نگاهی به بازار فردا شنبه ۱۲ بهمن ۹۲

بهمن ۱۱, ۱۳۹۲

روندی ادامه دار!!!

نگاهی به بازار فردا شنبه ۱۲ بهمن ۹۲

رشد بیش از ۱۱۵۳ واحدی شاخص در روز چهارشنبه خیال همه را از ادامه پیدا کردن بحران به وجود آمده، ریزش بیشتر بازار و مهمتر از همه اثرات مخربی که می‌توانست تا مدت‌ها گریبانگیر بورس شود، راحت کند. حضور جناب ابوترابی در تالار بورس و دلگرمی که به فعالین این حوزه داد نشان دهنده این نکته است که مجلس و دولت متوجه میزان حساسیت‌ بازار سرمایه و خطرهای فراری دادن بی حساب و کتاب سهام‌داران به بازارهای رقیب که می‌تواند بخش‌های مختلف اقتصاد کشور را دچار مشکل کند شده‌اند و قصد حمایت از آن را دارند.

به نظر می‌رسد با توجه به حمایت حقوقی‌ها و همچنین آغاز دهه فجر جو مثبت بازار ادامه داشته باشد، هر چند که احتمالا بازار فردا به اندازه چهارشنبه مثبت نخواهد بود. دورنمای بازار همچنان مثبت است و به جرات می‌توان گفت هیچ بازاری تا مدت‌ها توانایی رقابت با بورس را نخواهد داشت. اما با وجود این نباید دو نکته را فراموش کرد:

۱. در کوتاه مدت همچنان احتمال اصلاح دیگری وجود دارد. نکته مهم این است که تجربیات این دو هفته مورد استفاده واقع شود و با پرهیز از رفتارهای هیجانی و احساسی چه در خرید و چه در فروش، و همچنین با مجهز بودن به میزان قابل قبولی از وجه نقد این ریزش را نیز به فرصت بهتری برای کسب سود تبدیل کرد. احتمالا افرادی که فردا در بازده ۱۲ الی ۱۵ درصدی قرار می گیرند از فرصت شناسایی سود استفاده کرده و هنوز این فاز نوسانی در بازار وجود خواهد داشت

۲. باید این واقعیت را بپذیریم که دوران کسب سودهای بزرگ و رویایی به پایان رسیده است، با توجه به کاهش رشد تورم دیگر از آن رشدهای عجیب خبری نخواهد بود. بازار از این پس شرایط نوسانی‌تری را دنبال خواهد کرد. از این پس مطالعه و بررسی دقیق و علمی تضمین‌کننده کسب سود در بازار است.

در حوزه اخبار سیاسی امروز دیدار وزیر امور خارجه کشورمان با اشتون آغاز شد. قرار است دو طرف دراین دیدار درباره جزییات مربوط به نحوه انجام مذاکرات گام نهایی ایران و ۱+۵ و زمان و مکان آن را بررسی کنند. او با اشاره به موضوعات مورد بحث در این کنفرانس و پنلی به نام ایران در آن اظهارکرد: ما اکنون وارد یک بحث مهمی در صحنه بین‌المللی در حوزه هسته‌ای شده‌ایم و ضرورت دارد با کسانی که تلاش می‌کنند تصویر نامناسبی از بحث هسته‌ای ایران ارائه کنند ، گفت‌وگو کرده و دیدگاه واقعی مردم ایران را مطرح کنیم.

امروز اعلام شد که ایران و ۱+۵ مذاکرات مربوط به گام نهایی اجرای توافق نامه ژنو را در وین آغاز می‌کنند. رییس دپارتمان امنیت و خلع سلاح وزارت امور خارجه روسیه نیز گفته است که گفت‌وگوهای ایران و گروه ۱+۵ درباره برنامه هسته‌ای ایران در تاریخ ۱۸ فوریه در نیویورک برگزار می‌شود.

مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی نیز گفته است که‌ ما با اقداماتی شروع کردیم که عملی هستند و اجرای آنها آسان است و پس از آن به سراغ چیزهای دشوارتر خواهیم رفت.

آمانو با اشاره به ادعای برخی کشورها مبنی بر تهدید ایران درباره‌ی ابعاد نظامی انرژی هسته‌ای در گذشته که از آن به عنوان مطالعات ادعایی یافت می‌شود افزود: مسلم است که ما مایلیم مسائل مربوط به ” ابعاد نظامی احتمالی” را در گامهای بعدی قرار دهیم. ما در این زمینه قبلا صحبت کرده‌ایم و در دیدار بعدی به صحبت‌ درباره‌ی آن ادامه خواهیم داد.

