اخبار بازار امروز…

فروردین ۱۷, ۱۳۹۳

 

 ۱۲:۱۷:۵۷ عرضه خمحرکه 

۱۲:۱۵:۴۵ رشد قیمت خودرو  تاثیری در فروش ندارد  بیشتر بحث مالیات بر ارزش افزوده است

۱۲:۱۲:۲۹ در مورد  مداران : بازگشت به نامه شماره ۷۱۷۸/۹۲/۲ مورخ ۱۱/۱۲/۹۲ آن شرکت در خصوص ابهامات برگزاری مجمع عادی بطور فوق‌العاده به استحضار می‌رساند امکان حضور در مجمع و حق رأی دارندگان حق تقدمی که ارزش اسمی سهام خود را واریز نموده‌اند منوط به تحقق افزایش سرمایه شرکت و ثبت آن می‌باشد. در واقع پس از خاتمه عملیات افزایش سرمایه و به ثبت رسیدن آن است که اعمال‌کنندگانِ حق تقدم و پذیره‌نویسان، سهامدار شرکت تلقی گردیده و از حقوق سهامداری از جمله حضور در مجامع و حق رأی برخوردار می‌شوند. همچنین با عنایت به اعلام احراز هویت سهامدار درخواست کننده مجمع و نمایندگان آن، موضوع بررسی توسط این سازمان متوقف گردید.

۱۲:۱۰:۵۱ پتروشیمی ها  باردیگر منفی

۱۲:۰۷:۵۷ معاملات کمرجان عجیب و مثبت

۱۲:۰۱:۰۳قیمت رسمی خودروها افزایش یافت. قیمت رسمی خودروهای داخلی و وارداتی به میزان دو درصد افزایش یافت.

۱۱:۵۲:۲۸ شاخص به  ریزش ۸۰۰  واحدی نزدیک می شود  . اکثر افراد  معتقدند  قیمت ها  طوری است  که  فردا  باز می گردد . امیدواریم  این  طور باشد

۱۱:۵۱:۴۵ شتران در حال  صف شدن

۱۱:۴۴:۳۵کارگزاران محترم عضو فرابورس، به اطلاع می رساند؛ پیرو اطلاعیه شماره ۰۶۸۹/الف/۹۳ مورخ ۱۶/۰۱/۱۳۹۳ این مدیریت، فردا دوشنبه مورخ ۱۸/۰۱/۱۳۹۳ تعداد ۵۴،۰۰۰،۰۰۰ سهم معادل ۱۰ درصد از سهام شرکت کشتیرانی دریای خزر (سهامی عام) برای اولین بار پس از پذیرش در بازار دوم فرابورس ایران در نماد حخزر۱ عرضه می گردد. برای اطلاع از جزئیات بیشتر می توانید به اطلاعیه مذکور واقع در وب سایت رسمی شرکت فرابورس ایران به نشانی www.ifb.ir مراجعه فرمائید. مدیریت بازار فرابورس ایران

۱۱:۳۹:۱۷ تجارت  صف فروش !!

۱۱:۲۵:۳۲ دعوت  به  مجمع شتران ۲۸  فروردین  برای افزایش سرمایه

۱۱:۱۶:۳۴ شاخص در محدوده  ۷۷۸۰۰ !

۱۱:۱۶:۱۶به گزارش خبرآنلاین، صادرات غیر نفتی ایران در ماههای پایانی سال گذشته بهبود یافت و در مجموع ۴۳ صدم درصد افزایش داشت.همچنین میزان واردات ایران در سال ۱۳۹۲در مجموع به ۵۰ میلیارد و ۸۱۸ میلیون دلار رسید که ارزش واردات کشورمان در سال گذشته ۴ و ۹۲ صدم درصد در مقایسه با سال ۱۳۹۱ کاهش داشته استاقلام عمده صادراتی در سال ۱۳۹۲ به ترتیب شامل «پروپان مایع شده درظروف یکهزا ر سانتی متر مکعب وبیشتر» به ارزش یک میلیارد و ۲۱۲ میلیون دلار و سهم ارزشی ۳و۸۷صدم درصد، «قیرنفت» به ارزش یک میلیارد و ۱۵۳ میلیون دلار و سهم ارزشی ۳ و۶۸صدم درصد، «متانول » به ارزش یک میلیارد و ۴۱ میلیون دلار و سهم ارزشی ۳ و۳۲صدم درصد بود.

