خبر
در فارس و تاپیکو …
تحلیل خبر
بتا سهم – ۷:۲۲ این دو سهم رهبری و لیدری بازار را بر عهده گرفته اند . هر دو دارای ظرفت های رشد بالقوه در بلند مدت هستند . دو مثال عرض می کنیم و بیشتر نتیجه گیری را به عهده خود شما می گذاریم .
در تاپیکو سهم های بورسی شرکت اکثراً با تعدیل مواجه شده و اگر حتی پالایش نفت خلیج فارس او هم برای سال مالی اتی به بهره برداری برسد حداقل سود ۱۴۰۰ ریالی طی ۲ سال اتی برای سهم منطقی است بماند این که از سال سوم با بهره برداری از ان طرح سود او به ۱۸۰۰و ۱۹۰۰ ریال میرسد .
در تاپیکو ظرفیت های خالی بسیاری وجود دارد و این سود نیز نشان می دهد حتی با پی به ای ۵ قیمت سهم طی ۱ یا ۲ سال آتی می تواند در محدوده ۸۰۰۰ ریال نیز قرار گیرد . برای یک حقوقی بازدهی ۱۰۰% طی کمتر از ۲ سال عالی است از همین رو قیمت های ۳۸۰۰و ۳۹۰۰ ریال کف تاپیکو خواهد بود .
در نماد فارس در حال حاضر هیچ خبری در شرکت نیست اما این شرکت عملاً با ۵۰% ظرفیت کار می کند . خبری چند ماه پیش به دست ما رسید که یکی از زیر مجموعه های فارس با مراجعه به کشتی رانی درخواست کرده بود تعداد کانتینر های حمل و کشتی ها را برای او طی ۶ ماهه دوم به ۳ برابر افزایش دهد . افرادی که از مدت ها قبل از دل شرکت این خبرها را داشتند ان روزها و این روز ها سنگین خرید می کنند . تاکید می کنیم انها به فکر نوسان و سود امروز و فردا نیستند با دید میان مدت در این دو سهم و پارسان و غدیر حضور می یابند .
البته توجه کنید مشکل فارس و تاپیکو عرضه سنگین سهامداران عمده آنهاست که می تواند بازار را اشباع کند در این حالت سرعت رشد انها کاسته خواهد شد . اما خرید با دید میان مدت ارزنده است .
گروه تحلیل گری بتا سهم
۲۲ مهر ۹۲