و حالا راه این گروه …

آذر ۱۲, ۱۳۹۲

خبر

و حالا راه این  گروه …

تحلیل خبر

بتا سهم – ۵:۵۰ امروز بازار را در حالی آغازمی کنیم که منطق تحلیلی حکم می کند  که  ریزش و فشار فروش د بازار امروز کمتر باشد  . این  قطعاً در ۱ ساعت  اول در بازار پدیدار می شود و فروشنده های بازار کاهش  خواهند داشت  . امادر شرایط فعلی و بازار امروز یک  اتفاق دیگر را نیز داریم  در روز های قبل همه  منفی بودند و خودرو  مثبت  ، امروز از ان  دست  روزهایی است که جهت بازار هر چه باشد خودرویی ها  فشار مضاعفی را  تحمل می کنند .

در نماد  مخابرات  نیز این  حالت  وجود دارد .

در شرایط فعلی به نظر میرسد بازار امروز جذابیت و هیجان  بالایی داشته  باشد . گروه  بانک  مثبت ، پتروشیمی بهتر، فلزات  فولاد  بهتر از روز قبل  اما  خودرو روز پر عرضه ای را  دنبال  خواهد کرد . گروه  پالایش نیز می تواند  امروز با  چند خبر مثبت  باشد  .

اما در شرایط فعلی ، شاخص نیز با کاهش احتمالی همراه می شود  اما این  کاهش زیر ۳۰۰  واخد خواهد بود .

و بازهم  تاکید می کنیم  هر خبری از بودجه  و مسائلی که مدام  تکرار می کنیم  عاملی برای برگشت  چه منفی و چه مثبت در بازار است  .

گروه تحلیل گری بتا سهم

۱۲ آذر ۹۲ 

روش‌های جایگزین پرداخت

درصورتی‌که امکان استفاده از درگاه پرداخت آنلاین برای شما وجود ندارد، می‌توانید مبلغ مورد نظر را به مشخصات بانکی زیر واریز کرده و اطلاعات پرداخت را برای ما ارسال کنید.

کارت بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۶۲۷۴-۱۲۱۱-۶۵۳۰-۵۱۱۱

شماره حساب بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۳۰۰۱-۸۰۰-۱۶۸۲۳۰-۲

اطلاعات پرداخت را از طریق تماس تلفنی و یا پیام تلگرامی به شماره ۰۹۳۳۳۶۷۹۱۹۰ ارسال کنید.

تلگرام پشتیبانی بتاسهم