همچنین خبر خوب دیگری که شاهد انتشار آن بودیم عقب نشینی برخی دموکرات های امریکایی از تحریم ایران بود. سناتورهای دموکرات حمایت خود از طرح تحریم‌ها علیه ایران را پس گرفته‌اند افزود که به نظر می‌رسد باراک اوباما فعلا در تلاش برای جلوگیری از اعمال تحریم‌های جدید در کنگره موفق شده است.

 تازه ترین آمار منتشر شده گمرک حاکی از این است که سوئیس در ۱۰ ماهه ۱۳۹۲ بزرگترین صادرکننده کالا به ایران در بین کشورهای اروپایی بوده. در همین حال این کشور به تازگی تحریم‌های خود علیه ایران در حوزه‌های تجارت فلزات گرانبها و محصولات پتروشیمی را به حالت تعلیق درآورد.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی از اعلام آمادگی ۱۰۰ شرکت فرانسوی به منظور گسترش همکاری‌های اقتصادی با ایران خبر داد و گفت: برنامه مدیریت بهینه برای بنگاه‌های اقتصادی در دست تدوین است.

اما رئیس جمهوری در مورد اجرای فاز دوم هدفمندی و افزایش قیمت حامل‌های انرژی گفته است که دولت این کار را با شیب ملایمی انجام خواهد داد. معاون اول رئیس جمهوری هم طی مصاحبه ای اعلام کرده که دولت از هر گونه اقدام شوک آور پرهیز خواهد کرد.

امروز با مصوبه جدید مجلس افزایش قیمت بنزین و گازوییل کلید خورد با تصویب مجلس قیمت هر لیتر فرآورده‌های نفتی پنج درصد افزایش یافت تا به این ترتیب افزایش قیمت بنزین و گازوئیل کلید بخورد.

اما کمتر از دو هفته پس از اجرایی شدن توافق بین ایران و قدرت‌های جهانی بر سر برنامه‌ هسته‌ای‌اش دومین خودروساز بزرگ فرانسه اعلام کرد که صادرات قطعات خود را به ایران از سر می‌گیرد. ژیل نرمان رییس منطقه‌ای رنو گفت که این خودروساز پیش بینی می‌کند تولید خودورهایش در ایران در نیمه نخست سال جاری میلادی افزایش یابد. ر حال حاضر نسخه ایران خودروی ارزان قیمت لوگان با نام تندر ۹۰ در ایران ساخته می‌شود. رنو و پژو پس از توافق ایران و ۱+۵ علاقه‌مندی خود را به از سرگیری مونتاژ و فروش خودروهایشان در ایران نشان داده‌اند. رنو و پژو به ترتیب در سال حدود ۱۰۰ و ۴۵۸ هزار کیت مورد نیاز برای مونتاژ خودروهایشان در ایران تا پیش از اعمال تحریم‌های آمریکا علیه ایران تامین می‌کردند.

طی دو سال گذشته تولید این دو خودروساز در ایران تا حدود ۵۰ درصد کاهش یافت. مدیرعامل رنو پیش بینی کرد که بازار خودروی ایران در پی لغو تحریم‌ها علیه این کشور دست کم ۵۰ درصد رشد خواهد داشت.

وی در حاشیه اجلاس مجمع جهانی اقتصاد در داووس عنوان کرد که در حال حاضر سالانه ۷۰۰ تا ۸۰۰ هزار دستگاه خودرو در ایران به فروش می رسد که این رقم قابل افزایش به یک تا ۱.۵ میلیون دستگاه است.

گروه خودرو

در گروه خودرو با توجه به جدی شدن شایعه فروش بلوک ۳۳درصدی بانک پارسیان خاور، خچرخش، خمحور، خمحرکه و علی الخصوص خگستر و خودرو هفته آینده نیز در صورت مساعد بودن شرایط مورد توجه خواهند بود. به نظر می‌رسد خودرو با این صف خرید سنگین تا قیمت ۳۸۰ الی ۴۰۰ تومان نیز رشد کند.

شایعه فروش بلوکی خگستر می‌تواند باعث افزایش قیمت این سهم تا سطوح ۶۰۰تومان شود. خبهمن که در روزهای گذشته در قیمت‌های جذابی برای خرید قرار گرفته بود با توجه به انتشار خبر احیاء تولیداتش می‌تواند تا قیمت‌های ۲۸۰-۳۰۰ رشد داشته باشد. مجمع این شرکت در راه است که حضور در آن می‌تواند یکی از گزینه‌های خوب در گروه خودرو باشد.

