتر انواع محصولات نفتی در پالایشگاه نفتی پارس، اظهار داشت: سال گذشته حدود ۱۲۰ میلیون لیتر انواع فرآورده های نفتی به ویژه روانکارها و گریدهای مختلف روغن و گریس در این مجموعه تولید و به بازارهای داخلی و خارجی عرضه شد.این فعال صنعت نفت اظهار داشت: پالایشگاه نفت پارس یکی از بزرگترین تولید کننده های گریس‌های نفتی در بین کشورهای منطقه خاورمیانه است.وی ارزش صادرات فرآورده های نفتی را ۴۰ میلیون دلار اعلام کرد و گفت: دو شرکت بین المللی هم برای مشارکت در پروژه های نفتی ایران اعلام آمادگی کرده‌اند.رییس انجمن صنفی پالایشگاه های روغن ایران اضافه کرد: ایران از خوراک اولیه مناسبی برای تولید انواع روانکارها، روغن و گریس های صنعتی و خودرویی برخوردار است.زنگنه که از تحریم‌های موجود علیه بخش نفت و گاز کشور و فرجام زیرپاگذاشتن این تحریم‌ها برای شرکت‌های خارجی آگاه است به خبرنگاران تأکید کرده که «برای بحث در خصوص فروش نفت به اینجا نیامده‌ایم.» زنگنه در برلین در یک نشست پرشس و پاسخ هم شرکت کرده و با ذکر این مطلب که بخش نفت و گاز ایران توسعه‌یافته نیست، گفته که در صورت برداشته شدن تحریم‌ها، ایران می‌تواند ظرف ۸ ماه میزان فروش نفت را به ۴ میلیون بشکه برساند.زنگنه پیش‌بینی‌های بلندمدت هم داشته و گفته در صورت ادامه آن روند مطلوب، میزان فروش نفت تا سال ۲۰۱۸ به ۵٫۷ میلیون بشکه در روز هم خواد رسید.وی در پایان خاطر نشان کرد: با لغو تحریم ها به زودی دست رانت خواران و کاسبان تحریم بریده می شود و ما باید این نکته را همیشه بدانیم که ما مرد شکستن و مقابله با تحریم هستیم؛ نه متقاضی تحریم.

 

در کنار این  خبرهای اقتصادی رئیس شورای هماهنگی بانک های دولتی کاهش مجدد ۲درصدی نرخ سود سپرده بانکی تا سه ماه دیگر را محتمل دانست و گفت:دنبال نفع بورس نیستیم و اگر نرخ سود را ۱۵ درصد هم تعیین می کردیم باز معلوم نبود تأثیری مهم در بورس داشته باشد.

در خبرهای بازاری عرضه حجنوب  دوشنبه هفته آینده انجام  شده  شنبه اعلامیه عرضه صادر میشود . گفته می شود  این  موضوع  بر حکشتی موثر است  و البته  خبر جالبی است  .

در سوی دیگر مپنا  متوقف است  ولی مدیرعامل شرکت ملی نفت با بیان این که احتمالا سرمایه‌گذاری در فاز ۱۱ پارس جنوبی به شرکت مپنا می‌رسدجوادی اظهار داشت: اخیر مپنا اعلام کرده که می‌تواند در یک فاز پارس جنوبی سرمایه‌گذاری کند که منابع مالی خودش تامین کند که اگر این منابع احراز شود، بخشی از فاز ۱۱ را به آنها واگذار خواهیم کرد.

 

در دلار مسیر کاهشی کمی بیشتر شده و در ۳۳۱۰  قرار دارد و به نظر با  رشد نفت  دلار کمی متعادل می شود  .  البته در اواخر وقت  پنج  شنبه کمی به  سمت  ۳۳۳۰  رفت ولی ضعیف بود .

اما  شب گذشته  در مورد  قیمت های جهانی افزایش اشتغال  امریکا  و رشد ارزش دلار باعث کاهش قیمت ها  .   . نفت  به  ۶۶ دلار نزدیک  شده و نفت  امریکا به  ۵۹  رسید . رشد قیمت نفت در این  چند  وقت به  رشد قیمت  محصولات  پتروشیمی منجر شده  جالب است  که اوره در ۳۱۵ دلار قرار گرفته است  که  باور کردنی نیست  .  . در کنار ان  کاهش قیمت  مس را  داشتیم که مس به  ۶۳۹۲  دلار رسیده است  و روی ۲۳۷۱ دلار است  الومینیوم  نیز به  ۱۸۴۰ نزدیک می شود  .

به نظر بازارهای جهانی با این  که کم  شدند هنوز برای بازار جذاب هستند .

 

گروه تحلیل گری بتا سهم

۱۹ اردیبهشت  ۹۴

 

روش‌های جایگزین پرداخت

درصورتی‌که امکان استفاده از درگاه پرداخت آنلاین برای شما وجود ندارد، می‌توانید مبلغ مورد نظر را به مشخصات بانکی زیر واریز کرده و اطلاعات پرداخت را برای ما ارسال کنید.

کارت بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۶۲۷۴-۱۲۱۱-۶۵۳۰-۵۱۱۱

شماره حساب بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۳۰۰۱-۸۰۰-۱۶۸۲۳۰-۲

اطلاعات پرداخت را از طریق تماس تلفنی و یا پیام تلگرامی به شماره ۰۹۳۳۳۶۷۹۱۹۰ ارسال کنید.

تلگرام پشتیبانی بتاسهم