در تحولاتی که در بازار …

آذر ۱۰, ۱۳۹۲

خبر

در تحولاتی که در بازار …

تحلیل خبر

بتا سهم – ۵:۵۰ امروز بازار را در حالی آغازمی کنیم که  دیروز همه چیز در بازار تغییر کرد  . بازار وارد مدار و فاز جدیدی شده است  که  برخی از یک  رشد شارپ گونه در ان  خبر می دهند  . این اتفاق جالبی است که  رخ داده و به نظر میرسد امروز نیز شاهد  ان  باشیم  که  شاخص با  رشدی ۱۰۰۰ واحدی مواجه  شود . هر چند انتظار ما این  بود که  رشد شاخص در این محدوده  با برخی خبرها  متوقف شود اما  فشار سنگین  پول او را  به  سمت  اهداف قوی تری سوق داده و حالا  همه از شاخص های صد و ۱۱۰  هزاری صحبت  می کنند .

در بازار امروز با  توجه  به خبرهای همایش خودرویی ها  گروه خودرو  بازهم  مثبت است ، بانکی ها مثبت  پر عرضه ، گروه  سنگ آهن  صفوف خرید ، پتروشیمی ها  با  سفر روحانی مثبت ، همچنان  فولادی ها  منفی  و در مجموع  کل بازار وضعیت  خوبی را دارد .

شاید امروز رفته  رفته در نیمه  دوم  بازار و همزمان  با  آغاز ساعت  ۱۱ کمی فشار عرضه  بیشتر شود اما این  بدان  معنی نیست که  ریزش سنگین  را داریم  برخی نوسان  گیران  به  دنبال  نقد کردن خواهند بود .

در مجموع هنوز هم  توصیه ما این  است  که  با  احتیاط در بازار گام  بردارید . در این  بازار همانطور که قیمت ها  با هجوم  پول راحت  رشد می کنند راحت نیز کاهش دارند .

گروه تحلیل گری بتا سهم

۱۰ آذر ۹۲ 

روش‌های جایگزین پرداخت

درصورتی‌که امکان استفاده از درگاه پرداخت آنلاین برای شما وجود ندارد، می‌توانید مبلغ مورد نظر را به مشخصات بانکی زیر واریز کرده و اطلاعات پرداخت را برای ما ارسال کنید.

کارت بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۶۲۷۴-۱۲۱۱-۶۵۳۰-۵۱۱۱

شماره حساب بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۳۰۰۱-۸۰۰-۱۶۸۲۳۰-۲

اطلاعات پرداخت را از طریق تماس تلفنی و یا پیام تلگرامی به شماره ۰۹۳۳۳۶۷۹۱۹۰ ارسال کنید.

تلگرام پشتیبانی بتاسهم