خبرهای خاص فارس …

اسفند ۲۸, ۱۳۹۲

خبر

خبرهای خاص فارس …

تحلیل خبر

بتا سهم –۷:۱۳   امروز بلوک  فارس را داریم . گفته می شود  شرایط نقدی و پرداخت معامله  به  ۳۰ روز تغییر کرده است و گفته می شود صندوق نفت  یکی از خریداران  است و حتی شنیده می شود تنها خریدار صندوق نفت  است که  البته  بهتر بود  ساتا وارد می شد . خرید صندوق نفت  کمی در سهم خاص است و بیشتر به دلیل حفظ مالکیت این  شرکت در وزارت نفت  بوده است  .

امروز شنیده می شود  بحث واگذاری فجر  و مبین هم  تکلیف شده است .

خبرهای خوب بهتری نیز به  گوش میرسد از عرضه  برزویه و عرضه  قطار گونه  شرکت های این  هلدینگ  . بارها وبارها  تاکید کردیم  این  سهم  را  به عنوان  یک  سهم  استراتژیک در پرتفوی بلند مدت  خود داشته  باشید و قصد نوسان  گیری نیز روی ان  نکنید .

گروه تحلیل گری بتا سهم

۲۸ اسفند ۹۲

روش‌های جایگزین پرداخت

درصورتی‌که امکان استفاده از درگاه پرداخت آنلاین برای شما وجود ندارد، می‌توانید مبلغ مورد نظر را به مشخصات بانکی زیر واریز کرده و اطلاعات پرداخت را برای ما ارسال کنید.

کارت بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۶۲۷۴-۱۲۱۱-۶۵۳۰-۵۱۱۱

شماره حساب بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۳۰۰۱-۸۰۰-۱۶۸۲۳۰-۲

اطلاعات پرداخت را از طریق تماس تلفنی و یا پیام تلگرامی به شماره ۰۹۳۳۳۶۷۹۱۹۰ ارسال کنید.

تلگرام پشتیبانی بتاسهم