خبرهای رسیده از خودرو …

بهمن ۱۹, ۱۳۹۲

خبر

خبرهای رسیده از خودرو …

تحلیل خبر

بتا سهم – ۵:۵۷  ایران خودرو سمنان که در تولید خودرو پرشیا  فعال  بود گویا در هفته  گذشته واگذار شده و خانواده  گرامی که وارد کننده  انحصاری محصولات کیا و هیوندایی است خریدار این  مجتمع  بوده است که  قطعاً ارزش بالایی داشته و سود خوبی برای ایران خودرو  خواهد داشت  . چابک  سازی مهم ترین  سیاست  ایران خودرو  طی ماه های پیش روست و البته  کاهش هزینه های مالی که کمر شرکت را  شکسته است  .

به نظر تحولات خوبی در سهم در حال وقوع است . امروز سهم  منفی  خواهد بود اما اگر در قیمت های ۳۳۵۰ و ۳۳۲۰ ریال  با  بیش از ۲۰  میلیون  معامله مواجه  شد می تواند  نشانه هایی برای  برگشت  باشد .

خبر خوبی برای ایران خودرو خواهد بود .

گروه تحلیل گری بتا سهم

۱۹ بهمن ۹۲ 

روش‌های جایگزین پرداخت

درصورتی‌که امکان استفاده از درگاه پرداخت آنلاین برای شما وجود ندارد، می‌توانید مبلغ مورد نظر را به مشخصات بانکی زیر واریز کرده و اطلاعات پرداخت را برای ما ارسال کنید.

کارت بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۶۲۷۴-۱۲۱۱-۶۵۳۰-۵۱۱۱

شماره حساب بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۳۰۰۱-۸۰۰-۱۶۸۲۳۰-۲

اطلاعات پرداخت را از طریق تماس تلفنی و یا پیام تلگرامی به شماره ۰۹۳۳۳۶۷۹۱۹۰ ارسال کنید.

تلگرام پشتیبانی بتاسهم