۱۱:۱۴:۲۶  دور جدید منفی ها در حالی اغاز شده است که  انتظار برگشت می رفت

۱۱:۱۱:۱۹ ص ففروش ومعادن

۱۰:۵۹:۱۵ خساپا در استانه  صف خرید  . بازار همه منفی فقط خودرویی ها  کمی بهتر اند

۱۰:۵۹:۰۴ احضار زنگنه  به  مجلس برای نرخ  ۱۰  سنتی

۱۰:۵۲:۲۰ کار سخت  بازار در اکثر گروه ها .

۱۰:۵۲:۰۹عضو کمیسیون امنیت ملی در مجلس شورای اسلامی از بررسی دو طرح دو فوریتی انگشت نگاری از اتباع غربی و اروپایی به هنگام ورود به ایران و محکومیت قطعنامه اتحادیه اروپا و لغو مذاکرات هسته ای از سوی تیم دیپلماسی ایران در جلسه علنی امروز مجلس خبر داد.

۱۰:۴۴:۵۳ شاخص به  افت ۶۰۰  واحدی نزدیک می شود

۱۰:۴۴:۲۲ دوباره قطعه  سازها و خودرویی  ها در حال اماده  سازی خود

۱۰:۴۱:۰۵ خساپا در حال  صف شدن

۱۰:۳۷:۱۱ امید  دراین مدت در خرید سهام  پارسان و کگل فعال بوده است

۱۰:۳۲:۴۲ به نظر در صورت  قرار گرفت  خساپا در قیمت های ۳% به  بالا  ورنا نیز در منفی ها می تواند جالب باشد

۱۰:۲۳:۴۶ ولساپا  صف فروش برای نوسان  بد  نیسیت

۱۰:۲۰:۱۴ خمحرکه و مهرکام  صف ماندند  . خساپا  کمی بهبود دارد

۱۰:۱۹:۴۷ ایران دارو  به  دلیل بحث های مالیاتی با کاهش سود مواجه می شود

۱۰:۱۰:۱۹مرزبان ها لحظاتی پیش وارد کشور شدند. بازار منفی حداقل خبر خوبی برای این عزیزان  بود

۱۰:۰۴:۱۳ عرضه ارفع  کمی بیشتر شده است  . به نظر یک  عرضه ۵۰  میلیونی در سهم  رخ می دهد

۱۰:۰۲:۵۳ ببنید  اگر امروز خمحرکه  ۲۹۰۰  را  به  سلامت  رد کند نکنیکالیست ها معتقدند هدف بعدی او بیش از ۳۵۰۰ و ۳۶۰۰  ریال  است

۰۹:۵۰:۱۰ در خودرویی ها  خمحرکه ممکن است  دوباره عرضه  شود

۰۹:۴۶:۵۹ بازار ۳۰۰  واحد  منفی شدت  ریزش عجیب شده  . بازاری که  رشد نکند  ریزشش بیشتر می شود

۰۹:۴۶:۴۶ رانفور در بازار منفی مثبت

۰۹:۴۴:۲۳ مپنا  باردیگر صف فروش

۰۹:۳۹:۵۶ بار دیگر خمحرکه  صف شد

۰۹:۳۱:۴۷ تقریباً اکثر سهم ها در حال عرضه . خمحرکه هم  عرضه  شد

۰۹:۲۹:۵۰ برخی در حال  جمع  کردن  مجدد  خساپا و شوک  به  گروه

۰۹:۲۷:۴۵ احتمالاً ۱۰  میلیارد تومان  به  سود حکشتی با  عرضه  فردا اضافه می شود

۰۹:۲۶:۱۶ی بی سی نوشت: عبدالله عبدالله، از نامزدهای ریاست جمهوری افغانستان، عصر امروز در یک نشست خبری گفت که نتایج مقدماتی نشان می‌دهد او برنده انتخابات است.

