حکایت تسه ها …

دی ۳۰, ۱۳۹۲

خبر

حکایت تسه ها …

تحلیل خبر

بتا سهم – ۵:۵۱  در روزهای قبل در مورد  این که روی این  گروه خرید و فروش نکنید نوشتیم  . ببنید عزیزان  پر واضح است  که  تقاضا  برای این  گروه  رشد می کند . وقتی عرضه  محدود و تقاضا  زیاد باشد  رشد قیمت منطقی است وپس در این  که  بازدهی احتمالی ادامه دارد  شکی نیست .

اما دو نکته  ۱- از دخالت نهاد های نظارتی در این مورد باید ترسید که  سرمایه  شما را  قفل می کنند . ۲- ما نظر شخصی خود را می گوییم . کسانی که  متقاضی واقعی این  وام ها هستند  قصد خرید خانه  را دارند . به هزار و یک امید و ارزو  منابع  را جمع می کنند تا خانه  بخرند . فرض کنید  سفته  بازی ما عامل این  عدم خرید شود . ممکن است  زندگی بابت این موضوع  به هم بریزد . پس توصیه دوستانه ما  به عزیزان  این  بود که این مورد را از لیست نوسان گیری خارج  کنید . به نظر خرید و فروش روی انچه نیاز روز مردم  است چیزی جز یک  حرکت غیراخلاقی نیست نیست  .

این  فقط توصیه دوستانه بود .

گروه تحلیل گری بتا سهم

۳۰ دی ۹۲ 

روش‌های جایگزین پرداخت

درصورتی‌که امکان استفاده از درگاه پرداخت آنلاین برای شما وجود ندارد، می‌توانید مبلغ مورد نظر را به مشخصات بانکی زیر واریز کرده و اطلاعات پرداخت را برای ما ارسال کنید.

کارت بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۶۲۷۴-۱۲۱۱-۶۵۳۰-۵۱۱۱

شماره حساب بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۳۰۰۱-۸۰۰-۱۶۸۲۳۰-۲

اطلاعات پرداخت را از طریق تماس تلفنی و یا پیام تلگرامی به شماره ۰۹۳۳۳۶۷۹۱۹۰ ارسال کنید.

تلگرام پشتیبانی بتاسهم