تحولات پارسان …

آذر ۲۳, ۱۳۹۲

خبر

تحولات  پارسان …

تحلیل خبر

بتا سهم – ۷:۲۴  گفته می شود حق تقدم های شرکت  به  زودی باز می شود که  به نظر قیمت های ۷۵۰۰ و ۸۰۰  ریال  برای حق تقدم ها  مناسب باشد . شرکت  سود خود را  با  سرمایه  جدید برای سال ۹۳ ۱۵۴۲ ریال و برای سال ۹۲ با  کمی افزایش و با همان  سرمایه  قدیمی ۲۰۳۶ ریال  اعلام کرده است که  با توجه  به  مجمع  پردیس و  برخی تحولات می تواند بازهم  کمی تعدیل بدهد .

سهمی پیش روی ماست که  در اوایل بهمن ماه ۲۰۰۰ ریال در مجمع تقسیم  سود دارد یعنی حدود  ۲ ماه  دیگر . سود  را  زود تقسیم  کرده و در مجموع شرایط مناسبی دارد . اما  سود  سال  بعد  ۱۵۴ تومان  است .در این  سهم  طی همین  روز ها  تکلیف پتروشیمی پارس مشخص می شود .

برای نوسان  گیری سهم  را نخرید چرا  که  سهم  در ۱۲۰۰۰ و ۱۲۵۰۰ ریال  کنترل می شود . دیروز در مورد  اثر این  سهم  بر غدیر هم  گفتیم  که ۷۴۰۰  ریال از قیمت غدیر نفت و گاز است  . به نظر پارسان و غدیر تا تعیین تکلیف برخی خبرها خیلی رشد نمی کنند اما  کاهشی هم ندارند .

امروز رونق احتمالی پالایشگاه ها  بر روند  پارسان  اندکی موثر است .

البته خبر خوب دیگر برای پارسان  این  است که  قیمت اوره  باردیگر افزایش یافته و به  ۳۴۵ و۳۵۰  دلار رسیده است  . قیمتی که  ۱۵ تا۲۰% از بودجه  زیر مجموعه های پارسان  بالا تر است  .

سعی می کنیم  طی روزهای آتی خبر بسیار مهم و قطعی و یا عدم  قطعی شدن  پتروشیمی پارس را در اختیار شما  بگذاریم که در روند سهم  بسیار موثر است  . همچنان  معتقدیم که  سهم در قیمت های ۱۱۵۰  و کمتر برای خرید جذاب است  .

گروه تحلیل گری بتا سهم

۲۳ آذر ۹۲ 

روش‌های جایگزین پرداخت

درصورتی‌که امکان استفاده از درگاه پرداخت آنلاین برای شما وجود ندارد، می‌توانید مبلغ مورد نظر را به مشخصات بانکی زیر واریز کرده و اطلاعات پرداخت را برای ما ارسال کنید.

کارت بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۶۲۷۴-۱۲۱۱-۶۵۳۰-۵۱۱۱

شماره حساب بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۳۰۰۱-۸۰۰-۱۶۸۲۳۰-۲

اطلاعات پرداخت را از طریق تماس تلفنی و یا پیام تلگرامی به شماره ۰۹۳۳۳۶۷۹۱۹۰ ارسال کنید.

تلگرام پشتیبانی بتاسهم