در گزارش گمرک …

بهمن ۱۲, ۱۳۹۲

خبر

در گزارش گمرک …

تحلیل خبر

بتا سهم – ۵:۵۱  گزارش گمرک  برای بازار جالب است  . البته  اخباری را در دل خود دارد  که  شاید شنیدنش چندان جالب نیاشد . قبل از هر چیز در بازارهای جهانی قیمت  متانول با  ۲ دلار کاهش به  نزدیکی ۵۰۰  و قیمت  اوره نیز با  ۱۰  دلار کاهش باردیگر به  ۴۰۰  برگشته است  اما  خبر مهم  این  نیست  بلکه خبر مهم  افت  جدی و وحشتناک تولید و فروش و صادرات  اوره و متانول در ماه دی است که ناشی از قطعی گاز بوده  .

طبق امار ها  اوره ۱۰۵ هزار تن و تنها  ۴۰  میلیون  دلار  و متانول ۴۳ هزار تن و تنها ۱۵ میلیون  دلار صادرات  داشته است  که اصلاً عدد  مناسبی نیست  . اما دقت  کنید از ان  سود افزایش جدی صادرات  پروپان  و بوتان  هر یک  به ارزش ۲۰۱  و ۱۰۱ میلیون دلار ان هم  فقط در یک  ماه  خبر خوبی برای پتروشیمی پارس است که  عمده  صادر کننده این  محصولات  بوده است .

در مجموع در گزارش گمرک  صادرات  فولاد نیز خود نمایی می کند اما  شدت ان  بالا  نیست  .

امااز امار دی ماه  خبرخوبی برای گروه  اوره و متانول بیرون نیامده است .

گروه تحلیل گری بتا سهم

۱۲ بهمن ۹۲

 

روش‌های جایگزین پرداخت

درصورتی‌که امکان استفاده از درگاه پرداخت آنلاین برای شما وجود ندارد، می‌توانید مبلغ مورد نظر را به مشخصات بانکی زیر واریز کرده و اطلاعات پرداخت را برای ما ارسال کنید.

کارت بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۶۲۷۴-۱۲۱۱-۶۵۳۰-۵۱۱۱

شماره حساب بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۳۰۰۱-۸۰۰-۱۶۸۲۳۰-۲

اطلاعات پرداخت را از طریق تماس تلفنی و یا پیام تلگرامی به شماره ۰۹۳۳۳۶۷۹۱۹۰ ارسال کنید.

تلگرام پشتیبانی بتاسهم