در حاشیه بازار…

دی ۲۳, ۱۳۹۲

خبر

در حاشیه  بازار…

تحلیل خبر

بتا سهم – ۵:۵۸  امیدواریم  از فردا دیگر در مورد ژنو کمتر بنویسیم و بیشتر خبرهای گشایش های اقتصای و لغو تحریم ها  را در این  بخش به  شما عزیزان  بدهیم  . به هر حال  دیروز با  تماس تلفنی ۱+۵ با ایران  اعلام  شد  همه موافق توافق یاد  شده اند . وقتی دیشب عراقچی صحبت  می کرد نشانه  بازی برد برد در صحبت های او نمایان  بود که  هر دوطرف از بازی سود  برده اند .

به هر حال همه چیز برای ۶ ماه  موقتاً فریز شده  و بازار روی خبرهای مثبت از این  پس بیشتر حساب می کند  . لغو یکی پس از دیگری برخی تحریم ها  که در صدر انها  تحریم بیمه ای ، کشتی رانی ، برخی بانک ها ، پتروشیمی ، خودرو و جلوگیری از کاهش خرید نفت  است  یک  اتفاق مهم  بوده  که می تواند حائز اهمیت  باشد  .

اما  به  شکلی گذرا  نگاهی به  خبرها  خواهیم داشت  .

ساعت  ۶ بود که خسته و ناامید و زیر بار فشار روانی سنگین  به خانه  رسیده و مطابق عادت همیشگی قبل از هر کاری سیستم  را  باز کرده و صفحه اخبار را روشن  کردیم  که ناگهان  شبکه های ان  طرفی با اخبار فوری خبر خوش توافق را  اعلام  کردند  که تمام خستگی را در یک  ثانیه  با این  خبر از خود دور کردیم و البته یاد این جمله  وارن  بافت  افتادیم  بورس محلی برای انتقال ثروت از افراد عجول به  صبور است !!

در خبرها  داشتیم  که  کشورها با راه‌حل‌‌های پیشنهادی موافقت کردند و آنها را پذیرفتند و در ایران نیز نهادهای ذیربط راه‌حل‌ها را بررسی و ارزیابی کرده و موافقت خود را اعلام کردند که این موافقت در تماس خانم اشمید اعلام شد و توافق کردیم از ۲۰ ژانویه گام اول توافق اجرایی شود. یعنی از ۳۰  دی تحریم ها  یکی پس از دیگری برداشته  می شود . ازادسازی بیش از ۴ میلیارد دلار ، لغو تحریم  پتروشیمی و  خودرو و فلزات  ، لغو تحریم  بیمه ها و کشتی رانی  و بانک ها از مهم ترین ابعاد  اجرای این توافق است . ایران در حال حاضر دارای ۶۰ میلیارد دلار طلب خارجی بوده که قابل انتقال نیست و اید با این اتفاقات  سریعتر به  کشور بازگردد .

اما  در ضمن  این  شرایط شاهد  حاشیه های دیگری هم  بودیم  …

رئیس‌جمهور آمریکا با صدور بیانیه‌ای از توافق برای اجرای طرح اقدام مشترک استقبال کرده و از نمایندگان کنگره این کشور خواسته است از تصویب تحریم‌های تازه دست بردارند. وی همچنین تصویب تحریم‌های تازه علیه ایران را مخرب دانسته و گفته است در صورت تصویب تحریم تازه، آن را وتو می‌کند.

جان کری، وزیر خارجه آمریکا در واکنش به تاریخ ۲۰ ژانویه به عنوان زمان اجری توافق ژنو گفت: اکنون زمان دیپلماسی است. اکنون به خاطر صلاح کشورمان، منطقه و دنیا زمان  علم سیاست و سیاستمداری است.” وزرای خارجه المان و انگلیس نیز اظهار نظرهای مثبتی را داشتند .

اما در لابلای خبرها  دیدار احتمالی اشتون از ایران و همچنین سخنان  ظریف در مورد  عربستان بسیار مهم  است . وزیر امور خارجه ایران تاکید کرد: برای همین است که ما برای گفت وگو و مذاکره با برادران عربستانی در هر سطحی آمادگی داریم. دقت  کنید در حال حاضر عربستان مشکلات بیشتری را برای ما  رقم  زده است  تا امریکا !!

و اما  بودجه  و خبرهای اقتصادی …

 گفته می شود تغییراتی در بخش نامه های ارزی  و باپس دهی وام ارزی دیروز در جلسه هیت دولت تصمیماتی گرفته  شده  که می تواند جالب باشد . ولی‌الله سیف درباره آخرین وضعیت بازنگری بخشنامه‌های ارزی بانک مرکزی گفت: طی دو هفته اخیر بخشنامه‌ای را به کلیه‌ی بانک‌ها ابلاغ کرده‌ایم که ابهامات و تناقضات موجود را برطرف می‌کند و بانک‌ها می‌توانند براین اساس روابط خود را با مشتریان و بانک مرکزی تنظیم کنند. به نظر به  سمت  بهبود  نسبی پیش می رویم  .

مجلس هنوز در ردیف درامد  به نرخ خوراک  پتروشیمی ها نرسیده است و به نظر تا اخر همین هفته نهایی می شود . اما همه مشغول رایزنی هستند .

در مورد  هدفمندی شنیده می شود بسته حمایت از تولید در کنار اجرای فاز هدفمندی ها  جدی است  .

شنیده می شود  رشد ۴۰% بنزین و حذف ۲ دهک  بالایی از مهم ترین اتفاقات بحث یارانه هاست  .

تلفیق بهتر است  هر چه  سریعتر شفاف و روشن در مورد  نرخ خوراک و بهره  مالکانه  صحبت کند .

اما در بازار جهانی …

از شانس خوب بازار ، بازار های جهانی مثبت  آغاز کردند که  رشد قیمت مس و روی  و البته  تغییرات طلا و نفت می تواند ناشی از همین خبرهای سیاسی باشد. قیمت  طلا  در این  لحظه ۱۲۵۱ است و نفت در ۹۳ دلار . نکته  مهم  رشد قیمت  گاز است که  بی شک به  رشد قیمت محصولات  پتروشیمی منجر می شود .

در فلزات مس به ۷۳۵۰  رسیده و روی در قیمت های ۲۰۴۷  و سرب در ۲۱۱۶ است  و. الومینیوم  نیز در قیمت های ۱۷۲۵ است  که  البته  لغو تحریم  فلزات یکی از مهم ترین اتفاقات فعلی است  .

گروه تحلیل گری بتا سهم

۲۳ دی ۹۲ 

روش‌های جایگزین پرداخت

درصورتی‌که امکان استفاده از درگاه پرداخت آنلاین برای شما وجود ندارد، می‌توانید مبلغ مورد نظر را به مشخصات بانکی زیر واریز کرده و اطلاعات پرداخت را برای ما ارسال کنید.

کارت بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۶۲۷۴-۱۲۱۱-۶۵۳۰-۵۱۱۱

شماره حساب بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۳۰۰۱-۸۰۰-۱۶۸۲۳۰-۲

اطلاعات پرداخت را از طریق تماس تلفنی و یا پیام تلگرامی به شماره ۰۹۳۳۳۶۷۹۱۹۰ ارسال کنید.

تلگرام پشتیبانی بتاسهم