غدیر و پارسان…

بهمن ۱۹, ۱۳۹۲

خبر

غدیر و پارسان…

تحلیل خبر

بتا سهم – ۶:۰۵  طبق اخرین  خبرها گفته می شود  امروز نتیجه نهایی بلوک پارس به  بازار اعلام می شود و به نظر میرسد پارسان  برنده این  بلوک شده است . خبرخوبی هم  برای غدیر و هم  پارسان است اما اگر قرار باشد نرخ محصولات  اوره ای رشد نکند و این نرخ گاز جبران نشود خرید بلوک  پارس در کوتاه مدت  فقط مانع از تعدیل منفی این  گروه می شود .

صف فروش غدیر بیشتر جنبه  روانی دارد  وحتی گفته می شود پارسان تعدیل می زند و باعث تعدیل سود غدیر می شود .

در این گروه  بازهم  توصیه این  است فعلاً فقط نظاره گر باشید .

گفته می شود  طی ۳ روز اتی محموعه  ساتا  با جمع  بنئی خبرهای نرخ خوراک  استراتژی خود را  به  بازار اعلام می کند  که ازادسازی نرخ اوره از مهم ترین  انهاست  .

گروه تحلیل گری بتا سهم

۱۹ بهمن ۹۲ 

روش‌های جایگزین پرداخت

درصورتی‌که امکان استفاده از درگاه پرداخت آنلاین برای شما وجود ندارد، می‌توانید مبلغ مورد نظر را به مشخصات بانکی زیر واریز کرده و اطلاعات پرداخت را برای ما ارسال کنید.

کارت بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۶۲۷۴-۱۲۱۱-۶۵۳۰-۵۱۱۱

شماره حساب بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۳۰۰۱-۸۰۰-۱۶۸۲۳۰-۲

اطلاعات پرداخت را از طریق تماس تلفنی و یا پیام تلگرامی به شماره ۰۹۳۳۳۶۷۹۱۹۰ ارسال کنید.

تلگرام پشتیبانی بتاسهم