خزامیا از نظر بنیادی در شرایط خوبی قرار دارد، البته علی‌رغم این که از پتانسیل خوبی برای تعدیل برخوردار بود در گزارش ۹ماهه با رویکردی محافظه‌کارانه انتظارات بازار را برآورده نکرد. این سهم در صورت تثبیت در قیمت‌های بالای ۱۸۰ می‌تواند تا ۲۰۰ تومان نیز رشد داشته باشد.

با خرید ورنا یا خودرو، به همراه خبهمن می‌توان حضوری مطمئن و کم‌ریسک در گروه خودرو داشت.

بهر عنوان باید دقت کرد تنها خبری که این روزها باعث رونق مجدد گروه خودرو شده است بحث معامله بانک پارسیان است اگر این موضوع بار دیگر منتفی شود اثرات اصلاحی شدیدی در گروه خودرو خواهد داشت

گروه کاشی 

اما برای فردا در نمادهای کاشی وسرامیک ادامه یافتن گزارشات نامطلوب صنایع کاشی و سرامیک اختطار را در این گروه صادر و بیاد سهامداران این گروه مراقب باشند کاشی حافظ در حالیکه هر روز با صف خرید روبرو بود در یک گزارش کاملا نامید کننده سود ۲۵ تومانی خود را به ۴ تومان کاهش داده است گزارش چینی ایران نیز که بوی تعدیل نداشت به نظر هیجانات در گزوه کاشی بیداد می کند و پی به ای های غیر واقعی در این گروه نیز بیانگر حباب کامل در این صنعت می باشد  در مجموع سهم هایی که در گروه کاشی پی به ای معقولی ندارند در تیر رس اصلاح بیشتری هستند

گروه بانکی

مدیرکل اقتصادی بانک مرکزی امروز در مصاحبه ای اعلام کرد برای امسال بانک مرکزی اوراق مشارکت منتشر نمی‌کند زیرا سطح نقدینگی در این مدت مناسب بوده و نیازی به جمع‌آوری نقدینگی با استفاده از اوراق مشارکت بانک مرکزی نیست.

رئیس کل بانک مرکزی نیز اعلام کرد که افزایش سرمایه بانک رفاه کارگران مراحلی را طی کرده و به زودی به بانک ابلاغ و عرضه تدریجی سهام آن در بازار سهام انجام خواهد شد.

وبملت که روزهای گذشته در کف قیمتی خود قرار داشت در حال حرکت به سمت قیمت ۳۰۰ تومان است. حضور در این نماد با دید افزایش سرمایه که سهم ۲۶ بهمن راهی آن می‌شود یکی از گزینه‌های خوب در گروه بانکی است. انتشار گزارش ۹ماهه می‌تواند موجب توجه بیشتر بازار به این نماد شود.

وبصادر با بیش از ۱۳۲میلیون معامله در دقایق پایانی بازار تا یک قدمی صف خرید پیش رفت. در این سهم فشار عرضه‌ها بسیار سنگین است و به نظر می‌رسد مشکلاتی را در مسیر رشد آن به وجود آورد. اما از نظر قیمت نه تنها یکی از کم‌ریسک‌ترین‌های گروه بانکی، بلکه از مطمئن‌ترین نمادهای بازار محسوب می‌شود.

در وتجارت افزایش سرمایه و تعدیل مثبت احتمالی ممکن است شرایطی را رقم بزنند تا این نماد به آسانی به قیمت‌های زیر ۴۰۰تومان باز نگردد.

به نظر می‌رسد در وپاسار، یکی از دیگر سهم‌های پرپتانسیل گروه بانکی، بازار توجهی به اعلامیه شفاف‌سازی نداشته است و شاهد رشد آن تا قیمت ۳۲۰تومان خواهیم بود.