۰۹:۲۵:۱۲ تقریباً فقط خمهر  و خمحرکه در بازار صف خرید دارند

۰۹:۱۵:۴۹ بازار بی رمق منفی و  رو به پایین . منفی امروز بازار نیز باید تحمل کرد

۰۹:۱۵:۲۰ عرضه ها در سایپا هم  شدت  گرفت

۰۹:۱۲:۲۸ خبر عرضه  کشتی رانی خزر عاملی برای مثبت  شدن  حکشتی

۰۹:۱۱:۵۷ گروه  سیمان  با  تکذیب دیروز همه منفی

۰۹:۱۱:۴۶ همراه  با  وجود خبر رشد تعرفه  خیلی مثبت نیست

۰۹:۱۱:۲۵ ا.س.پ نیز عرضه  شد

۰۹:۰۹:۳۹ حفاری کم  خود را جمع و جورکرد

۰۹:۰۸:۱۸ بازار بی رمق و پر عرضه

۰۹:۰۷:۱۷ با این  که ممکن است کی بی سی بازهم  رشد کند  ولی بسیار پر ریسک  است

۰۹:۰۳:۲۲ در خودرویی ها  حقوقی ها  باردیگر عرضه  کننده  شدند

۰۹:۰۲:۳۷ کی بی سی عرضه  شد

۰۹:۰۱:۰۸ گروه سیمان  مثبت

۰۹:۰۰:۱۶ حفاری گزینه بدی نیست

۰۸:۵۴:۱۲ حفاری احتمالاً جمع میشود

۰۸:۵۲:۵۱ خبر امروز ما در مورد ارفع  تقریباً تایید شده و سهم  عرضه می شود اما  ممکن است  امروز نباشد  ولی عرضه  صف قطعی است

۰۸:۵۲:۴۰ احتمال عرضه  سنگین ورنه و خساپا

۰۸:۵۱:۳۱ سود  ۱۵ میلیارد تومانی اروند در ۶ ماهه  فارس از این  شرکگت  سودی شناسایی نکرده و البته  شرکت نیز زیان  انباشته  دارد

۰۸:۴۲:۳۴ در خبرها  حمل و نقل پتروشیمی اعلام  کرده است که ۱۶.۶ از سهام  پایانه های مخازن پتروشیمی را خریداری کرده است  که  به نظر اتفاق خوبی برای سهم  است و امروز از نظر روانی نه مالی بر سهم موثر خواهد بود

۰۸:۳۷:۱۰این مقام مسئول پیرامون نرخ تسعیر ارز دریافتی در قراردادهای مختلف شرکت گفت: “حفاری” مطالبات ارزی خود را از چند روش دریافت می کند. در روش اول به وسیله شرکت دراگن ترکمنستان و از طریق دبی ارز با نرخ آزاد دریافت می شود و بخش دوم از شرکت نفت مناطق مرکزی بابت دکل های خشکی حواله داخلی و با نرخ مبادله ای، ارز دریافت شده است. مطالبات از شرکت پتروپارس نیز با نرخی نزدیک به بهای ارز آزاد و در کشور چین به حساب ها واریز می شود. همچنین پرداخت بخشی از بدهی های شرکت نفت خزر نیز به صورت حواله داخلی و بخشی به صورت آزاد یا با نرخی نزدیک به آن انجام می شود.

۰۸:۳۶:۳۸مدیر مالی شرکت حفاری شمال در ارتباط با این موضوع و وضعیت دکل های فعال این مجموعه پیمانکاری به خبرنگار بورس نیوز گفت: در حال حاضر برای دکل های خشکی قرار داد پنج ساله امضاء شده و مشکلی در این رابطه وجود ندارد. البته برخی مسایل مربوط به پرداخت مطالبات از طرف شرکت نفت مناطق مرکزی به عنوان کارفرما مطرح بوده، اما با جلساتی که پیش از تعطیلات سال جدید برگزار شد، مشکلات فی مابین مرتفع گردید و در همین راستا دستور پرداخت ۱۰ میلیون دلار از مطالبات “حفاری” صادر شد.

