خبر
در گروه پالایش …
تحلیل خبر
بتا سهم – ۷:۱۶ گفته می شود بلوک شاوان روز ۱۶ دی ماه با قیمت پایه ۵۷۷۰ وارد بازار می شود . به نظر قیمت سهم در ۳۳۰۰۰ و ۳۴۰۰۰ ریال کنترل می شود . خریدار خاصی گویا برای سهم نیامده اما سهم به تامین اجتماعی و از انجا به تاپیکو میرسد .
اگر عجه ندارید سهم را نگه دارید .
در شبریز خرید سهام پتروشیمی تبریز کمی بهره مالی به شرکت تحمیل و موجب کاهش سود شد . گفته می شوداثر سود پتروشیمی تبریز در سود سال ۹۳ شبری زمی نشیند . در فروش شبریز نیز عجله نکنید .
اما شبندر …
سهمی با پی به ای ۶، طرح و توسعه و خبرهای خوب اما بازار به ان بدون توجه . رفتار غلط برخی سهامداران پیش ازاین جریانات باعث ضربه خوردن به شبندر شده است . البته فروش های سنگین این روز های ملی پخش نیز موثر است . شبندر در قیمت های ۱۳۸۰۰ و ۱۳۵۰۰ ریال دیگر ریسکی ندارد زمزمه هایی نیز از تعدیل شرکت مطرح شده که مورد تایید نیست اما برای خرید و نگهداری تا زمان مجمع و بازدهی انتظار ۳۵% طی ۵ ماه پیش رو منطقی است .
گروه تحلیل گری بتا سهم
۴ دی ۹۲