در گروه بانکی نیز توصیه ای که می توان داشت این است که سهم های بنیادی این گروه را دنبال کرد همه بانک های ما شرایط بنیادی خوبی ندارند سهم هایی که پی به ای بالایی دارند در گروه بانکی ارزش سرمایه گذاری میان مدت ندارند بانک سینا گردشگری دی نوین و سرمایه حکمت دیگر بانک های پی به ای بالا در مقایسه با سهم های کم ریسک گروه همچون پاسارگارد ملت تجارت برگ برنده چندانی ندارند و باید به این موضوع دقت بیشتری داشت

گروه پتروشیمی

در مورد نرخ خوراک خبرها از اصرار نمایندگان مجلس بر قیمت‌های بالای ۱۰ سنت حکایت دارد اما کارشناسان بر قیمت‌های پایین‌تر تاکید ‌می‌کنند. کمیسیون تلفیق فصد دارد دولت را ملزم به تعیین نرخی کند تا میزان بازده داخلی ارزی سرمایه‌گذاری در این واحدها ۲۵ درصد باشد. همچنین نرخ خوراک آن دسته از واحدهایی که به سرمایه‌گذاری در واحدهای صنایع تکمیلی و پاینن‌دست بیشتر بپردازند به نحوی تعیین شود که بازدهی ۳۰درصدی داشته باشند. اما نرخ مورد نظر برای تحقق بازده ۲۵ تا ۳۰ درصد در گزارش‌های وزارت نفت و مرکز پژوهش‌های مجلس از یکسو و گزارش انجمن صنفی کارفرمایی صنایع پتروشیمی از سوی دیگر، دارای تفاوت قابل ملاحظه‌ای است. برخی محاسبات نرخ  را ۷٫۱ ، برخی ۱۰ . برخی ۱۵ سنت می‌دانند. محاسبات  بر اساس ۷٫۱ یک بار تایید و حتی ۷٫۳ یک  بار صورت‌جلسه  شده است اما  حالا  شرایط کمی تغییر کرده است. در گزارش روز چهارشنبه به بررسی تاثیر این نرخ‌ها پرداختیم.

مجمع پتروشیمی پردیس باعث امیدواری سهام‌داران این شرکت شده است. شپدیس در صورت عبور از مقاومت ۲۰۰۰تومانی تا ۲۲۰۰ تومان هم رشد خواهد داشت. مسئولین این شرکت به سهام‌داران اطمینان خاطردادند که سود سال بعد شپدیس تحت هیچ شرایطی زیر ۴۰۰تومان نخواهد بود.

شاراک همچنان یکی از کم‌ریسک‌ترین نمادهای گروه پتروشیمی است. به نظر می‌رسد سهم تا رسیدن به ۳۰۰۰تومان کار سختی را در پیش نداشته باشد.

پارسان که با خریداران جدی‌اش در مقابل فشار عرضه‌ها مقاومت کرد هفته آینده در صورت مشخص شدن تکلیف معامله بلوکی  پتروشیمی پارس مورد توجه بیشتری واقع خواهد شد. به نظر می‌رسد تحولت خوبی در انتظار این شرکت و غدیر باشد.

تاپیکو هم که در این قیمت‌ها ریسکی ندارد در صورت تثبیت در قیمت‌های بالای ۵۴۰ تومان و همچنین حل مساله نرخ خوراک می‌تواند رشد خوبی را تجربه کند.۶۲۰ تومان مهمترین هدف پیش روی سهم می باشد

گروه پالایشگاه و نفت

در این گروه تصویب نرخ خوراک بین ۹۰ تا ۹۵ درصد برای ۱۰ سال می‌تواند خبر بسیار خوبی محسوب شده و باعث توجه بیشتر بازار به نمادهای پالایشگاهی شود.

شبندر هم مانند شپنا اعلام کرده که قادر به ارائه صورت های مالی ۹ ماهه نمی‌باشد. شپنا نیز چندی پیش اعلام کرده بود به دلیل وجود برخی ابهامات در خصوص نرخ فروش فرآورده های تولیدی، نرخ خرید نفت خام مصرفی، نحوه اعمال شاخص های کیفی و میزان تأثیر آن بر نرخ فروش محصولات و نرخ خوراک مصرفی در کنار عدم ابلاغ دستورالعمل اجرایی مرتبط با نحوه ثبت تغییرات نرخ ارز ناشی از فروش فرآورده ها طی سال ۹۱، امکان تهیه اطلاعات قابل اتکا و انتشار آن جهت اطلاع فعالان بازار سرمایه وجود ندارد.

هر دو شرکت از طرح‌های توسعه خوبی برخوردار هستند، اما مشخص نیست در صورتی که شرکت نتواند اطلاعات درست و دقیقی را در خصوص نحوه عملکرد میان دوره ای خود به سهامداران ارایه دهد، سهامداران چگونه و برچه اساسی بایستی نسبت به خرید و فروش این سهام تصمیم گیری کنند.