۰۸:۳۵:۳۰ صف خرید خمهر .

۰۸:۳۲:۲۸ حفاری صف کم حجم  تر رد ۶۶۰۰

۰۸:۳۲:۱۴ خساپا  خمحرکه صف

۰۸:۳۱:۵۶ صف قابل توجه ارفع و پاکشو

۰۸:۲۳:۲۵ به نظر خودرویی ها  بازهم  صف باشند

۰۸:۲۳:۱۱ شایعه خرید ۴۰% نیروگاه  زنجان  توسط نفت  بهران

۰۸:۰۸:۲۷ توقف نماد تهران  شیمی

۰۷:۵۹:۱۱ به نظر منفی بازار امروز کمتر است

۰۷:۵۷:۱۱ به نقل از برخی سایت ها  گفته می شود بانک  مرکزی برای سپرده ها و سود ان سقف تعیین  کرده است

۰۷:۵۱:۵۷ ایرانیت با  وجود رشد فروش ۴۵۰  ریال  زیان در ۳ ماهه  محقق کرده اشت

۰۷:۴۹:۲۲طبق آمار گمرک در سال ۹۲، حدود ۳ میلیارد دلار خودرو به کشور وارد شده که نسبت به مدت مشابه سال ۹۱ رشد داشته است. بر اساس آمار منتشر شده در ۱۲ماه سال گذشته ۳ میلیارد دلار خودرو به کشور وارد شده است. در سال گذشته ۷۸ هزار و ۷۸۵ دستگاه خودرو وارد کشور شده است که این تعداد نسبت به مدت مشابه سال۹۱ نزدیک به ۵۴/۷ درصد رشد داشته است. همچنین در سال ۹۱حدود ۷۳ هزار دستگاه خودرو وارد کشور شده بود.

۰۷:۴۸:۴۳رییس هیات کارشناسی مذاکره کننده هسته ای ایران پس از پایان سه روز مذاکرات کارشناسی ایران و ۱+۵ این مذاکرات تخصصی را «مفید» ارزیابی کرد و گفت: دیدگاههای کارشناسی به درک بهتر طرفین از مواضع یکدیگر کمک کرد.

۰۷:۴۷:۳۰در سال جدید با توجه به افت محسوس قیمت سهام اغلب شرکت ها و جذاب شدن آنها نقدینگی وارد شده به بورس بیشتر از سال گذشته خواهد بود و در این که بازار سرمایه پتانسیل زیادی برای آغاز حرکت صعودی دارد شکی نیست اما این امر در شرایط فعلی به علت ابهامات موجود در بحث هدفمندی یارانه ها و توافقات هسته ای به تعویق افتاده است.از سویی دیگر انتظار می رود مراودات دولت با هدف اجرای سیاست حمایت از تولید داخل با پیمانکاران بیشتر گردد که این موضوع می تواند به نفع شرکت های برقی تمام شود چراکه دولت با هدف جلوگیری از مشکلات احتمالی بر سر تولید برق در تابستان سال جاری رابطه نزدیک تری با پیمانکاران این بخش برقرار کرده و پیش بینی می شود بخش قابل قبولی از مطالبات این گروه به آنها پرداخت گردد.این کارشناس بازار سرمایه در پایان ورود شاخص کل بورس تا پایان بهار سال جاری به مدار ۱۰۰ هزار واحدی را پیش بینی کرد.

روش‌های جایگزین پرداخت

درصورتی‌که امکان استفاده از درگاه پرداخت آنلاین برای شما وجود ندارد، می‌توانید مبلغ مورد نظر را به مشخصات بانکی زیر واریز کرده و اطلاعات پرداخت را برای ما ارسال کنید.

کارت بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۶۲۷۴-۱۲۱۱-۶۵۳۰-۵۱۱۱

شماره حساب بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۳۰۰۱-۸۰۰-۱۶۸۲۳۰-۲

اطلاعات پرداخت را از طریق تماس تلفنی و یا پیام تلگرامی به شماره ۰۹۳۳۳۶۷۹۱۹۰ ارسال کنید.

تلگرام پشتیبانی بتاسهم