خبر
در گروه خودرویی …
تحلیل خبر
بتا سهم – ۶:۵۰ دیروز خبرهای جدیدتری از بلوک پارسیان شنیده شد که ساتا فعلاً قصدی برای خرید بلوک را ندارد ولی گویا ایران خودرو در حال نهایی کردن شرایط برای این معامله و مذاکره با مشتریان دیگر است که حداقل ۳ ماه تا نهایی شدن زمان می برد .
در قطعه سازها برخی از تحولات بسیار مثبت در خمهر خبرمی دهند اما بازه تاکید می کنیم که این گروه بیشتر ناشی از جو سفته بازی و تزریق پول است که در حال رشد است و ممکن است فعلاً مسیر صعودی داشته باشد . در گروه خودرویی گفته می شود خمحرکه طی روزهای اتی یک عرضه را دارد و اگر بتواند قیمت های ۲۹۰۰ را با قدرت بشکند به سمت ۳۶۰۰ و ۳۷۰۰ گام می زند .
از نظر بنیادی اکثر انها می توانند تعدیل دهند اما ابهام فضای تحلیل انها را سخت تر کرده است . بازهم تاکید می کنیم حضور پر رنگ سفته بازان در گروه قطعه سازی و خودرویی کمی نگران کننده است .
گروه تحلیل گری بتا سهم
۱۷ فروردین ۹۳