در این گروه به زودی شاهد عرضه اولیه نفت سپاهان خواهیم بود. این سهم در ۹ماهه سود خوبی را محقق کرده است.

همچنین اخبار منتشر شده حاکی از این است که وزارت نفت مکلف شده برای تامین قیر مورد نیاز پروژه های عمرانی مبلغ ۱۵ هزار میلیارد ریال ارزش معادل نفت کوره و وکیوم باتوم تولیدی را به صورت اعتباری به شرکت های خصوصی قیرسازی تحویل دهند.

خزانه داری کل کشور هم موظف شد بر تسویه مالی با وزارت نفت از طریق شرکت دولتی تابعه مبلغ مذکور را با اعلام وزارت نفت به عنوان درآمد وزارت نفت از طریق شرکت دولتی تابعه در حساب های فیمابین خزانه داری کل کشور و شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده های نفتی ایران منظور نماید. حمایت دولت از تولیدکنندگان قیر موجب توجه به شپاس خواهد شد.

گروه ساختمانی

در این گروه آ س پ که چهارشنبه علی‌رغم وجود عرضه‌های سنگین حقوقی با صف خرید معاملات خود را پایان بخشید می‌تواند تا قیمت‌های ۵۲۰ تومانی رشد کند. همانطور که قبلا هم اشاره کردیم بهتر است این سهم و وساخت که دارایی‌محور هستند در صورت تصمیم به خرید سهم ساختمانی در اولویت قرار بگیرند.

ثشرق با توجه به برخی تعدیل‌ها می‌تواند مورد توجه واقع شود. باید ببینیم این سهم فردا در مقابل عرضه‌ها چگونه رفتار خواهد کرد.۲۶۰ تومان اولین مقاومت مهم پیش روی سهم است

ثباغ با توجه به این که در این مدت اصلاح سنگینی را شاهد بوده و در قیمت‌های پایینی قرار گرفته می‌تواند شاهد رشد قیمت باشد.

گروه معدنی

حالا با توجه به این اخبار زمان افزایش قیمت سهم‌های معدنی و جبران افت‌ چند وقت اخیر فرا رسیده است.

در این گروه کچاد از شرایط خوبی برخوردار است و حضور در آن می‌تواند سود معقولی را در کوتاه مدت در پی داشته باشد.

ومعادن نیز در قیمت‌های مناسبی قرار دارد و در صورت مساعد بودن شرایط و با توجه به افزایش سرمایه می‌تواند در قیمت‌های بالای ۱۰۰۰تومان قرار بگیرد. حضور در این نماد و کچاد از گزینه‌های خوب گروه محسوب می‌شوند.

در بین نمادهای معدنی وامید سهمی است که برای روزهای متمادی در قیمت‌های منفی معامله شده و صف خرید روز چهارشنبه نشان‌دهنده توجه مجدد بازار به این سهم است.

فاسمین هم توانایی رشد تا ۱۰۰۰ تومان را داراست و شاید جضور در آن با دید میان مدت، با توجه به تعدیل مثبت احتمالی فکر بدی نباشد.

 دارویی ها 

تیپیکو فردا همچنان صعودی خواهد بود. البته به نظر می‌رسد فشار عرضه‌ها فردا بیشتر باشد. در این گروه درازک را در منفی‌ها زیر نظر داشته باشید. تیپیکو و درزاک از سهم‌های خوب گروه دارویی هستند. مهمترین حمایت درازک ۲۱۰۰ تومان می باشد

خرید دفارا با دید حضور در مجمع نیز می‌تواند از گزینه‌های قابل بررسی در این گروه باشد. این سهم افزایش سرمایه ۱۰۰درصدی از محل انباشته را اجرایی می‌کند. برای بلند مدت گزینه خوبی است. هر چند قیمت در مقطع فعلی با حمایت های اصلی خود فاصله زیادی دارد با سود ۳۳۰ تومانی و پی به ای ۷ قیمت سهم نباید بیش از ۲۴۰۰ تومان باشد بنابراین اصلاح در فارابی ضروری است و لی پس زا این اصلاح خرید سهم با دید میان مدت جالب می تواند باشد

صف فروش وپخش نیز جمع شد. این شرکت به همراه دامین و البرز و دتماد از دیگر شرکت‌های خوب گروه دارویی هستند.

حفاری ظاهرا تا ۸۰۰ افت خواهد کرد و در آن قیمت‌ها به واسطه خرید یا رفتن به گره متعادل خواهد شد.

