خبر
در نماد امید با …
تحلیل خبر
بتا سهم – ۶:۳۶ این شرکت سود سال ۹۳ خود را با رشد ۹% مبلغ ۷۵۶ ریال اعلام کرده است که به نظر میرسد محافظه کارانه بوده اما نکات جالبی رادر دل خود دارد . ۷۰% سود شرکت از دو سهم کچاد و کگل است و بودجه سال ۹۲ این شرکت ها در سال ۹۳ امید لحاظ می شود .
در صورتی که کگل ۱۲۰۰ و کچاد ۱۱۰۰ ریال تقسیم سود داشته باشند که بیشتر خواهند داشت سود امید به ۸۳۰ ریال نزدیک خواهد شد . در مجمع شرکت نیز که معمولاً در اردیبهشت برگزار می شود احتمال قوی سود سال ۹۲ شرکت نیز تعدیل شده و نزدیک به ۶۰۰ ریال در جمع تقسیم شود .
با این شرایط با شرکتی مواجه ایم که با تقسیم سود ۶۰۰ ریالی و سود احتمالی ۸۳۰ ریالی در پی به ای نزدیک به ۵ و ۵.۵ قرار دارد .
شاید سهم به دلیل شرایط خاص به سختی رشد کند اما در قیمت های ۵۵۰۰ و ۵۶۰۰ واقعاً ریسکی نداشته و ارزنده است . البته این سهم نیز ۵ الی ۶ ماه صبوری می خواهد .
گروه تحلیل گری بتا سهم
۱ دی ۹۲