در این ۳ شرکت …

دی ۷, ۱۳۹۲

خبر

در این  ۳ شرکت …

تحلیل خبر

بتا سهم – ۶:۴۴  ۳ شرکت  سرمایه  گذاری وتوصا ، وساپا  و ورنا هر ۳ پرتفوی جالبی را  روانه  بازار کردند . از ورنا  آغاز می کنیم  که منفی است  و رنج های منفی زیادی روی سهم  کشیده می شود . این  سهم  ۱۲۵ ریال  زیان برای سال ۹۳ اعلام کرده است اما  گزارش پرتفوی شرکت  نشان می دهد فقط طی ۳ ماهه  اخیر ۲۸ میلیارد تومان فروش و سود  سرمایه  گذاری ها  داشته است در حالی که در بودجه این  عدد ۳ میلیارد تومان  است  . این  یعنی همین حالا  بخش زیادی از پیش بینی زیان  شرکت  کاهش داشته و حداقل برای سال ۹۳ زیان نخواهد داشت . شناسایی نزدیک  به ۲۰  میلیارد تومان  سود در پرتفوی اذر ماه  خبرخوبی برای سهم  بود . به نظر یک  برگشت نسبی به  سمت  بالا خواهد زد .

در وساپا  نیز شرکت در حالی ۳۶۷ ریال  سود  اعلام  کرده  که  بخش عمده ای ان از محل فروش سرمایه گذاری هاست  . این  شرکت در اذر ماه  با  فروش پارس ارین به  سود ۴۷ میلیارد تومانی رسید تا در مجموع در این  ۳ ماه  بیش از ۵۲ میلیارد تومان  سود  شناسایی کند . حالا  می توان  گفت  که  ۱۵  ریال  تعدیل سود نیز در وساپا  از این پس کنار گذاشته  شده و خبرخوبی برای سهم  است . البته  چنته  شرکت  برای سال  بعد  را خالی می کند . برای وساپا  چندان  توصیه  به خرید نمی شود .

در وتوصا نیز شرایط مثبت  است  . در طی ۳ ماهه  گذشته  ۲۶ میالیارد تومان  سود  شناسایی کرده ست که از محل فروش سرمایه  گذاری ها  بوده و فقط ۲۰۰  ریال در این ۳ ماه از این محل سود ساخته است . امروز فایرا نیز مثبت می شود و به نظر میرسد قیمت های ۲۱۰۰ و منفی وتوصا  برای خرید و نوسان  مناسب است .

گروه تحلیل گری بتا سهم

۷ دی ۹۲ 

روش‌های جایگزین پرداخت

درصورتی‌که امکان استفاده از درگاه پرداخت آنلاین برای شما وجود ندارد، می‌توانید مبلغ مورد نظر را به مشخصات بانکی زیر واریز کرده و اطلاعات پرداخت را برای ما ارسال کنید.

کارت بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۶۲۷۴-۱۲۱۱-۶۵۳۰-۵۱۱۱

شماره حساب بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۳۰۰۱-۸۰۰-۱۶۸۲۳۰-۲

اطلاعات پرداخت را از طریق تماس تلفنی و یا پیام تلگرامی به شماره ۰۹۳۳۳۶۷۹۱۹۰ ارسال کنید.

تلگرام پشتیبانی بتاسهم