در این ۳ بانک …

اسفند ۱۴, ۱۳۹۲

خبر

در این  ۳ بانک …

تحلیل خبر

بتا سهم – ۷:۰۸  در بانک  صادرات  شایعاتی در بازار پیچیده  که  نیروگاه  قائم این  بانک  این  بار و پیش از سال معامله  شده و سود  شرکت  را تحت تاثیر قرار می دهد . باید منتظر تحولات  این  خبر بود . مجمع غدیر نیز در پیش است  .

به نظر هم برای نوسان  بین  ۱۰۲۰ و ۱۱۰۰  و هم  برای نگهداری میان مدت و بلند مدت  مناسب است .

در نماد  تجارت همین  که  گفته می شود استان  قدس دیگر فروشنده  نیست  خبرخوبی برای سهم  است  و به نظر دیگر ان  عرضه های سنگین نخواهد بود و سهم  راحت تر می تواند  صف شود . توصیه ما حضور در تجارت  با دید  بلند مدت و افزایش سرمایه  است که  ۲۰ اسفند عملی می شود .

در نماد بانک  ملت  سهم  در کوتاه مدت  ۲۴۰۰و ۲۵۰۰  را  لمس می کند و در میان مدت و شب مجمع حداقل ۲۸۰۰  و ۲۹۰۰ ریال  خواهد بود و با این  اهداف باید قیمت  فعلی و رفتن در صف نشستن  یا ننشستن  را تنظیم کنید .

گروه تحلیل گری بتا سهم

۱۴ اسفند ۹۲

 

روش‌های جایگزین پرداخت

درصورتی‌که امکان استفاده از درگاه پرداخت آنلاین برای شما وجود ندارد، می‌توانید مبلغ مورد نظر را به مشخصات بانکی زیر واریز کرده و اطلاعات پرداخت را برای ما ارسال کنید.

کارت بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۶۲۷۴-۱۲۱۱-۶۵۳۰-۵۱۱۱

شماره حساب بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۳۰۰۱-۸۰۰-۱۶۸۲۳۰-۲

اطلاعات پرداخت را از طریق تماس تلفنی و یا پیام تلگرامی به شماره ۰۹۳۳۳۶۷۹۱۹۰ ارسال کنید.

تلگرام پشتیبانی بتاسهم