در نمادهای فایرا و فراور …

اسفند ۴, ۱۳۹۲

خبر

در نمادهای فایرا و فراور …

تحلیل خبر

بتا سهم – ۷:۰۸  دیروز شاهد بازگشایی فراور و فایرا  بودیم  . در این  شک نکنید که  فراور در سال ۹۳ باردیگر به  سود خوبی می رسد  و این  سیاست  فعلی شرکت  است  از همین  روقیمت های ۴۵۰۰ و ۴۶۰۰  ریال  برای سهم  کم  ریسک است و افرادی که  قابلیت  ریسک  پذیری خوبی دارند می توانند  نیم نگاهی به  سهم در این  قیمت ها داشته  باشند .

در فایرا  نیز شرایط به همین شکل است . معمولاً وقتی سهم  ۵۰%اصلاح می کند یک  رشد  خواهد داشت این  برای فایرا نیز ممکن است  رخ دهد . به نظر سهم در قیمت های ۴۳۰۰ و ۴۴۰۰ ریال  منطقی است . البته  دقت کنید  قیمت  برق اگر قرار باشد  رشد کند  فایرا همین  سود را نیز از دست می دهد .

برای نوسان  گیر ی این دو سهم  را  زیر نظر داشته  باشید .

گروه تحلیل گری بتا سهم

۴ اسفند ۹۲

 

روش‌های جایگزین پرداخت

درصورتی‌که امکان استفاده از درگاه پرداخت آنلاین برای شما وجود ندارد، می‌توانید مبلغ مورد نظر را به مشخصات بانکی زیر واریز کرده و اطلاعات پرداخت را برای ما ارسال کنید.

کارت بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۶۲۷۴-۱۲۱۱-۶۵۳۰-۵۱۱۱

شماره حساب بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۳۰۰۱-۸۰۰-۱۶۸۲۳۰-۲

اطلاعات پرداخت را از طریق تماس تلفنی و یا پیام تلگرامی به شماره ۰۹۳۳۳۶۷۹۱۹۰ ارسال کنید.

تلگرام پشتیبانی بتاسهم