خبر
در گروه بانک …
تحلیل خبر
بتا سهم – ۶:۵۷ سیف که خود یک بانکی تمام عیار بوده در حال لغو برخی مصوبات قبلی بانک مرکزی است که بحث فروش شرکت های سرمایه گذاری را ملغی کرد که خبر خوبی برای بانک ها بود . این روز ها همه بانکی ها را با خودرویی ها همسنگ می کنند اما کم کم راه این دو با گزارش های پیش رو از هم جدا می شود . بانکی هامعمولاً در گزارش های ۹ ماهه وضعیت خوبی دارند .
البته بازار روی پی به ای این گروه کمی تردید دارد اما افت انچنانی در انتظار این گروه نیست . هر چند رشد قیمت نیز به این سرعت نخواهد بود .
در این گروه با دید نوسان گیری سهم نخرید .
در مورد وبصادر باید گفت که فروش دیروز نزدیک به ۱% سهام غدیر که برخی ان را به بانک سامان و برخی دیگر به بانک ملی می دانند باعث می شود حدود ۲۰ ریال به سود وبصادر اضافه شود . وبصادر در قیمت های ۱۱۰۰ و ۱۱۲۰ ریال ریسک کمی دارد . نهایت افت و حد ضرر سهم نیز ۵% است .
گروه تحلیل گری بتا سهم
۲۵ آذر ۹۲