فاراک که روزهای قبل در قیمت‌های جذابی برای خرید قرار گرفته بود با توجه به افزایش سرمایه و طرح‌های توسعه خوبی که در پیش دارد می‌تواند تا ۶۰۰تومان رشد کند.

اما افزایش قیمت برق خبر خوبی برای مپنا محسوب می‌شود. به نظر این سهم پس از بازگشایی بار دیگر مورد توجه باشد محدوده ۱۰۳۰ تومان حمایت مهمی برای مپنا می باشد که اگر شکسته شود ۹۰۰  تومان هدف بعدی سهم خواهد بود

در نمادهای سیمانی بازار نگران نحوه تسعیر بدهی ارزی سیمانی ها از یک طرف و بحث افزایش قیمت حاملهای انرژی میباشد فعلا سیمانیها و فولادیها با ریسک همراه میباشند هر چند سیمانی هایی که پی به ای پایینی دارند با دید میان مدت ارزش سرمایه گذاری دارندسیمان فارس و خوزستان نیز در محدوده ۳۶۰ الی ۳۷۰ تومان هنوز با دید میان مدت گزینه خوبی می باشد

مطلبی که باید به ان در اخر اشاره کنیم این است که بازار ریزش شدیدی داشت و در حال حاضر  به فکر جبران کمی از ان است رشد اخیر بازار که فردا سومین روز ان خواهد بود باعث شده است بازار نسبت به سهم هایی که در  این سه روز رشد داشته اند کمی حساس باشد و انتظار افزایش عرضه ها دور از ذهن نباشد

مطلب دیگر بحث دهه فجر می باشد بهر عنوان طبق روال سال های گذشته بعید نیست این یک هفته بازار شرایط خوبی را داشته باشد و از بازار در دهه فجر حمایت های بهتری صورت گیرد ولیباید به این موضوع هم دقت کرد که اخر بهمن ما زمان تسویه های اعتباری ها را داریم از طرفی گزارش های ۹۳ نیز به مرور به بازار تزریق می شوند و بعید است گزارش های ۹۳ اش دهن سوزی باشند از طرف دیگر ما اسفند ماه را خواهیم داشت ماهی که همیشه با عرضه ها روبرو بوده است ماهی که نیاز به نقدینگی در ان برای حقوقی های زیاد است و حقوقی ها چاره ای ندارند منابع مالی خود را تا حدودی از بازار سرمایه هم تهیه کنند از طرفی اخر سال مالی اکثر شرکتها اخر اسفند است بنابراین چشم انداز روزهای اتی نشان دهنده یک رفتار نوسانی است که برگ برنده دست کسانی است که در کف ها خرید داشته باشند و بتوانند در نقاط بالاتر خارج شوند یقینا خرید در نقاط بالا و در صف ها ارزش زیادی نخواهند داشت  سهم هایی که در بازار فعلی ریسک بالایی دارند و پی به ای های نجومی دارند به نظر در جو فعلی خریداران پر و پا قرصی نخواهند داشت

و مورد اخر و نهایی صحبت در مورد اوراق تبعی است باید دقت کرد کل بازده این اوراق بیش از ۱۰ درصد در ۶ ماه نیست لذا خریداران سهم های کرمانشاه بانک ملت تاپیکو و چادرملو دقت داشته باشند وقتی این سهم ها ۱۰ درصد رشد کنند خرید اوراق تبعی هم ارزش میان مدت نخواهد داشت و سوپاپ امنیت این اوراق بیش از ۱۰ درصد از قیمتهای اعلامی نیست لذا به صرف داشتن اوراق تبعی قرار نیست این سهم ها در هر قیمتی ارزنده باشند

 

جمعه ۱۱ بهمن ۹۲

روش‌های جایگزین پرداخت

درصورتی‌که امکان استفاده از درگاه پرداخت آنلاین برای شما وجود ندارد، می‌توانید مبلغ مورد نظر را به مشخصات بانکی زیر واریز کرده و اطلاعات پرداخت را برای ما ارسال کنید.

کارت بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۶۲۷۴-۱۲۱۱-۶۵۳۰-۵۱۱۱

شماره حساب بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۳۰۰۱-۸۰۰-۱۶۸۲۳۰-۲

اطلاعات پرداخت را از طریق تماس تلفنی و یا پیام تلگرامی به شماره ۰۹۳۳۳۶۷۹۱۹۰ ارسال کنید.

تلگرام پشتیبانی بتاسهم