خبر
همراه و مخابرات …
تحلیل خبر
بتا سهم – ۶:۲۳ دیروز عرض شد تعدیل سود همراه ۳ الی ۴ تومان بر سود مخابرات موثر است . ما در مطالبی در روز های قبل نوشتیم که تحول در سود اوری مخابرات نداریم که به مذاق برخی سهامداران متعصب ان خوش نیامد . روند درامدی و سود سازی سال های قبل نشان می دهد شرکت فقط از محل رشد پی به ای می تواند رشد کند . البته ممکن است نوسان قیمتی را تا ۴۱۰۰ و ۴۱۵۰ ریال داشته باشیم که محتمل است .
اما برای کسانی که دیدگاه میان مدت و کم ریسک به بازار دارند به نظر حقیر اگر هم قرار بر تحولی باشد در همراه خواهد بود نه مخابرات . امسال همراه در اردیبهشت ماه ۱۱۰۰ تومان تقسیم سود دارد . احتمال افزایش سرمایه نیز وجود داشته که ۱۰۰% و انباشته است . به نظر افراد میان مدت و با دید صبوری بالا حضور و خرید در همراه اول می تواند قابل توجه باشد .
اگر گروه رایانه را نیز کنار آنها قراردهیم باید از شایعانی گفت که در مورد رانفور گفته می شود و به نظر میرسد رکیش و رانفور حرف های جدی برای گفتن داشته باشند .
گروه تحلیل گری بتا سهم
۱۹ آذر ۹۲